dimitrakis1991 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τι ισχύει μετά από διαγραφή του profile; Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι. Προκειται να πουλησω το ps4 που εχω και θα ηθελα να μαθω το εξης:ο νεος κατοχος του θα μπορει να παιξει τα παιχνιδια που εχω κατεβασει σε ψηφιακη μορφη στην κονσολα? Εχω καμια 10αρια παιχνιδια που τα εχω κατεβασει απο το store της sony και επειδη το profile μου το εχω σβησει,ουσιαστικα με το που ανοιγεις την κονσολα θα σου πει να κανεις login η sign in. Αν ο κατοχος της κονσολας π.χ ειναι νεος παιχτης και χρειαστει να φτιαξει λογαριασμο απο την αρχη,τα παιχνιδια θα μπορει να τα παιξει ή θα του βγαζει οτι και καλα ειναι κλειδωμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 απο την στιγμη που εσβησες το προφιλ σου δεν θα ενημερωθει ποτε για το τι υπηρχε μεσα. θα ελεγα πριν το πουλησεις να πας στις ρυθμισεις και να κανεις Restore (Settings, Initialization, Restore Default Settings) ή ακόμα καλύτερα να κανεις απο το ιδιο μενου Initialize (Settings, Initialization, Initialize PS4, Full), νομιζω θα σου πει ετσι και αλλιως να κανεις αν σβησεις το κυριως προφιλ απο μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Πρεπει να κανεις την κονσολα deactivate απο τον λογαριασμο σου. αλλιως παραμενει σε σενα και ο επομενος χρηστης δε θα μπορει να την εχει ως primary. αυτο γινεται και μεσα απο το site της Sony https://account.sony...mentnetwork.comΠας στα devices, επιλεγεις το ps4 και το κανεις deactivate. ελεγξε εκει αν ειναι ακομη ενεργο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 ναι δεν ανεφερα το θεμα του deactication γιατι αλλη ηταν η ερωτηση αλλα πολυ σωστο να τονιστει και αυτό. θα ειναι καλυτερα να γινει απο το PS4 μεσα και οχι απο το site, απο το site μπορεις μονο να κανεις deactivate all consoles και θα πρεπει να περιμενει 6 μηνες πριν μπορεσει να το ξαναχρησιμοποιησει (εκτος και αν δεν εχει αλλο Playstation που μπορει να θελησει να πουλησει αυτους τους μηνες, ισχυει για PS3 / PS4 / PS Vita) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αν θα γίνει format είναι απαραίτητο να κάνεις deactivate το account σου πριν το format; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 ναι αν ειναι να την πουλησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labido Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 τι πρέπει να ξέρει ο αγοραστής και τι ο πωλητής κονσόλας ps4 1TB Παιδιά θα ήθελα εκτός απο εμένα να βοηθηθούν κι αλλοι που δεν γνωρίζουν, γι αυτό οι απόψεις να είναι απο γνώστες! (πχ.τι πρέπει να γίνει με τον αρχικό λογαριασμό,format,deactive,τα παιχνίδια που έχει ο σκληρός αποθηκευμένα θα διαγραφούν)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisdemi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Αν κατάλαβα καλά θέλεις να πουλήσεις το ps4 και τι θα κάνεις με τον λογαριασμό; Αν είναι έτσι κάνεις deactivate αν το έχεις activate ώστε να μπορείς να κάνεις activate σε άλλη κονσόλα τον λογαριασμό σου και ο αγοραστής να κανει activate στο δικό του λογαριασμο. Με format θα σβήσουν και τα παιχνίδια και καθαρίζεις τον σκληρό. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο γίνε λίγο πιο περιγραφικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labido Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 οταν κάποιος αγοράζει μια κονσόλα την σετάρει με τον λογαριασμό του και αποθηκέυει παιχνίδια στον σκληρό όταν θέλει να πουλησει την κονσόλα του την δίνει ως έχει η πρέπει να διαγραψει τον λογαριασμό του και να κανει νέο λογαρ. ο αγοραστής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisdemi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 οταν κάποιος αγοράζει μια κονσόλα την σετάρει με τον λογαριασμό του και αποθηκέυει παιχνίδια στον σκληρό όταν θέλει να πουλησει την κονσόλα του την δίνει ως έχει η πρέπει να διαγραψει τον λογαριασμό του και να κανει νέο λογαρ. ο αγοραστής?Διάβασε πιο πάνω τα λένε τα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labido Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 οκ ζητώ συγνώμη δεν ειχα βρει το θέμα και άνοιξα νεο.Σας ευχαριστώ όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siban Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Διαγραφη λογαριασμου και διατηρηση παιχνιδιων Χαιρετω και χρονια πολλα.Εχω μια κονσολα Ps4 Που θελω να πουλησω και εχω και μερικα παιχνιδια μεσα.Εαν διαγραψω τον λογαριασμο μου τα παιχιδια μπορει να τα παιξει ο υποψηφιος αγοραστης εαν δημιουργησει μετα δικο του λογαριασμο? Επισης εαν καποιο το εχω διαγραψει μπορει να το κατεβασει ξανα η θα μπορει να παιξει μονο οτι υπαρχει στον σκληρο δισκο εκεινη την στιγμη? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Διαγραφη λογαριασμου και διατηρηση παιχνιδιων Χαιρετω και χρονια πολλα.Εχω μια κονσολα Ps4 Που θελω να πουλησω και εχω και μερικα παιχνιδια μεσα.Εαν διαγραψω τον λογαριασμο μου τα παιχιδια μπορει να τα παιξει ο υποψηφιος αγοραστης εαν δημιουργησει μετα δικο του λογαριασμο? Επισης εαν καποιο το εχω διαγραψει μπορει να το κατεβασει ξανα η θα μπορει να παιξει μονο οτι υπαρχει στον σκληρο δισκο εκεινη την στιγμη? Ευχαριστω. αν κάνεις deactivate την κονσόλα και format δεν μπορεί να κατεβάσει και να παίξει τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siban Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση απλα πες μου τι ακριβως πρεπει να κανω εγω για να μην χασει ο αγοραστης τα παιχνιδια.Να κανω deactivate και να σβησω μετα τον λογαριασμο που εχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 να υποθέσω θες να ορίσεις το account σου σαν primary και μετά να το σβήσεις? ομολογώ πως δεν ξέρω αν μπορεί να τα παίξει μετά αλλά υποθέτω πως ναι αφού εξακολουθεί να είναι η κονσόλα bound με το account σου...μπορείς να το δοκιμάσεις από πριν για να ξέρεις πριν του την πουλήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα