Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εγω εχω ψωνισει 2η φορα απο ιδιο ατομο σε ιδια αγγελια παραπανω απο μια φορα. Αν καποιος πουλαει αρκετα πραγματα και ειμαι ευχαριστημενος μπορει να ξαναπαρω.

Και ειναι κριμα που δεν μπορεσα να αφησω 2η θετικη γιατι σε ολες τις περιπτωσεις που ειχα τα παιδια ηταν ξηγημενα.

Μονη λυση απο οτι καταλαβα ειναι να φτιαχνεις μια στο τοσο καινουρια αγγελια ακομα και αν πουλας τα ιδια πραγματα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα μπορουσε να ξαναγινει Resubmit

Παντως εγω εχω ψωνισει 2η φορα απο ιδιο ατομο σε ιδια αγγελια παραπανω απο μια φορα. Αν καποιος πουλαει αρκετα πραγματα και ειμαι ευχαριστημενος μπορει να ξαναπαρω.

Και ειναι κριμα που δεν μπορεσα να αφησω 2η θετικη γιατι σε ολες τις περιπτωσεις που ειχα τα παιδια ηταν ξηγημενα.

Μονη λυση απο οτι καταλαβα ειναι να φτιαχνεις μια στο τοσο καινουρια αγγελια ακομα και αν πουλας τα ιδια πραγματα.

Δημοσ.

θα μπορουσε να ξαναγινει Resubmit

Τι resubmit? απλη ανανεωση μετα απο μια βδομαδα?

Αν ξαναμπει εκ νεου οπως λεει ο φιλος, τοτε χανονται οι αξιολογησεις που υπαρχουν σε αυτην(οχι μονιμα, το ξερω).

Να βαλει σε αλλη αγγελια του ιδίου δε γινεται?

Δημοσ.

Οσα resubmit κι αν κανεις στην ιδια αγγελια δε γινεται δευτερη αξιολογηση απ τον ιδιο.

Αν παλι τη ξαναβαλεις απ την αρχη, δεν θα εμφανιζονται πλεον σε αυτην οι τυχον υπαρχουσες αξιολογησεις. Μονο στο προφιλ του μελους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...