txcellas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ειχε ανεβει πριν χρονια αντιστοιχο θεμα αλλα το ξανανοιξω γιατι δεν καταλαβα πολλα και εν τελη ο φιλος δεν τα καταφερε (οπως και εγω) Αρχικα να τονισω οτι ειμαι αρχαριος και οτι ειδα αυτο αλλα και παλι δεν τα καταφερα. Συνεχισε να ειναι στα 2.4ghz μεσω cpu z Mπορειτε να με βοηθησετε με τα βηματα 1-1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Η μητρικη ειναι γρια, με μονο 3 φασεις, και ο 6600 λαιμαργος. Εγω δεν θα εκανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 η μητρικη ειναι γρια αλλα αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει, ετσι για να πω οτι το εκανα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εδω θέλω help 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 http://valid.x86.fr/gsz7ea Mετα απο ωρες κερδισα 50hz!! Παντα κρασαρε σε οποιαδηποτε αλλη επιλογη. temp: το ειχα για ωρα σε stress. Καμια συμβουλη μπας κ το ανεβασω θα ηταν καλοδεχουμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα