vste Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Παντως εγω εχω ψωνισει 2η φορα απο ιδιο ατομο σε ιδια αγγελια παραπανω απο μια φορα. Αν καποιος πουλαει αρκετα πραγματα και ειμαι ευχαριστημενος μπορει να ξαναπαρω. Και ειναι κριμα που δεν μπορεσα να αφησω 2η θετικη γιατι σε ολες τις περιπτωσεις που ειχα τα παιδια ηταν ξηγημενα. Μονη λυση απο οτι καταλαβα ειναι να φτιαχνεις μια στο τοσο καινουρια αγγελια ακομα και αν πουλας τα ιδια πραγματα.
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 θα μπορουσε να ξαναγινει Resubmit Παντως εγω εχω ψωνισει 2η φορα απο ιδιο ατομο σε ιδια αγγελια παραπανω απο μια φορα. Αν καποιος πουλαει αρκετα πραγματα και ειμαι ευχαριστημενος μπορει να ξαναπαρω. Και ειναι κριμα που δεν μπορεσα να αφησω 2η θετικη γιατι σε ολες τις περιπτωσεις που ειχα τα παιδια ηταν ξηγημενα. Μονη λυση απο οτι καταλαβα ειναι να φτιαχνεις μια στο τοσο καινουρια αγγελια ακομα και αν πουλας τα ιδια πραγματα.
iordanis77 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 θα μπορουσε να ξαναγινει Resubmit Τι resubmit? απλη ανανεωση μετα απο μια βδομαδα? Αν ξαναμπει εκ νεου οπως λεει ο φιλος, τοτε χανονται οι αξιολογησεις που υπαρχουν σε αυτην(οχι μονιμα, το ξερω). Να βαλει σε αλλη αγγελια του ιδίου δε γινεται?
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 ναι resumbit η αγγελια.δεν θα χαθει η αξιολογη.την βλεπεις κανονικα στις αξιολογησεις του αλλου.
iordanis77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Οσα resubmit κι αν κανεις στην ιδια αγγελια δε γινεται δευτερη αξιολογηση απ τον ιδιο. Αν παλι τη ξαναβαλεις απ την αρχη, δεν θα εμφανιζονται πλεον σε αυτην οι τυχον υπαρχουσες αξιολογησεις. Μονο στο προφιλ του μελους.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 τις συνολικες αξιολογησεις ετσι και αλλιως απο το προφιλ του μελους θα τις δεις. 1
iordanis77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 ναι, αλλα τελικα που καταληγουμε σχετικα με το θεμα του νηματος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα