Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελεω ένα για την κορη μου αλλα μπερεδυτικα. Δεν εχω γνωσεις από τετοια κινητα ..Πιστος σε android.

Υπαρχει πιστοποιημενο με 2 χρονια εγγυηση με 15 ευρω και γνησιο με 20 ευρω

Τι διαφορες εχουν αν εχουν ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τα μη γνήσια δεν δουλεύουν. Τα εχει μπλοκάρει η Apple για θέματα ασφαλείας. Όποτε χωρίς σκέψη πας σε γνήσιο. Αν μπεις σε αυτο το τρυπάκι υπάρχουν και αλλα καλώδια με 10-15€ τα οποία ειναι πιστοποιημένα απο Apple και δουλεύουν αλλα σαν το αυθεντικό δεν υπαρχει καλυτερο.

• Like 3
Δημοσ.

Τα μη γνήσια δεν δουλεύουν. Τα εχει μπλοκάρει η Apple για θέματα ασφαλείας. Όποτε χωρίς σκέψη πας σε γνήσιο. Αν μπεις σε αυτο το τρυπάκι υπάρχουν και αλλα καλώδια με 10-15€ τα οποία ειναι πιστοποιημένα απο Apple και δουλεύουν αλλα σαν το αυθεντικό δεν υπαρχει καλυτερο.

Συγνωμη ρε φιλε αλλα πως ενα καλωδιο μπορει να πιαστει σαν μη γνησιο?απο χαλκο ειναι και τα δυο γνησιο η μη...δεν εχω iphone και μου φαινεται παραξενο να μπορουν να πιασουν και τα καλωδια..

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω.

Συγνωμη ρε φιλε αλλα πως ενα καλωδιο μπορει να πιαστει σαν μη γνησιο?απο χαλκο ειναι και τα δυο γνησιο η μη...δεν εχω iphone και μου φαινεται παραξενο να μπορουν να πιασουν και τα καλωδια..

Κι εμενα μου φαινοντε πολλα παραξενα με τα IPhone για αυτό δεν παιρνω.Δεν είναι μονο το καλωδιο.

Δημοσ.

νομιζω δεν ισχυει δοκιμασε να παρεις ενα απο κανα πλανοδιο πλασιε η απο μικρομαγαζα που τα εχουν 2-3 ευρω και δες αμα σου κανει δουλεια,μετα ειναι θεμα ποιοτητας καλωδιων οχι γνησιων η μη..

Δημοσ.

νομιζω δεν ισχυει δοκιμασε να παρεις ενα απο κανα πλανοδιο πλασιε η απο μικρομαγαζα που τα εχουν 2-3 ευρω και δες αμα σου κανει δουλεια,μετα ειναι θεμα ποιοτητας καλωδιων οχι γνησιων η μη..

Εχω ακουσει όμως ότι δημιουργουν προβλημμα στο κινητο γιατι όπως γραφει ο πρωτος φιλος που απαντησε κατι εχει κανει και τα μλποκαρει η Apple.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αυτό και δουλεύει άψογα.

Δοκίμασε επίσης αυτό ή αυτό που είναι καλύτερης ποιότητας εξωτερικά. Πολύ καλύτερα από τα γνήσια που ξεφτίζουν σε λιγότερο από ένα χρόνο

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αυτό και δουλεύει άψογα.

Δοκίμασε επίσης αυτό ή αυτό που είναι καλύτερης ποιότητας εξωτερικά. Πολύ καλύτερα από τα γνήσια που ξεφτίζουν σε λιγότερο από ένα χρόνο

Το θεμα δεν είναι μονο ποσο καλο είναι το καλωδιο αλλα ο φοβος αληθεια ή ψεμματα δεν ξερω , αν μπορει να κανει ζημια στο κινητο το μη γνησιο .Τα μπλοκαρισματα σε θεματα λειτουργικου της Apple είναι γνωστα αλλα δεν ξερω αν αυτό ισχυει και για τα παρελκομενα του κινητου.

Δημοσ.

Το θεμα δεν είναι μονο ποσο καλο είναι το καλωδιο αλλα ο φοβος αληθεια ή ψεμματα δεν ξερω , αν μπορει να κανει ζημια στο κινητο το μη γνησιο .Τα μπλοκαρισματα σε θεματα λειτουργικου της Apple είναι γνωστα αλλα δεν ξερω αν αυτό ισχυει και για τα παρελκομενα του κινητου.

Μερικά μη γνήσια σε μένα απλά δεν φόρτιζαν και έβγαζαν μήνυμα ότι το συγκεκριμένο αξεσουάρ δεν υποστηρίζεται

Δημοσ.

Μερικά μη γνήσια σε μένα απλά δεν φόρτιζαν και έβγαζαν μήνυμα ότι το συγκεκριμένο αξεσουάρ δεν υποστηρίζεται

Για να βγαζει μηνυμα το κινητο καποιο λογισμικο το ελεγχει το καλωδιο και δεν ξερω τι αλλο οποτε τιποτα  δεν ειναι απιθανο.

Δημοσ.

Για να βγαζει μηνυμα το κινητο καποιο λογισμικο το ελεγχει το καλωδιο και δεν ξερω τι αλλο οποτε τιποτα  δεν ειναι απιθανο.

Δες εδώ

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα καλώδια έχουν επάνω λογισμικό. Δεν είναι απλό σύρμα!

Ακριβώς, γιαυτο τον λόγο η μεταφορά φωτογραφιών σε υπολογιστή και η φόρτιση με το αυθεντικό γίνεται αστραπιαία σε σχέση με micro usb κατ'εμε

• Like 2
Δημοσ.

Πιστοποιημένο σημαίνει "εγκεκριμένο από την Apple". Θα δουλεύει κανονικά και χωρίς προβλήματα. Γνήσιο είναι το καλώδιο της ίδιας της Apple, που, προφανώς, και αυτό θα δουλεύει κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Σε μπελάδες ίσως να σε βάλουν τα φτηνά καλώδια από πλανώδιους (που προφανώς δεν έχουν πιστοποίηση) ή τα καλώδια του eBay που βρίσκεις με 0,99$ και free shipping.

Btw καμιά φορά εμένα μου βγάζει το μήνυμα περί μη υποστηριζόμενου αξεσουάρ... ενώ χρησιμοποιώ το αυθεντικό. Φτιάχνει βγάζοντάς το και ξαναβάζοντάς το, but still...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...