Eddy_Gordo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Θα ρωτήσω εδώ καλύτερα. Βρήκα να δώσω το ps4. Θα κάνω format αλλά πριν απ αυτό πρέπει να κάνω deactivate το λογαριασμό. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ότι κάνοντας τον deactivate, θα εχω θεμα με τον λογαριασμό που χρησιμοποιώ στο ps5, αφού πρόκειται για τα ίδια στοιχεία? Πως θα δω ποια κονσόλα είναι primary? Κανε deactivated μεσα από το ps4, και μετα καντου το φορματ 1
ilias78 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 32 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε Κανε deactivated μεσα από το ps4, και μετα καντου το φορματ Με τον psn account που είναι ίδιος με το ps5, να υποθέσω πως δεν θα έχω κάποιο θέμα, σωστά?
moonspell34 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Σε περίπτωση που κάνεις μεταφορά ψηφιακών παιχνιδιών απο Ps4 σε Ps5, αν στη συνέχεια αφήσεις τα παιχνίδια μέσα στο Ps4, μπορεί αν το πάρει κάποιος άλλος να μπορεί να παίξει με τον δικό του λογαριασμό αυτά τα παιχνίδια ή όχι επειδή είναι πληρωμένα από άλλο λογαριασμό;
gdal73 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μπορεί στο λογαριασμό του, εφόσον έχεις δηλώσει primary console το PS4 για το λογαριασμό σου…
moonspell34 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Επομένως αν εγώ δηλώσω primary console πλέον το Ps5, αυτομάτως δεν έχει νόημα να αφήσω τα παιχνίδια στο Ps4 γιατί δεν θα έχει προσβαση με τον δικό του λογαριασμό ο επόμενος. Κατάλαβα σωστά; Ευχαριστώ.
gdal73 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, moonspell34 είπε Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Επομένως αν εγώ δηλώσω primary console πλέον το Ps5, αυτομάτως δεν έχει νόημα να αφήσω τα παιχνίδια στο Ps4 γιατί δεν θα έχει προσβαση με τον δικό του λογαριασμό ο επόμενος. Κατάλαβα σωστά; Ευχαριστώ. Μπορεί να έχεις primary και το PS4 και το PS5 για το λογαριασμό σου. Το έχω κάνει ήδη, έχω το PS5 σπίτι και έχω δώσει το PS4 σε φίλο. Εκείνος μπαίνει στο PS4 καταβάζει από το λογαρισμό μου όσα παιχνίδιά έχω πρόσβαση (και του PS plus extra) και τα παίζει έπειτα στο λογαριασμό του, στο ίδιο PS4...
Marinis7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα σας! Βρήκα να δώσω το ps4 μου και μπήκα να σβήσω όλους τους χρήστες για να το πάρει ο καινούργιος άδειο τελείως. Πήγα να ξανα μπω όμως και μου βγάζει ότι πρέπει να συνδέσω το χειριστήριο με την κονσόλα και να πατήσω το μεσαίο κουμπί. Το κάνω και δεν ξεκολλάει από εκεί. Τι κάνω τώρα;
nickol-us Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Βάλε το πρώτα με το καλώδιο μήπως συγχρονίσει
Marinis7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δεν μου ανοίγει καν το χειριστήριο. Ανάβει ότι φορτίζει αλλά δεν δεν ανοίγει το μπλε φως Με το καλώδιο προσπαθώ.Δεν ανοίγει καν την κονσόλα το χειριστήριο.
ParafronGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) το ίδιο ακριβώς είχα πάθει κι εγώ το 21 αλλά δεν έχω λύση , δυστυχώς. είχα κάνει φουλ φορμάτ σ'ένα PS4 Pro, το πουλάω και με παίρνει τηλ το παιδί και μου λέει "δεν μπαίνει στο μενού, έχω συνδεσει το χειριστηριο & δεν αντιδράει". του δίνω τα λεφτά πίσω, το παίρνω σπίτι, με την μία μπήκε στο μενού. και ο τύπος μου έστελνε βίντεο όλο το βράδυ που το άναβε και το έσβηνε μπας και πάρει μπρος και τζίφος. και στο τέλος το ξαναπήρε & όλα κομπλέ χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα! γνώμη μου είναι να φτιάξεις usb με το firmware, να μπεις σε safe mode & να το περάσεις από πάνω. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2024 από ParafronGR
dreaming123 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Mήπως δεν είναι original το control ? Δοκίμασε και άλλο καλώδιο.
Marinis7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Έχω 3 χειριστήρια και τα δοκίμασα και τα 3. Το καλώδιο μόνο δεν είναι το γνήσιο θα κοιτάξω σήμερα να βάλω το γνήσιο και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!
pp6210 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 40 λεπτά πριν, Marinis7 είπε Έχω 3 χειριστήρια και τα δοκίμασα και τα 3. Το καλώδιο μόνο δεν είναι το γνήσιο θα κοιτάξω σήμερα να βάλω το γνήσιο και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!! την εχω πατησει κ εγω με μη γνησιο καλωδιο, φορτιζει μεν αλλα σε σεταπ δεν αναγνωριζε χειριστηριο. οποτε μαλλον εκει ειναι η απαντηση 1
kajwbtfe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Αυτό έπαθα και εγώ προχθές που πήγα να ανάψω το Ps4 μετά από κάνα χρόνο επειδή τα μικρά θέλησαν να παίξουν ένα Lego παιχνίδι.Το θέμα με εμένα είναι ότι από τα δύο χειριστήρια μόνο το ένα μπόρεσε να συνδεθεί.Δυστυχως αυτό το ένα είναι που έχει πρόβλημα,δεν δουλεύει το dpad.Με το ίδιο καλώδιο προσπάθησα να συνδέσω και τα δύο .Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?Δοκίμασα όλα αυτά που λέει η Sony .Το ένα συνδέεται το άλλο απλά φορτίζει.Που βρίσκουμε καλώδιο "official" για να μπορέσω να το κάνω pair ?
L-Griever Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δεν είναι απαραίτητο να πάρει κάποιος το γνήσιο καλώδιο της Sony. Απλά πάρτε ένα καλώδιο που να είναι και για data παράλληλα και όχι μόνο για φόρτιση. Για παράδειγμα είχα πάρει ένα καλώδιο από την Ugreen usb to micro usb και δούλεψε μια χαρά. Μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε μάρκα και θα δουλέψει. Απλά να προσέξετε μην πάρετε καλώδιο που να μην είναι αξιόπιστο. Εάν δεν δουλέψει και το καινούριο καλώδιο που θα πάρετε, τότε ή υπάρχει πρόβλημα με το controller ή με το ps4. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα