Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή η αφαίρεση της δυνατότητας σημαίνει "προχωράμε μπροστά"; Τα θέλετε και τα λέτε μερικοί; Αντί να κάνει πιο έξυπνο τον browser και να cacheάρει το οποιοδήποτε κείμενο για να μην χαθεί σε λανθασμένο πάτημα του backspace, το αφαιρεί εντελώς.

Και το επαναφέρει σαν extension για να δεσμεύει ακόμα περισσότερη μνήμη το τέρας. Αρχίζω και έχω υποψίες ότι η Google κρύβεται πίσω από εταιρείες παραγωγής RAM και βγάζει λεφτάκια :P

• Like 3
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή η αφαίρεση της δυνατότητας σημαίνει "προχωράμε μπροστά"; Τα θέλετε και τα λέτε μερικοί; Αντί να κάνει πιο έξυπνο τον browser και να cacheάρει το οποιοδήποτε κείμενο για να μην χαθεί σε λανθασμένο πάτημα του backspace, το αφαιρεί εντελώς.

Και το επαναφέρει σαν extension για να δεσμεύει ακόμα περισσότερη μνήμη το τέρας. Αρχίζω και έχω υποψίες ότι η Google κρύβεται πίσω από εταιρείες παραγωγής RAM και βγάζει λεφτάκια :P

Όχι μόνο για ram με τη μετάβαση στο html5 και την οριστική αφαίρεση του flash player στέλνει στον καιάδα όλα τα "καθωσπρέπει" pc του τρίτου κόσμου.

Μεγάλη η χάρη της google.

Εικόνισμα θα της κάνουν οι κατασκευαστές. 

Δημοσ.

Καλά κάνουν και δε το επαναφέρουν. Πόσες φορές την έχω πατήσει κατά λάθος και βλαστημούσα την ώρα και τη στιγμή.

• Moderators
Δημοσ.

Ας υπάρχει η επιλογή. Μέχρι να μπει adblock στον Edge και να φύγει το τέρας. Καλά κράτησε μια 7ετία τώρα...

• Like 1
Δημοσ.

Ας υπάρχει η επιλογή. Μέχρι να μπει adblock στον Edge και να φύγει το τέρας. Καλά κράτησε μια 7ετία τώρα...

Το πεταξα το τερας. Ο edge με το adblock και την ενσωματωμενη μετφραση είναι απλα κορυφεος

• Like 2
Δημοσ.

Μα υπάρχει AdBlock στον Edge...

• Like 3
Δημοσ.

ποσες φορες εχω κανει το λαθος να εχω γραψει κατι και να πατησω backspace :( 

ευτυχως που ο οπερα 12.18 σε πολλες περιπτωσεις κραταει και το κειμενο που εχει γραφτει με ενα "μπροστα" ! 

Δημοσ.

Snookera μας δουλευεις ε; Μιλαμε για απειρες αποπειρες ποσταρισματος μιας απαντησης εδω στο ινσομνια να πηγαινουν χαμενες επειδη ετσι γουσταρε ο browser να σε παει πισω αντι να σβησει!

Δλδ τι ακριβως εκανες πιο γρηγορα; Να πας μια σελιδα πισω; Μιλαμε για ενα δευτερολεπτο παραπανω να πας το δεικτη εκει και να κανεις κλικ!

αμα εσύ δεν έχεις κάνει κλίκ στο κείμενο θα σε πάει πίσω προσωπικά το θεωρώ κακό να μην πας πίσω με το back space ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ στους υπολογιστές όλα έτσι δουλεύουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...