DragoticSaen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα έβαλα την Noctua NH-D14 στο i5-3570K και έχω μια απορία σχετικά με τις θερμοκρασίες γιατί ακουμπάει με τις RAM παρόλο που την έχω σφίξει κανονικά πάνω στο CPU. Η φωτογραφία είναι με prime95 blend test να τρέχει. Πώς τις βλέπετε τις θερμοκρασίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Kιριλε ..δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο ανησυχίας . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragoticSaen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Kιριλε ..δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο ανησυχίας . Το λέω μόνο και μόνο διότι έχω τις Corsair Vengeance και ακουμπάνε με την ψύκτρα και αναρωτιέμαι μήπως δεν ακουμπάει καλά στον επεξεργαστή παρόλο που την έχω σφίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Mε τι ταση εισαι και θερμοκρασια δωματιου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragoticSaen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 τα Volt φαίνονται στην φωτογραφία, τα default είναι! Δεν έχω πειράξει κάτι. Και η θερμοκρασία δωματίου είναι 25-27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Η ψυκτρα ακουμπαει στης ram η ο ανεμηστηρας? Όπως και να έχει οι θερμοκρασίες σου είναι πολύ καλές για την εποχή δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2016 από Inuyasha 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 συμφωνω απολυτα ...πολυ καλες ειναι και δε προκειται να της δεις κιολας σε πραγματικη χρηση αυτες ποτε... το prime ανεβαζει παραπανω απο το κανονικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα