Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμένα δεν ειχε μεσα 4αρα sd αλλα χωρις να έχει καρτα μεσα μπορω να αποθηκεύσω φωτο οπότε λογικά εχει εσωτερική μνημη.. αλλά πως μπορώ να δω πόση ειναι;

Δημοσ.

εμένα δεν ειχε μεσα 4αρα sd αλλα χωρις να έχει καρτα μεσα μπορω να αποθηκεύσω φωτο οπότε λογικά εχει εσωτερική μνημη.. αλλά πως μπορώ να δω πόση ειναι;

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής σε android ή ios...

Δημοσ.

αν το χρειζεται καποιος ας μου στειλει μηνυμα , με περιμενει ενα στο public πειραια να το παραλαβω αλλα τελικα δεν το θελω ,

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν το χρειζεται καποιος ας μου στειλει μηνυμα , με περιμενει ενα στο public πειραια να το παραλαβω αλλα τελικα δεν το θελω ,

Άκυρο Επεξ/σία από mikemart
Δημοσ.

Kαταρχήν να ευχαριστήσω το φίλο Γιάννη/stigmes που μου έδωσε το κωδικό του και πήρα την παρραγγελία που είχε κάνει. :-)

Με τη σειρά μου, επειδή είχα και εγώ παραγγείλει ένα στο κατάστημα της Νέας Σμύρνης σήμερα με ειδοποίησαν ότι είναι διαθέσιμο οπότε όποιος το θέλει να του στείλω τον κωδικό να παραλάβει.

Εντυπώσεις δεν έχω ακόμα γιατί δεν κατάφερα ακόμα να ασχοληθώ μαζί του

Δημοσ.

Kαταρχήν να ευχαριστήσω το φίλο Γιάννη/stigmes που μου έδωσε το κωδικό του και πήρα την παρραγγελία που είχε κάνει. :-)

Με τη σειρά μου, επειδή είχα και εγώ παραγγείλει ένα στο κατάστημα της Νέας Σμύρνης σήμερα με ειδοποίησαν ότι είναι διαθέσιμο οπότε όποιος το θέλει να του στείλω τον κωδικό να παραλάβει.

Εντυπώσεις δεν έχω ακόμα γιατί δεν κατάφερα ακόμα να ασχοληθώ μαζί του

σκυταλοδρομία θα μας πάει :) χαίρομαι που βοηθάει ο ένας τον άλλον κάι δέν πάνε προς αγγελίες μεριά. πάντως μέχρι 32 γιγα υποστηρίζει όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...