Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτρεπεται να γινει αξιολογηση μεταξυ δυο μελων που εχουν και κατα το παρελθον ανταλλαξει αξιολογηση? για διαφορετικη, εννοειται, δοσοληψια.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τους κανόνες μια αξιολόγηση επιτρέπεται και δεν αλλάζει για αυτο και πρέπει να ειμαστε πολύ προσεκτικοί στις αξιολογήσεις , τι ενοείς διαφορετική δοσοληψία αλλα για ίδια αγγελία θέλεις να γίνεις ποιο συγκεκριμένος ?

Β. Αξιολόγηση αγγελιών

1. Όποιο μέλος έχει ολοκληρώσει συναλλαγή μέσω των αγγελιών του forum με άλλο μέλος έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει θετικά ή αρνητικά τη συναλλαγή αυτή. Επειδή η κάθε αξιολόγηση είναι τελική και δεν τροποποιείται για κανέναν λόγο, τα μέλη θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο ύφος όσο και στο περιεχόμενο της αξιολόγησης.

Υ.Γ : Θα σε παρακαλούσα να μην αλλάζεις τον τίτλο του θέματος και αν γίνεις ποιο συγκεκριμένος σε αυτο που ρωτάς για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε

Δημοσ.

Μα δεν αλλαζω το τιτλο του θεματος φιλε μου, εστω οτι πουλαω μπουζουκια και ερχεσαι εσυ και παιρνεις δυο, μετα κανουμε τις αξιολογησεις και χαιρετιομαστε. Μετα απο 4 μηνες ξαναερχεσαι και παιρνεις αλλα 3 μπουζουκια, ξανακανουμε αξιολογησεις?

Δημοσ.

Μα δεν αλλαζω το τιτλο του θεματος φιλε μου, εστω οτι πουλαω μπουζουκια και ερχεσαι εσυ και παιρνεις δυο, μετα κανουμε τις αξιολογησεις και χαιρετιομαστε. Μετα απο 4 μηνες ξαναερχεσαι και παιρνεις αλλα 3 μπουζουκια, ξανακανουμε αξιολογησεις?

χωρις να ειμαι απολυτος ..μαλλον οχι θα ελεγα...1 αξιολογηση για καθε αγγελια...

γιατι και εγω αν υποθεσουμε οτι πουλαω φυστικια και ερχεσαι καθε μερα και περνεις 1 φυστικι ..σε 1 μηνα θα εχω 30 αξιολογησεις...

οι οποιες μαλιστα θα φενονται οτι ειναι απο το ιδιο ατομο για την ιδια αγγελια οποτε προσωπικα δε θα τους εδινα βαση ειτε 30 ειχες ειτε 100 ..... 

Δημοσ.

Κάθε συναλλαγή μπορεί να αξιολογηθεί μια φορά στο λέει και στους κανόνες. Δεν έχει σημασία αν είναι ο ίδιος. Ρε παιδιά μισό δηλαδή κάποιοι που στις αγγελίες έχουν μια μόνιμη αγγελία για υπηρεσίες προς τρίτους δε μπορεί να αξιολογηθεί δεύτερη φορά; Μια χαρά μπορεί.

• Like 1
Δημοσ.

χωρις να ειμαι απολυτος ..μαλλον οχι θα ελεγα...1 αξιολογηση για καθε αγγελια...

γιατι και εγω αν υποθεσουμε οτι πουλαω φυστικια και ερχεσαι καθε μερα και περνεις 1 φυστικι ..σε 1 μηνα θα εχω 30 αξιολογησεις...

οι οποιες μαλιστα θα φενονται οτι ειναι απο το ιδιο ατομο για την ιδια αγγελια οποτε προσωπικα δε θα τους εδινα βαση ειτε 30 ειχες ειτε 100 ..... 

Δε νομιζω οτι κανεις μπαινει στο κοπο να συναλλαχτει για ενα φυστικι ή οτιδηποτε τετοιας ευτελους αξιας. Για δεκαδες ευρω μιλαμε.

Δημοσ.

Αν τα μπουζούκια αφορούν καινούργια αγγελία που θα βάλεις για να τα πουλήσεις ναι ξανα, γίνεται αξιολόγηση για την καινούργια αγγελία αφου η παλιά που αφορούσε μπουζούκια προ μηνών εχει ολοκληρωθεί

• Like 1
Δημοσ.

Αν τα μπουζούκια αφορούν καινούργια αγγελία που θα βάλεις για να τα πουλήσεις ναι ξανα, γίνεται αξιολόγηση για την καινούργια αγγελία αφου η παλιά που αφορούσε μπουζούκια προ μηνών εχει ολοκληρωθεί

Παλι δε με καταλαβες φιλε μου, αν εγω πουλαω 50 μπουζουκια δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα πουλησω με τη μια και τα 50.

Εστω οτι εσυ παιρνεις τα 4 απο αυτα, μετα πρεπει να κλεισω την αγγελια μου?

Δημοσ.

Ρε φίλε δε βγάζει νόημα αυτό που λες. Εκ των πραγμάτων κάποιος που θα αγοράσει από εσένα 3 μπουζούκια γιατί να αγοράσει και άλλα δε βρίσκω το λόγο, αλλά έστω ότι γίνεται στο λέει ξεκάθαρα ο Spank πως κάθε συναλλαγή μπορεί να αξιολογηθεί ξεχωριστά. Οι αγγελίες μετά από λίγο καιρό πρέπει να τις ανανεώσεις πατώντας νέα υποβολή ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Ρε φίλε δε βγάζει νόημα αυτό που λες. Εκ των πραγμάτων κάποιος που θα αγοράσει από εσένα 3 μπουζούκια γιατί να αγοράσει και άλλα δε βρίσκω το λόγο, αλλά έστω ότι γίνεται στο λέει ξεκάθαρα ο Spank πως κάθε συναλλαγή μπορεί να αξιολογηθεί ξεχωριστά. Οι αγγελίες μετά από λίγο καιρό πρέπει να τις ανανεώσεις πατώντας νέα υποβολή ούτως ή άλλως.

Δε ξερω γιατι δε βγαζει νοημα για σενα, ειναι μια περιπτωση που εχουν αρκετοι. Πχ. πουλαω κομικς. Ερχεσαι τωρα παιρνεις Μικυ Μαους, Λουκυ Λουκ. Ερχεσαι ξανα μετα απο 5 μηνες, παιρνεις Αστεριξ και Μπλεκ.

Η αγγελια ανανεωνεται μεν καθε βδομαδα αλλα παραμενει ιδια, μεχρι δηλαδη να εξαντληθουν ολα τα διαθεσιμα ειδη.

• Like 1
Δημοσ.

Παλι δε με καταλαβες φιλε μου, αν εγω πουλαω 50 μπουζουκια δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα πουλησω με τη μια και τα 50.

Εστω οτι εσυ παιρνεις τα 4 απο αυτα, μετα πρεπει να κλεισω την αγγελια μου?

Αν εχεις μια ποσότητα πραγμάτων ( πχ 50 μπουζούκια ) πουλήσεις τα 5 στον δημήτρη σε αξιολογεί κτλπ , αν αφήσεις την αγγελία ανοιχτή ωστε να πουλήσεις και αλλα μπουζούκια και επανέρχεται εστω το ίδιο άτομο μετα απο καιρό να πάρει μερικά ακομα τοτε ξανα γίνεται αξιολόγηση

• Like 3
Δημοσ.

Δε ξερω γιατι δε βγαζει νοημα για σενα, ειναι μια περιπτωση που εχουν αρκετοι. Πχ. πουλαω κομικς. Ερχεσαι τωρα παιρνεις πχ. Μικυ Μαους, Λουκυ Λουκ. Ερχεσαι ξανα μετα απο 5 μηνες και παιρνεις Αστεριξ και Μπλεκ.

Δε βγάζει νόημα γιατί στο παράδειγμα που ανέφερες μιλάς για ίδια πράγματα και μετά αναφέρεις μια κατηγορία πραγμάτων αλλά διαφορετικά. Τεσπά όπως και να έχει το πράγμα δε θα διαφωνήσω μαζί σου για αυτό το λόγο :) . Έτσι όπως το είπες τώρα καταλαβαίνω καλύτερα τι θέλεις να πεις.

Δημοσ.

Αν εχεις μια ποσότητα πραγμάτων ( πχ 50 μπουζούκια ) πουλήσεις τα 5 στον δημήτρη σε αξιολογεί κτλπ , αν αφήσεις την αγγελία ανοιχτή ωστε να πουλήσεις και αλλα μπουζούκια και επανέρχεται εστω το ίδιο άτομο μετα απο καιρό να πάρει μερικά ακομα τοτε ξανα γίνεται αξιολόγηση

Οk, αρα αποσαφηνιστηκε οτι η απαντηση στο ερωτημα του θρεντ ειναι καταφατικη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...