Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά διαβάζω στα Φορουμ αλλά έχω ακούσει και από γνωστούς. Διάβασα κάπου ότι μόνο το 2012 είχαν κλαπεί κοντά 20.000 αμάξια...

Εσείς ποιος πιστεύεται ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να σώσετε το αμάξι σας από τα γνωστά κλεφτρόνια;

Φυσικά το καλύτερο είναι η ασφάλεια κλοπής ώστε να είσαι καλυμμένος αλλά τι κάνεις για να μην φτάσεις σε αυτό το σημείο;

Συναγερμός, ιμομπιλαιζερ όλα τα παρακάμπτουν.

Ίσως το Parking με security μέσα να είναι μονόδρομος;

Με αυτά που διαβάζω τρέμω να αγοράσω κάποια στιγμή αμάξι στο μέλλον...

Επίσης τι πιστεύεται κάνει πιο προκλητικό το αυτοκίνητο; 

Έχω ακούσει ότι ανοίγουν εύκολα όταν δουν αμάξι να έχει το κασετόφωνο απάνω, να φανταστώ τα καινούργιο αμάξια με οθόνες αφής κτλ. είναι καταδικασμένα; 

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα κασετωφωνα πλεον δεν ειναι λογος ελξης .Θυμαμαι αυτα που ειχαμε και βγαιναν  ολοκληρα  ή μονο η προσοψη να μην μας τα κλεψουν.

Τα πιο πολλα αμαξια εχουν εργοστασιακα radio cd κλπ και δεν κανουν για αλλα αμαξια .

Ολα τα παραπανω που λες λειτουργουν αποτρεπτικα αλλα σιγουρια 100% απο κανενα . Το parking με φυλλαξη που να το βρις αλλα και να το βρεις θα ειναι πανακριβο.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει και η περίπτωση με τα βενζινάδικα που έχουν 24ωρο parking.

Εκεί με τόσους υπαλλήλους φαντάζομαι δεν είναι πιο δύσκολα να το αρπάξουν;

Οσο για την φύλαξη έχω δει αρκετά μπορώ να πω στο κέντρο της Αθήνας ακόμα και πολύ κοντά εκεί που ζω.

Όταν λέω φύλαξη δεν εννοώ φυσικά ένοπλους να κόβουν βόλτες στους ορόφους απλά ότι μέσα υπάρχει πάντα κάποιος άνθρωπος για να έχει το νου του.

Όσο για τα αυτοκίνητα με τις νεες οθόνες αφής πιστεύεις είναι λόγος έλξης; Αλλά υποθέτω ειδικά αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλού.

Δημοσ.

Υπάρχει και η περίπτωση με τα βενζινάδικα που έχουν 24ωρο parking.

Εκεί με τόσους υπαλλήλους φαντάζομαι δεν είναι πιο δύσκολα να το αρπάξουν;

Οσο για την φύλαξη έχω δει αρκετά μπορώ να πω στο κέντρο της Αθήνας ακόμα και πολύ κοντά εκεί που ζω.

Όταν λέω φύλαξη δεν εννοώ φυσικά ένοπλους να κόβουν βόλτες στους ορόφους απλά ότι μέσα υπάρχει πάντα κάποιος άνθρωπος για να έχει το νου του.

Όσο για τα αυτοκίνητα με τις νεες οθόνες αφής πιστεύεις είναι λόγος έλξης; Αλλά υποθέτω ειδικά αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλού.

Ποσο θελουν τον μηνα ρωτησες ομως ?

Γιατις οθονες αφης αν ειναι εργοστασιακες δεν κανουν για αλλο αμαξια αλλα κκαι του εμποριου να ειναι οπως η δικη μου Kenwood 8 ιντσων που κανει σε πολλα αμαξια θελει δουλεια για να βγει χωρις να καταστραφει .

Δημοσ.

Θυμάμαι εποχές 1998-2000 σε VW Golf, 2 φορές είχαν σπάσει το τζάμι και είχαν κλέψει το κασετόφωνο μάρκας Pionner.

Είναι να μήν το βάλουν στο αμάξι.Το καλύτερο ως τρόπος φύλαξης είναι σε Parking της εκάστοτε κατοικίας.

Δημοσ.

Ποσο θελουν τον μηνα ρωτησες ομως ?

Γιατις οθονες αφης αν ειναι εργοστασιακες δεν κανουν για αλλο αμαξια αλλα κκαι του εμποριου να ειναι οπως η δικη μου Kenwood 8 ιντσων που κανει σε πολλα αμαξια θελει δουλεια για να βγει χωρις να καταστραφει .

Η αλήθεια είναι δεν έχω ρωτήσει γιατί η ερώτηση είναι καθαρά εγκυκλοπαιδική, έτσι κι αλλιώς με βλέπω να κάνω αρκετά χρόνια να αγοράσω δικό μου αμάξι.

Θυμάμαι εποχές 1998-2000 σε VW Golf, 2 φορές είχαν σπάσει το τζάμι και είχαν κλέψει το κασετόφωνο μάρκας Pionner.

Είναι να μήν το βάλουν στο αμάξι.Το καλύτερο ως τρόπος φύλαξης είναι σε Parking της εκάστοτε κατοικίας.

Έχω διαβάσει σε ένα φορουμ ακόμα και ότι έκλεψαν αμάξι από υπόγειο Parking πολυκατοικίας και δεν πήρε κανείς χαμπάρι τίποτα.

Δεν τους σταματάει τίποτα γιαυτό είπα για το ενδεχόμενο Parking με παρουσία κάποιου μέσα όλο το 24ωρο.

Δημοσ.

Εχω συναγερμό απο όταν πήρα το αμάξι,έβαλα θραύση κρυστάλλων στην ασφάλεια(Ποτέ δεν είχα,έβαλα τώρα)Σκέφτομαι να βάλω μπαστούνι στο τιμόνι.

Παίζει ρόλο που μένεις.Η μπορεί να γίνει η στραβη αν παρκάρεις σε περίεργη περιοχή.Δυστυχώς τα parking είναι για λίγους.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς τα parking είναι για λίγους.

Αυτό είναι αλήθεια δυστυχώς.

Θυμάμαι ο Πατέρας μου πριν 3-4 χρόνια έβαζε το αμάξι σε ένα ανοιχτό Parking (χωρίς σκεψή δηλαδή) και φυσικά χωρίς κάποιον άνθρωπο μέσα όλο το 24ωρο όπως συνηθίζεται σε μεγάλα Parking και έδινε τον μήνα 110€!!!

Βέβαια μου είπε ότι λογικά θα έχουν πέσει οι τιμές αλλά και πάλι είναι φωτιά για τις μέρες μας.

Edit:Βέβαια τώρα που κοιτάω ένα Parking στο Internet κοντά σε εμένα βλέπω ότι έχει μηνιαίο κόστος 70€ και είναι από τα συγχρονα.

Και με αποζημίωση από κλοπή.

Οπότε μήπως αξίζουν τα 70€ για να έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο; 

Δημοσ.

Η κλοπη δεν ειναι υποχρεωτικα οτι πιθανον να γινει στο σπιτι αλλα οπουδηποτε ειναι το αμαξι κατα την διαρκεια της ημερας .Εκει δεν υπαρχει ασφαλης τροπος φυλλαξης.

Δημοσ.

Δεν κοιτάνε αν είναι ριμάδι το αυτοκίνητο ή όχι.. Ανάλογα για τι δουλειά θα στο κλέψουν. Στη γειτονιά μου είχαν κλέψει ένα micra που ήταν ερείπιο. Και ένα honda civic του 85 επίσης. Φίλου του είχαν κλέψει τις ζάντες μέσα στην πυλωτή της πολυκατοικίας του, και εναν άλλο πάνω σε κεντρικό δρόμο.

Βάλε ένα διακοπτάκι να κόβει ρεύματα ή βενζίνη.

Επίσης βλέπουν άμα έχεις καμιά βάση κινητού. Νομίζουν ότι έχεις κανένα gps και στο ανοίγουν. Την είχα πατήσει έτσι. Είχα μια βάση για το κινητό, μου άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού,χτύπησε ο συναγερμούς, άνοιξαν το ντουλαπάκι και δεν βρήκαν τίποτα και έφυγαν.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα ακουσει προσφατα ότι σπειρα εκλεβε αυτοκίνητα και τα παρκαριζε για 2-3 μερες στην Ν.Χαλκηδονα φοβουμενη μηπως ειχε ο ιδοκτητης συστημα εντοπισμου που δεν ειχαν δει .

Αν δεν εμφανιζοταν καποιος τα επερναν και τα εκαναν ανταλλακτικα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα ακουσει προσφατα ότι σπειρα εκλεβε αυτοκίνητα και τα παρκαριζε για 2-3 μερες στην Ν.Χαλκηδονα φοβουμενη μηπως ειχε ο ιδοκτητης συστημα εντοπισμου που δεν ειχαν δει .

Αν δεν εμφανιζοταν καποιος τα επερναν και τα εκαναν ανταλλακτικα.

Ναι ισχύει. Και γω το άκουσα.

• Like 1
Δημοσ.

Εδω στην περιχη μου(χαλκιδικη), εχουν ρημαξει τα toyota hilux 4x4, τα κλεβουν σαν κυριοι, λες και εχουν κλειδι.

Ειναι να μην στο βαλουν στο ματι. Ακομα και παρκινγκ να χεις, αν δεν ειναι κλειστο και να χεις κατι να σε ειδοποιει, την εχεις ασχημα. Πχ αν ανοιξει η πορτα να χτυπαει σειρηνα κατι τετοιο.

Εγω εκει που βαζω το δικο μου, εχουν σπασει απο δυο αυτοκινητα το τζαμι να παρουν το ραδιο.

Το διακοπτακι ειναι μια καλη λυση μαζι με αλλα κολπακια.

Δημοσ.

Εδω στην περιχη μου(χαλκιδικη), εχουν ρημαξει τα toyota hilux 4x4, τα κλεβουν σαν κυριοι, λες και εχουν κλειδι.

Ειναι να μην στο βαλουν στο ματι. Ακομα και παρκινγκ να χεις, αν δεν ειναι κλειστο και να χεις κατι να σε ειδοποιει, την εχεις ασχημα. Πχ αν ανοιξει η πορτα να χτυπαει σειρηνα κατι τετοιο.

Εγω εκει που βαζω το δικο μου, εχουν σπασει απο δυο αυτοκινητα το τζαμι να παρουν το ραδιο.

Το διακοπτακι ειναι μια καλη λυση μαζι με αλλα κολπακια.

Καλά Χαλκιδική έχουν ξεφύγει. Εδώ μέσα στο σπίτι είσαι και κοιμάσαι, και μπαίνουν και σε κλέβουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...