dali13gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δηλαδή η αφαίρεση της δυνατότητας σημαίνει "προχωράμε μπροστά"; Τα θέλετε και τα λέτε μερικοί; Αντί να κάνει πιο έξυπνο τον browser και να cacheάρει το οποιοδήποτε κείμενο για να μην χαθεί σε λανθασμένο πάτημα του backspace, το αφαιρεί εντελώς. Και το επαναφέρει σαν extension για να δεσμεύει ακόμα περισσότερη μνήμη το τέρας. Αρχίζω και έχω υποψίες ότι η Google κρύβεται πίσω από εταιρείες παραγωγής RAM και βγάζει λεφτάκια 3
thepoint Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δηλαδή η αφαίρεση της δυνατότητας σημαίνει "προχωράμε μπροστά"; Τα θέλετε και τα λέτε μερικοί; Αντί να κάνει πιο έξυπνο τον browser και να cacheάρει το οποιοδήποτε κείμενο για να μην χαθεί σε λανθασμένο πάτημα του backspace, το αφαιρεί εντελώς. Και το επαναφέρει σαν extension για να δεσμεύει ακόμα περισσότερη μνήμη το τέρας. Αρχίζω και έχω υποψίες ότι η Google κρύβεται πίσω από εταιρείες παραγωγής RAM και βγάζει λεφτάκια Όχι μόνο για ram με τη μετάβαση στο html5 και την οριστική αφαίρεση του flash player στέλνει στον καιάδα όλα τα "καθωσπρέπει" pc του τρίτου κόσμου. Μεγάλη η χάρη της google. Εικόνισμα θα της κάνουν οι κατασκευαστές.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλά κάνουν και δε το επαναφέρουν. Πόσες φορές την έχω πατήσει κατά λάθος και βλαστημούσα την ώρα και τη στιγμή.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ας υπάρχει η επιλογή. Μέχρι να μπει adblock στον Edge και να φύγει το τέρας. Καλά κράτησε μια 7ετία τώρα... 1
fwtonio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ποτέ δεν γράφω μεγάλα κείμενα στον φυλλομετρητή. Προτιμώ το Word και μετά αντιγραφή και επικόλληση.
sakis697 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Υπαρχει και το swipe απο αριστερα προς δεξια για το πισω! 1
jimakos00 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλά έκαναν και το απενεργοποίησαν. Backspace λέγεται το κουμπί και όχι Backpage. 3
Gtr34 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Η απενεργοποίηση του backspace ήταν πταίσμα μπροστά στην αφαίρεση του directwrite flag.
g13333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ας υπάρχει η επιλογή. Μέχρι να μπει adblock στον Edge και να φύγει το τέρας. Καλά κράτησε μια 7ετία τώρα... Το πεταξα το τερας. Ο edge με το adblock και την ενσωματωμενη μετφραση είναι απλα κορυφεος 2
sdim Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ας υπάρχει η επιλογή. Μέχρι να μπει adblock στον Edge και να φύγει το τέρας. Καλά κράτησε μια 7ετία τώρα... Μα υπάρχει AdBlock στον Edge... 3
badweed Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 ποσες φορες εχω κανει το λαθος να εχω γραψει κατι και να πατησω backspace ευτυχως που ο οπερα 12.18 σε πολλες περιπτωσεις κραταει και το κειμενο που εχει γραφτει με ενα "μπροστα" !
Panagiotis32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Αντε να το κάνει και ο Firefox σιγά σιγά!
georgepppo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Snookera μας δουλευεις ε; Μιλαμε για απειρες αποπειρες ποσταρισματος μιας απαντησης εδω στο ινσομνια να πηγαινουν χαμενες επειδη ετσι γουσταρε ο browser να σε παει πισω αντι να σβησει! Δλδ τι ακριβως εκανες πιο γρηγορα; Να πας μια σελιδα πισω; Μιλαμε για ενα δευτερολεπτο παραπανω να πας το δεικτη εκει και να κανεις κλικ! αμα εσύ δεν έχεις κάνει κλίκ στο κείμενο θα σε πάει πίσω προσωπικά το θεωρώ κακό να μην πας πίσω με το back space ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ στους υπολογιστές όλα έτσι δουλεύουν.
Vlad27 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Με firefox και edge εχω μηνες να χρησιμοποιησω chrome και μαλλον δε θα αλλαξω τωρα. 1
Braveheart1980 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Από το Plugin : "Re-enables the backspace key as a back navigation button (except when writing text)."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα