Marinis7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Καλησπέρα και πάλι!!Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια σας. Βρήκα το γνήσιο καλώδιο και ξεμπλόκαρε… Να είστε όλοι καλά 😁
pp6210 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, kajwbtfe είπε Αυτό έπαθα και εγώ προχθές που πήγα να ανάψω το Ps4 μετά από κάνα χρόνο επειδή τα μικρά θέλησαν να παίξουν ένα Lego παιχνίδι.Το θέμα με εμένα είναι ότι από τα δύο χειριστήρια μόνο το ένα μπόρεσε να συνδεθεί.Δυστυχως αυτό το ένα είναι που έχει πρόβλημα,δεν δουλεύει το dpad.Με το ίδιο καλώδιο προσπάθησα να συνδέσω και τα δύο .Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?Δοκίμασα όλα αυτά που λέει η Sony .Το ένα συνδέεται το άλλο απλά φορτίζει.Που βρίσκουμε καλώδιο "official" για να μπορέσω να το κάνω pair ? αρα φιλε το καλωδιο ειναι οκ αφου συνδεθηκε το πρωτο. το 2ο χειριστηριο μαλλον θελει επισκευη. εγω οταν ειχα το θεμα ειχα δοκιμασει και original samsung καλωδιο κ παλι δεν αναγνωριζε το χειριστηριο στο σεταπ, αρα ειναι λιγο περιεργο το καλωδιο της σονυ
StamTheMan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Στις 29/10/2024 στις 9:45 ΜΜ, Marinis7 είπε Δεν μου ανοίγει καν το χειριστήριο. Ανάβει ότι φορτίζει αλλά δεν δεν ανοίγει το μπλε φως Με το καλώδιο προσπαθώ.Δεν ανοίγει καν την κονσόλα το χειριστήριο. Στις 29/10/2024 στις 11:46 ΜΜ, ParafronGR είπε το ίδιο ακριβώς είχα πάθει κι εγώ το 21 αλλά δεν έχω λύση , δυστυχώς. είχα κάνει φουλ φορμάτ σ'ένα PS4 Pro, το πουλάω και με παίρνει τηλ το παιδί και μου λέει "δεν μπαίνει στο μενού, έχω συνδεσει το χειριστηριο & δεν αντιδράει". του δίνω τα λεφτά πίσω, το παίρνω σπίτι, με την μία μπήκε στο μενού. και ο τύπος μου έστελνε βίντεο όλο το βράδυ που το άναβε και το έσβηνε μπας και πάρει μπρος και τζίφος. και στο τέλος το ξαναπήρε & όλα κομπλέ χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα! γνώμη μου είναι να φτιάξεις usb με το firmware, να μπεις σε safe mode & να το περάσεις από πάνω. Στις 30/10/2024 στις 9:07 ΠΜ, Marinis7 είπε Έχω 3 χειριστήρια και τα δοκίμασα και τα 3. Το καλώδιο μόνο δεν είναι το γνήσιο θα κοιτάξω σήμερα να βάλω το γνήσιο και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!! Παιδια αγοραστε σοβαρα καλωδια,μην τσιγκουνευεστε. Το προβλημα σας ειναι οτι τα καλωδια σας ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Ουτε firmware φταιει,ουτε δισκος,ουτε τιποτα. Το εχω συναντησει ανησυχητικα μεγαλο αριθμο αυτο το προβλημα. Μαλιστα μου λενε με υφος οτι εχουν δοκιμασει 3 καλωδια,αλλα οταν το δοκιμαζω εγω με δικο μου συνδεεται κατευθειαν. Στις 30/10/2024 στις 4:34 ΜΜ, kajwbtfe είπε Αυτό έπαθα και εγώ προχθές που πήγα να ανάψω το Ps4 μετά από κάνα χρόνο επειδή τα μικρά θέλησαν να παίξουν ένα Lego παιχνίδι.Το θέμα με εμένα είναι ότι από τα δύο χειριστήρια μόνο το ένα μπόρεσε να συνδεθεί.Δυστυχως αυτό το ένα είναι που έχει πρόβλημα,δεν δουλεύει το dpad.Με το ίδιο καλώδιο προσπάθησα να συνδέσω και τα δύο .Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?Δοκίμασα όλα αυτά που λέει η Sony .Το ένα συνδέεται το άλλο απλά φορτίζει.Που βρίσκουμε καλώδιο "official" για να μπορέσω να το κάνω pair ? Πιθανοτατα εχεις το προβλημα που γραφω παραπανω. Ο λογος που το ενα χειριστηριο αναβει,ειναι επειδη ειχε συνδεθει προσφατα με σωστο καλωδιο στη συγκεκριμενη κονσολα,ενω το αλλο οχι,ή απλα κολλησε και θελει reset το χειριστηριο και συγχρονισμο παλι . Εαν δεν εχεις καλωδιο,υπαρχει τροπος να συνδεσεις δευτερο χειριστηριο ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟ,εαν εχεις ηδη συνδεδεμενο χειριστηριο. Πας "Ρυθμισεις" - " Συσκευες " - "Συσκευες bluetooth " Στο χειριστηριο κρατας πατημενο το PS button και το share ,μεχρι να αρχισει να αναβοσβηνει σαν περιπολικο. Θα πρεπει να εμφανιστει σαν συσκευη BT στο μενου το PS4.
StamTheMan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Στις 29/10/2024 στις 8:20 ΜΜ, Marinis7 είπε Καλησπέρα σας!Βρήκα να δώσω το ps4 μου και μπήκα να σβήσω όλους τους χρήστες για να το πάρει ο καινούργιος άδειο τελείως. Πήγα να ξανα μπω όμως και μου βγάζει ότι πρέπει να συνδέσω το χειριστήριο με την κονσόλα και να πατήσω το μεσαίο κουμπί.Το κάνω και δεν ξεκολλάει από εκεί.Τι κάνω τώρα; Αυτο συμβαινει επειδη το καλωδιο που εχεις ειναι φθηνο και ειναι μονο για φορτιση. Χρειαζεσαι ενα καλωδιο που ειναι και για μεταφορα δεδομενων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα