Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλλαγή συνηθειών που έχουν τις ρίζες τους αρκετά χρόνια πριν, όχι μόνο είναι δύσκολο αλλά προκαλεί πολλές φορές και γκρίνιες κάτι που ανακάλυψε και πάλι η Google.

Ο λόγος ήταν μια αλλαγή στην τελευταία έκδοση του Chrome browser, με την απενεργοποίηση της λειτουργίας του backspasce πλήκτρου για όσους το χρησιμοποιούνταν για να επιστρέψουν στην προηγούμενη ιστοσελίδα που μόλις είχαν δει. Η Google είχε γίνει αποδέκτης αρκετών παραπόνων από χρήστες που πατούσαν κατά λάθος το συγκεκριμένο πλήκτρο, κάτι που οδηγούσε πολλές φορές στην απώλεια δεδομένων από φόρμες που ο χρήστης είχε συμπληρώσει ήδη.

Μετά τις αντιδράσεις, οι μηχανικοί της εταιρείας βρήκαν έναν ασυνήθιστο τρόπο να ξαναχαρίσουν στο backspace πλήκτρο την αρχική του δυνατότητα, κάτι που κάθε χρήστης μπορεί να κάνει κατεβάζοντας το extension, Go Back With Backspace.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι η Google με δηλώσεις στελεχών της, αποκλείει την παρουσία συγκεκριμένης ρύθμισης στον ίδιο τον browser, επιλέγοντας την κυκλοφορία ξεχωριστού extension. Σύμφωνα με μηχανικό της Google, Peter Kastings, η Google «προτιμάει τα extensions έναντι μιας ρύθμισης στην εφαρμογή για τις περιπτώσεις που η ρύθμιση δε μπορεί να μπει ως προκαθορισμένη.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άπειρες οι φορες που το εχω πατησει καταλαθος ενω εγραφα καποιο μεγαλο κειμενο...

Επεξ/σία από ASR1927
  • Like 15
Δημοσ.

Απο τα πιο εκνευριστικά πράγματα.Να πας να σβησεις μια λεξη και να πηγαινει στην προηγούμενη σελίδα. Καλά κανουν και δεν το επαναφέρουν μέσα στον browser.

• Like 8
Δημοσ.

γαμουσε αυτη η λειτουργια...Δεν εκανες ποτε περιτες κινησεις και τα εκανες ολα ποιο γρηγορα... Τωρα μας αναγκαζουν να βαλουμε κι αλλα extensions? Ποση μνημη ακομα πρεπει να μας τρωει αυτος ο browser και θα το κανει πιο αργο? ελεος....

Δημοσ.

Snookera μας δουλευεις ε; Μιλαμε για απειρες αποπειρες ποσταρισματος μιας απαντησης εδω στο ινσομνια να πηγαινουν χαμενες επειδη ετσι γουσταρε ο browser να σε παει πισω αντι να σβησει!

Δλδ τι ακριβως εκανες πιο γρηγορα; Να πας μια σελιδα πισω; Μιλαμε για ενα δευτερολεπτο παραπανω να πας το δεικτη εκει και να κανεις κλικ!

• Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδιά ως αριστερόχειρας, ούτε καν έβγαζα το χέρι από το ποντίκι και απλά πατούσα backspace για να πηγαίνω πίσω με το δεξί χέρι.

Ήταν απίστευτα βολικό.

Για το ALT+Βελάκι, έπρεπε να αλλάζω τελείως θέση στο χέρι, και τις μισές φορές δεν το πετύχαινα κιόλας, αφού είναι 2 κουμπιά μικρού μεγέθους αντί για 1 μεγάλο, όπως το backspace.

Δεν είπα να μην "πάμε μπροστά", αλλά βάλε ρε Google και μια MH DEFAULT ρύθμιση για όσους έχουν λόγο να το κρατήσουν, ήμαρτον...

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ μία από τα ίδια. Άπειρα ποστ έχουν χαθεί επειδή έκανε unfocus το text box και πάτησα backspace...

Στα κομμάτια, να πάει..

• Like 2
Δημοσ.

Άπειρες οι φορες το εχω πατησει καταλαθος ενω εγραφα καποιο μεγαλο κειμενο...

Δε νομίζω να λειτουργούσε μέσα σε text boxes...

• Like 1
Δημοσ.

Καιρό ήταν! Εξάλλου η πλειοψηφία των mice, έχουν 2 κουμπάκια στο πλάι γι αυτόν ακριβώς το λόγο(μπρος-πίσω)! Πέραν των άλλων συντομεύσεων...

• Like 2
Δημοσ.

Έγραφα κείμενο 5λεπτο και πατησα καταλάθος και άντε γεια το κείμενο.

Ήθελα να σπασω το κουμπί.

Και πόσες φόρμες έχω συμπληρώσει και μετά χάθηκαν με το backspace.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...