panos- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Γεια σας, Έχω ένα LG G4 που έπεσε σε Bootloop (παρτίδα 507). Σκέφτομαι αν αξίζει να το επισκευάσω η να πάρω τα χρήματα πίσω και να πάρω κάποιο άλλο κινητό. Το κινητό χρησιμοποιείται καθημερινά λόγω εργασίας και φοβάμαι ότι και μετά την επισκευή δεν θα είναι αξιόπιστο. Να σημειώσω πως μένω Αλεξανδρούπολη και δεν ξέρω τι γίνεται στο θέμα των επιστροφών. Είναι αγορασμένο τον Νοέμβριο του 2015. Εσείς τι λέτε; 1
papp0us Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Χωρίς να θέλω να σε πληγώσω, δύσκολα θα σου δώσουν τα λεφτά πίσω για άλλο κινητό. Απλά επισκευή θα κάνουν 1
panos- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Χωρίς να θέλω να σε πληγώσω, δύσκολα θα σου δώσουν τα λεφτά πίσω για άλλο κινητό. Απλά επισκευή θα κάνουν Λες ε; Άρα λοιπόν στέλνω για επισκευή και ο θεός βοηθός... :/
papp0us Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ε, ναι, επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός λίγων ημερών απο την αγορά, που και εκει σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να γίνεις ενοχλητικός για να κάνεις δουλεια. Απο το 15 αγορά δεν υπάρχει περίπτωση. Στο Σερβις και κάνε το σταυρό σου
panos- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Θα καλέσω αύριο να δω τι θα μου πουν...
ziaba Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 επισκευή -> πώλησή -> και ποτέ ξανά LG σίγουρα δεν θα χάσεις 1
panos- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 επισκευή -> πώλησή -> και ποτέ ξανά LG σίγουρα δεν θα χάσεις Το πρώτο και το τελευταίο είναι εύκολα, το δεύτερο όχι και τόσο... ποιος θα το πάρει με τέτοιο πρόβλημα που έχει; :/ 1
ziaba Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 με μια πρόχειρη μάτια βρήκα 3 αγγελίες εδώ στο φόρουμ ζητήτε g4 1
Ntelosxxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ρε σεις χωρις να θελω να κανουμε πρόλογο γιαυτο το θέμα, εχω 3 φιλους η μια κοπέλα που εχουν το g4 6 μηνες και οι αλλοι κανα χρονο, ενω ακουω απολους bootloop,πρόβλημα με την οθονη.... Σαυτους δεν εχει παρουσιαστεί τίποτα. Θα το επερνα κι εγω αλλα μαυτα που ακουω και διαβαζω δεν κανω την κινηση.
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Χωρίς να θέλω να σε πληγώσω, δύσκολα θα σου δώσουν τα λεφτά πίσω για άλλο κινητό. Απλά επισκευή θα κάνουν Βασικα μονο αν του ξαναπαθει το ιδιο προβλημα εχει το δικαιωμα να ζητησει επιστροφη χρηματων.Και αυτο για τον πολυ απλο λογο οτι αγορασε ενα κινητο το οποιο δεν λειτουργει οπως πρεπει αφου το προβλημα εξακολουθει να παραμενει. Ειδικα μιας και μιλαμε για προβλημα που αντιμετωπιζουν παρα πολλοι παγκοσμιως....
panos- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Βασικα μονο αν του ξαναπαθει το ιδιο προβλημα εχει το δικαιωμα να ζητησει επιστροφη χρηματων.Και αυτο για τον πολυ απλο λογο οτι αγορασε ενα κινητο το οποιο δεν λειτουργει οπως πρεπει αφου το προβλημα εξακολουθει να παραμενει. Ειδικα μιας και μιλαμε για προβλημα που αντιμετωπιζουν παρα πολλοι παγκοσμιως.... Άρα στέλνω πρώτη επισκευή και κάνω προσευχές να πάθει πάλι το ίδιο.
johnyboy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 δεν πρόκειται να πάρεις λεφτά πίσω όσες φορές και να χαλάσει, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.το πουλάς και ησυχάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα