Προς το περιεχόμενο

oc Σε gtx asus 1080 strix

galanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πρώτη φορά δοκιμάζω να κανω OC Σε GPU

ξέρω καλα γενικά το msi afterburner  αλλα δεν ασχολήθηκα με OC.

μετα απο λιγο ψαξιμο στο Youtube απο διαφορα Guide

εχω ασχοληθει αρκετη ωρα σημερα Valley Benchmark 1.0

ανεβαζω σιγα σιγα 20-20 core clock και μετα memory  

παντα σε αυτα τα settings http://prntscr.com/c7eza5

power limit full απο την αρχη ..

και το core voltage 0 γιατι οταν το εβαλα full έπεσε η απόδοση με τα ιδια αντίστοιχα clock kai memory 

το καλύτερο score μέχρι στιγμής 

http://prnt.sc/c7e5nm

μετα οταν προσπάθησα να πας το core clock 280 πχ.. crashare πεταγε μηνυμα και drivers και το engie stops working του valley ...

any tips ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα το δω το guide tthnx.. γενικα μου πεταει κατι driver stop working  μηπως φταίει ο τελευταίο driver ?

αν στο πεταει σε καποιο bench εισαι ασταθης, κατεβασε λιγο τα ρολογια. Πριν το update χρησιμοποίησες DDU  ?

• Like 1

Γενικά ότι σου είπε και ο jimakos234 από πάνω όταν βλέπεις κάποια αστάθεια και κάποιο μήνυμα με driver stop working.Αν θες να κάνεις oc για να δεις τα όρια της gpu σου ok και πάω πάσο....Για μένα έχεις ίσως μία από τις καλύτερες υλοποιήσεις της σειράς gtx 1080 με πολύ τεζαρισμένα out of the box clocks από μαμά...πιστεύω stock gpu και ingame θα παίζεις στα 2000-2030mhz.Από εκεί και πέρα αν θες να παίζεις max perfomance γύρω στα ~2100mhz (πάνω - κάτω όλες εκεί πάνε) πιστεύω τσάμπα το ψάχνεις μιας και το πραγματικό perfomance ingame gap που θα έχεις είναι γύρω στο 5%-7% (αμελητέα διαφορά)!Πάντως η κάρτα είναι το απόλυτο overkill στα 1080p και 1440p ακόμα και stock...

• Like 4

Γενικά ότι σου είπε και ο jimakos234 από πάνω όταν βλέπεις κάποια αστάθεια και κάποιο μήνυμα με driver stop working.Αν θες να κάνεις oc για να δεις τα όρια της gpu σου ok και πάω πάσο....Για μένα έχεις ίσως μία από τις καλύτερες υλοποιήσεις της σειράς gtx 1080 με πολύ τεζαρισμένα out of the box clocks από μαμά...πιστεύω stock gpu και ingame θα παίζεις στα 2000-2030mhz.Από εκεί και πέρα αν θες να παίζεις max perfomance γύρω στα ~2100mhz (πάνω - κάτω όλες εκεί πάνε) πιστεύω τσάμπα το ψάχνεις μιας και το πραγματικό perfomance ingame gap που θα έχεις είναι γύρω στο 5%-7% (αμελητέα διαφορά)!Πάντως η κάρτα είναι το απόλυτο overkill στα 1080p και 1440p ακόμα και stock...

1440p παίζω. Αλλά ναι το ξέρω ότι οι pashcal δεν τραβάνε πολύ oc. Αυτό ένα 5-7% αν μπορώ να πάρω με ίδιες θερμοκρασίες. Γιατί να μην το κάνω? Εσύ safe το έφτασα με Valery ήταν κάπου στα 4 fps. Κλαιν :ρ ευχαριστώ για τον χρόνο σας.. BTW έχω την strix την απλή όχι την oc

το είδα ολο το βιντεο ... δεν μπορώ να το δουλέψω... αλλα νταλον το EVG που βαζει το παιδι .... \

απο οτι ειπε ο τύπος στο βίντεο παίρνεις ρε παιδι μου ενα αξιόλογο βοοστ.. ανετα την πας στα 2150 ... τεσπα αν εχει  ασχοληθεί κανένας αλλος με OC pascal  πείτε καμιά γνώμη 

το είδα ολο το βιντεο ... δεν μπορώ να το δουλέψω... αλλα νταλον το EVG που βαζει το παιδι .... \

απο οτι ειπε ο τύπος στο βίντεο παίρνεις ρε παιδι μου ενα αξιόλογο βοοστ.. ανετα την πας στα 2150 ... τεσπα αν εχει  ασχοληθεί κανένας αλλος με OC pascal  πείτε καμιά γνώμη 

Δεν ειναι Must αυτο, πολλες χτυπανε ταβανι μετα τα 2140, στα περισσοτερα reviews.

Mπορει να εισαι και ατυχος και να μην σου εκατσε το sillicon lottery

επισης οταν τρεχεις το precision X, σιγουρεψου οτι το MSI afterburner δεν τρεχει απο πισω (και αντιστροφα)

• Like 1

Τρεξε ενα valley οποτε μπορεσεις αλλα βαλε στο preset οχι custom που ετρεξες...βαλε extreme hd να δουμε που παιζει η καρτα σου με τα oc settings που εχεις πετυχει μεχρι τωρα....Οσο για τα mhz του πυρηνα της gpu ειναι θεμα silicon lottery ποσα θα σηκωσει οπως και για τα mhz της vram της gpu το ιδιο ισχυει!

Ναι ρε δεν ειμαι τέλειως noob. Και φυσικά κατάλαβα λίγο πως πάει το oc στην Gpu.

Α) και φυσικά κλείνω ότι άλλο App παρόμοιο εχω όταν τρέχω ένα άλλο. Πχ όταν βάζω afterburn κλείνω evga κτλπ

Β) όταν ανεβάζω 10-10mhz κάνε συνέχεια benmark με valkery. Αν μου κάνει stop Drivers stop working η crash. Τότε το ξανά ρίχνω πίσω στα mhz.

Διάλαδη τώρα ειμαθ σταθερά πχ +200 mhz clock και +100 memory

Τρέχω Valery κομπλέ. Τρέχω heaven komple

Αυτά που δεν καταλαβαίνω ειναι. Στο βίντεο που μου έδειξε ο φίλος για Pascal PC. Λεει ότι άμα πάει στο μόνιτορ το power limit από 0 σε 1. Τότε πρέπει να το ρίξεις κάτω το clock. Αυτό δεν το κατάλαβα

Και τέλος δεν καταλαβα τι παίζει γενικά με το, Core votage % λέει ο άλλος στο βίντεο ότι πχ αν βάλεις +100 clock σου δίνει πχ τόσα mhz στο clock όταν ανοίγεις το heaven. Αν βάλεις λέει 120% το votage θα σου δώσει παραπάνω.. Με εμένα δεν το έκανε αυτό... Και γενικά τι παίζει όταν πχ καταφέρεις να την πας +200 clock. Και Στο 230 crashαρει παιε τέλος? Δεν περνει άλλο? (Το power limit το έχω φουλ πάντα.) babis θα το κάνω όταν πάω σπίτι .. Το καλύτερο μέχρι τώρα http://prntscr.com/c7wcsm

post-103281-0-43276500-1471681332_thumb.png

• Like 1

Αυτά που δεν καταλαβαίνω ειναι. Στο βίντεο που μου έδειξε ο φίλος για Pascal PC. Λεει ότι άμα πάει στο μόνιτορ το power limit από 0 σε 1. Τότε πρέπει να το ρίξεις κάτω το clock. Αυτό δεν το κατάλαβα

δεν λεει αυτο, λεει οτι αμα παει στο 1, θεωριτικα δεν μπορει να τραβηξει παραπανω ρευμα, για το OC που κανεις, καθως ειναι στο οριο του, και μετα ο πυρηνας θα κανει throttle Λογω ανεπερκειας ισχυος. oσο για το core voltage, παραπανω δεν φαινεται να το maxreis :P

Η watercooled MSI Armor OC που έχω πιάνει τα 2164 άνετα με linear overclock και 2190 με curve (την οποία ακόμα φτιάχνω τα σημεία του curve γιατί δεν είναι σταθερή σε benchmarks), και το VL δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί. Το όριο είναι στα 1,093v πολύ χαμηλά και πολλές κάρτες δείχνουν ότι το πιάνουν στα 1946 ενώ πάνε άνετα 200mhz πάνω.

Αν έχεις ακόμα αερόψυξη, έχεις πρόβλημα με Temperature Limit, αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Επίσης η 1080 έχουν πολύ μεγάλη λοταρία. Μερικές πανάκριβες και μετά βίας πιάνεις 2080 και άλλες πολύ φτηνότερες και πιάνουν 2160.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...