Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχεις μια ποσότητα πραγμάτων ( πχ 50 μπουζούκια ) πουλήσεις τα 5 στον δημήτρη σε αξιολογεί κτλπ , αν αφήσεις την αγγελία ανοιχτή ωστε να πουλήσεις και αλλα μπουζούκια και επανέρχεται εστω το ίδιο άτομο μετα απο καιρό να πάρει μερικά ακομα τοτε ξανα γίνεται αξιολόγηση

εγω παλι δε το βρισκω σωστο αυτο αλλα τεσπα...

εκτος οτι το θεωρω ανουσιο να αξιολογησεις ενα ατομο για την ιδια ακριβως συναλλαγη ...για εμενα ειτε 2 εχει ειτε 10 απο το ιδιο ατομο σαν αγοραστης θα της θεωρουσα σαν μια αξιολογηση...

Δε νομιζω οτι κανεις μπαινει στο κοπο να συναλλαχτει για ενα φυστικι ή οτιδηποτε τετοιας ευτελους αξιας. Για δεκαδες ευρω μιλαμε.

εννοειτε οτι ειναι ενα παραδειγμα ...δεν εχει σημασια αν ειναι μπουζουκι καλωδιο η αμαξι ....

ιδια αγγελια ιδιο αντικειμενο πωλησης = μια αξιολογηση...

γνωμη μου φυσικα...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εκτος οτι το θεωρω ανουσιο να αξιολογησεις ενα ατομο για την ιδια ακριβως συναλλαγη ...για εμενα ειτε 2 εχει ειτε 10 απο το ιδιο ατομο σαν αγοραστης θα της θεωρουσα σαν μια αξιολογηση...

Δηλαδη για σενα δυο ατομα πρεπει να ανταλλασσουν αποκλειστικα και μονο μια αξιολογηση μεταξυ τους?

Η συναλλαγη δεν ειναι ιδια, ειναι διαφορετικα πραγματα καθε φορα.

Δηλαδη ο αλλος εδωσε πχ.50€, να μην υπαρχει μια θετικη/αρνητικη εκτιμηση? Σαν να μην εγινε τιποτα?

Δημοσ.

εννοειτε οτι ειναι ενα παραδειγμα ...δεν εχει σημασια αν ειναι μπουζουκι καλωδιο η αμαξι ....

ιδια αγγελια ιδιο αντικειμενο πωλησης = μια αξιολογηση...

γνωμη μου φυσικα...

Σωστό είναι γιατί μπορεί να έχει αλλάξει η τιμή μπορεί σε μια δεύτερη συναλλαγή κάτι να στραβώσει ακόμα και αν μιλάμε για τα ίδια άτομα. Εσύ που είσαι τρίτος και βλέπεις τις αξιολογήσεις του τότε θα κρίνεις αν θα τις μετρήσεις σωστά ή όχι. Ούτως ή άλλως είναι ένα εργαλείο για να καταλάβει στο περίπου κάποιος με τι άνθρωπο έχει να κάνει.

Παράδειγμα:

Κάποιος προσφέρει υπηρεσία για boost account LOL όπως υπάρχει τέτοια αγγελία μέσα. Το χρησιμοποιώ μια φορά και είμαι οκ. Την επόμενη χρονιά το ξανά χρησιμοποιώ και από λαθος του ο λογαριασμός μου τρώει ban account, δε πρέπει να αξιολογηθεί κατάλληλα κάτι τέτοιο;

• Like 3
Δημοσ.

Παράδειγμα:

Κάποιος προσφέρει υπηρεσία για boost account LOL όπως υπάρχει τέτοια αγγελία μέσα. Το χρησιμοποιώ μια φορά και είμαι οκ. Την επόμενη χρονιά το ξανά χρησιμοποιώ και από λαθος του ο λογαριασμός μου τρώει ban account, δε πρέπει να αξιολογηθεί κατάλληλα κάτι τέτοιο;

Και πιο απλά ακόμα! 

Έχω 20 ρολόγια (έκλεισα το μαγαζί μου πχ και μου έμειναν) και τα πουλάω. 'Ερχεσαι σήμερα και τσιμπάς ένα. Σου άρεσε, άφησες θετική αξιολόγηση καταενθουσιασμένος και θες να πάρεις και δώρο σε κάποιον δικό σου. Ξανάρχεσαι μεθάυριο (ούτε καν μετά από έναν μήνα). Το δεύτερο που πήρες ήταν χαλασμένος ο ένας δείκτης ξέρω γω και χτυπημένο από κάτω, είχε γδάρσιμο στο τζαμάκι ή 1002 μπορεί να είχε. Εγώ δεν στο αλλάζω ούτε το παίρνω πίσω. Δεν πρέπει να πάρω και μια αρνητική?

• Like 3
Δημοσ.

Αφού επιτρέπεται να πουλάς πολλά πράγματα μέσα από μια αγγελία το βρίσκω λογικό να μπορείς να αφήσεις παραπάνω αξιολογήσεις για μια αγγελία, αφού μιλάμε για διαφορετικές συναλλαγές.

Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος καποιος να μην μπορει να ξαναφησει αξιολογηση γιατι μπορει η δευτερη να ειναι θετικη αλλα μπορει να ειναι και αρνητικη.επισης αν μπω εγω και δω πχ οτι ο ταδε εχει 5 αξιολογησεις απο το ιδιο ατομο ειναι στο χερι μου να πω αν θα θεωρησω αυτο το ατομο εμπιστοσυνης ή οχι.αλλα ναι αν ο αλλος πουλαει κομιξ και δω οτι εχει 5 θετικες απο τον ιδιο αν βγαλουμε το ενδεχομενο να ειναι ψευτικες τοτε σιγουρα με προδιαθετει θετικα απο οτι να εβλεπα μονο μια.σημαινει οτι ενας ανθρωπος αγορασε 5 διαφορετικες χρονικες στιγμες απο τον αλλον και τις 5 εμεινε ευχαριστημενος.επισης δεν ειναι μονο το να γινει θετικη αλλα και τι εχει γραφτει μεσα.υπαρχουν καποιοι που εχουν θετικες και τα σχολια που εχουν αφησει οι αλλοι χρηστες δειχνουν πολλα παραπανω  για τον αλλον.

• Like 4
Δημοσ.

Όπως και να έχει, οι περισσότεροι μυημένοι στις πωλήσεις, και κυρίως όσοι φέρνουν μαζικά από το εξωτερικό κινητά, στην ίδια αγγελία, στην οποία θα πουλάει 8 διαφορετικά κινέζικα πχ, ακόμα και αν του τελειώσει το απόθεμα, και έχοντας ήδη λάβει 8 διαφορετικές κριτικές, με ένα ατελείωτο update της αγγελίας, μαζεύει θετικές και φτιάχνει το προφίλ του.

Μέσα στον σορολό των κριτικών, πετάει και καμιά δεκαριά δικές του από τα δευτεριτρίτα προφίλ που έχει χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς και έτσι γεννιέται η εμπιστοσύνη στο άτομό του. (η οποία βέβαια μπορεί και να είναι όντως αληθινή).

• Like 2
Δημοσ.

Sexotik, ναι, κάποιοι μπορούν να κάνουν κι έτσι. Γι' αυτό πρέπει κι εμείς να είμαστε προσεκτικοί από μέρους μας πριν προβούμε στην οποιαδήποτε συναλλαγή. Καλό είναι να κοιτάμε και τι είδους παρουσία έχει εδώ, τον αριθμό των αξιολογήσεων (λίγο δύσκολο να συμβεί η στραβή αν οι θετικές αξιολογήσεις είναι τόσες πολλές), αν δίνει επιλογή για έλεγχο προϊόντος κλπ Γενικά, όμως, αυτά τα πράγματα πάνε με τις πιθανότητες - εφόσον η συναλλαγή δεν γίνεται χέρι με χέρι. Δεν μπορεί να υπάρχει σιγουριά. Κι αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας, απ' την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως και να έχει, οι περισσότεροι μυημένοι στις πωλήσεις, και κυρίως όσοι φέρνουν μαζικά από το εξωτερικό κινητά, στην ίδια αγγελία, στην οποία θα πουλάει 8 διαφορετικά κινέζικα πχ, ακόμα και αν του τελειώσει το απόθεμα, και έχοντας ήδη λάβει 8 διαφορετικές κριτικές, με ένα ατελείωτο update της αγγελίας, μαζεύει θετικές και φτιάχνει το προφίλ του.

Μέσα στον σορολό των κριτικών, πετάει και καμιά δεκαριά δικές του από τα δευτεριτρίτα προφίλ που έχει χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς και έτσι γεννιέται η εμπιστοσύνη στο άτομό του. (η οποία βέβαια μπορεί και να είναι όντως αληθινή).

Και ολα αυτα ενας παγαποντης θα τα κανει με σκοπο καποια στιγμη να φαει λεφτα απο καποιον?

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι θα γίνει με τους διπλούς λογαριασμούς πλέον;

Έχω δει (και έχω στείλει για ban) πάνω από 50 λογαριασμόυς, και το κορυφαίο ειναι ή αξιολόγηση που κάνει από τον ένα ψεύτικο στον άλλο.

δεν γίνεται εστω με την ιδια ip να μην επιτρέπετε άλλος λογαριασμός να δημιουργήσει το ίδιο μέλος;

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι θα γίνει με τους διπλούς λογαριασμούς πλέον;

Έχω δει (και έχω στείλει για ban) πάνω από 50 λογαριασμόυς, και το κορυφαίο ειναι ή αξιολόγηση που κάνει από τον ένα ψεύτικο στον άλλο.

δεν γίνεται εστω με την ιδια ip να μην επιτρέπετε άλλος λογαριασμός να δημιουργήσει το ίδιο μέλος;

οπως εχουμε ξαναπει.η ip του καθε χρηστη αλλαζει με ενα reboot του ρουτερ.την ιδια ip μπορει να την παρει καποιο αλλο μελος ανα πασα στιγμη.δεν γινεται αυτο με την ip.o μονος τροπος για να μην φτιαξει καποιος διπλο λογαριασμο σε οποιοδηποτε Forum ειναι να γινεται καταχωρηση και καποιου κινητου.οχι οτι καποιος δεν μπορει να εχει 2 και 3 κινητα απλα ειναι πιο δυσκολο.αλλιως για να βρει καποιος τα διπλα accounts θα πρεπει να παρακολουθει ολες τις αγγελιες γιατι μερικοι βαζουν το ιδιο κινητο ή να καθεται καποιος να βλεπει αν σε ιδιες χρονικες στιγμες μια ip εχει πολλα accounts που να μιαζουν και οι αγγελιες τους διοτι μπορει η ip αυτη να ειναι απο proxy καποιας εταιρειας και να ειναι διαφορετικοι χρηστες.και αυτο ισχυει σε ολα τα forum οχι μονο του insomnia.

• Like 2
Δημοσ.

Σωστό αυτό με το κινητό που λες.

Επισεις σωστό αυτό με την ip,δικιο έχεις με ένα restart αλλάζει.

Γιατί δεν γίνεται αυτό με την επιβεβαίωση του κινητού έστω;

Δημοσ.

Και ολα αυτα ενας παγαποντης θα τα κανει με σκοπο καποια στιγμη να φαει λεφτα απο καποιον?

Τώρα ας πούμε αυτό ήταν ερώτηση;;  :rolleyes:

Όχι μόνο να φάει λεφτά, αλλά και για να εξυπηρετείται στις συναλλαγές του. (Εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του για αποστολή σε επαρχία κατόπιν κατάθεσης, προτίμηση του από άλλον που πουλάει κάτι ανάλογο κλπ).

Δημοσ.

Τελικα υπαρχει μια λεπτομερειουλα... δε σε αφηνει να ξανακανεις αξιολογηση στην ιδια αγγελια!

Αρα μπορεις να κανεις σε αλλη του ιδιου?

(Εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του για αποστολή σε επαρχία κατόπιν κατάθεσης, προτίμηση του από άλλον που πουλάει κάτι ανάλογο κλπ).

Αν καποιος συνηθιζει να κανει πρωτα καταθεση δε νομιζω οτι θα λάβει υποψη του το να υπαρχουν 45 αντι για 5 θετικες.

Εξαλλου οποιος δε κανει ποτέ, παλι δε θα κανει ποτέ.

Οσο αφορα τη προτιμηση λογικα θα προτιμηθει ο φτηνοτερος, οχι ο εχων περισσοτερες θετικες.

Δημοσ.

Σωστό αυτό με το κινητό που λες.

Επισεις σωστό αυτό με την ip,δικιο έχεις με ένα restart αλλάζει.

Γιατί δεν γίνεται αυτό με την επιβεβαίωση του κινητού έστω;

δεν ειναι κατι που μπορει να γινει απο την μια μερα στην αλλη διοτι πρεπει να αλλαχτουν πολλα.

Τελικα υπαρχει μια λεπτομερειουλα... δε σε αφηνει να ξανακανεις αξιολογηση στην ιδια αγγελια!

Αρα μπορεις να κανεις σε αλλη του ιδιου?

Αν καποιος συνηθιζει να κανει πρωτα καταθεση δε νομιζω οτι θα λάβει υποψη του το να υπαρχουν 45 αντι για 5 θετικες.

Εξαλλου οποιος δε κανει ποτέ, παλι δε θα κανει ποτέ.

Οσο αφορα τη προτιμηση λογικα θα προτιμηθει ο φτηνοτερος, οχι ο εχων περισσοτερες θετικες.

πολλες φορες αυτο ειναι και το κακο.αντι να διαλεξουν καποιον με αρκετες κριτικες για χ ποσο διαλεγουν το πιο φτηνο με 0 κριτικες και πολλες φορες με καταθεση ή δεν ξερω με τι αλλο τροπο.

τωρα για την καταθεση εξαρτατε απο πολλα αν θα κανεις στον αλλον η οχι.αν ο αλλος εχει 50 κριτικες  η εχει σημαντικη παρουσια στο Forum τοτε ειναι αρκετα safe.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...