Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μέ λένε φίλιππο, είμαι ολοκαίνουριος εδωμέσα και για πρώτη μου φορά πήγα να κάνω upload μια ωραιότατη αγγελία. κι ενώ όλα πήγαιναν πρίμα, πώς μού΄κοψε, που να μού κοβόταν τό χέρι, έβαλα τήν αγγελία σέ κατάσταση "κλειδωμένη". οπότε τώρα που μιλάμε η ωραιότατη 1η μου αγγελία είναι στολισμένη ψηλά και αριστερά μ΄ένα χρυσαφί λουκετάκι. δεν θα κολλήσουμε στο χρώμα, τό θέμα είναι: πώς τό αφαιρώ τώρα; τί ρόλο παίζει αυτό; όποιος έχει τήν πολλή καλοσύνη, θα τού είμαι ευγνώμων. ευχαριστώ πολύ εκ τών προτέρων.

Δημοσ.

μέ λένε φίλιππο, είμαι ολοκαίνουριος εδωμέσα και για πρώτη μου φορά πήγα να κάνω upload μια ωραιότατη αγγελία. κι ενώ όλα πήγαιναν πρίμα, πώς μού΄κοψε, που να μού κοβόταν τό χέρι, έβαλα τήν αγγελία σέ κατάσταση "κλειδωμένη". οπότε τώρα που μιλάμε η ωραιότατη 1η μου αγγελία είναι στολισμένη ψηλά και αριστερά μ΄ένα χρυσαφί λουκετάκι. δεν θα κολλήσουμε στο χρώμα, τό θέμα είναι: πώς τό αφαιρώ τώρα; τί ρόλο παίζει αυτό; όποιος έχει τήν πολλή καλοσύνη, θα τού είμαι ευγνώμων. ευχαριστώ πολύ εκ τών προτέρων.

εχεις δικαιωμα να βαζεις 2 αγγελιες την εβδομαδα...

εννοειτε οτι οταν πουλησεις κατι κλειδωνεις την αγγελια = πουληθηκε...

για να την ανοιξεις παλι αν θες κανεις ανανεωση στην αγγελια αλλα αφου περασει μια βδομαδα...

οποτε προς το παρον απλα φτιαξε αλλη μια παρομοια χωρις να την κλειδωσεις αυτη τη φορα :P

η μπορεις επισης να την κανεις επεξεργασια και να αλλαξεις τον τιτλο..π.χ γραψε διπλα "ισχυει"

Δημοσ.

στείλε αναφορά στην ομάδα διαχειρίσεις και θα στην ξεκλειδώσουν πάνω δεξιά στην αγγελία έχει ένα κουμπί που γράφει αναφορά γράψε εκεί τι ακριβός θες " την κλείδωσα καταλαθος¨" και μόλις το δει κάποιος από την αμάδα διαχειρίσεις θα ξεκλειδώσει 

• Like 1
Δημοσ.

σάς ευχαριστώ θερμά και τούς δύο. ήσασταν αστραπιαία βοηθητικοί. τό πρωί, μέ τήν αυγή, θα κάνω ό,τι μού υποδείξατε.

καλό βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.

είδα ότι μού ξεκλειδώσατε τήν αγγελία και θέλω να σάς ευχαριστήσω και να σάς υποσχεθώ πως από δω κι εμπρός θα΄μαι τύπος κι υπογραμμός εδωμέσα.

καλή συνέχεια σέ όλη τήν ομάδα διαχειριστών. καλό υπόλοιπο καλοκαιριού (λίγη ουρίτσα έμεινε ακόμη).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...