Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άκυρο...

Γεια σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, το προϊόν NTW SD PQI AIR DRIVE READER WIFI της παραγγελίας xxxxx δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο. Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας.

Για τον λόγο αυτό σας εξασφαλίσαμε ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% σε προϊόντα τεχνολογίας για την επόμενή σας αγορά. Το κουπόνι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και είναι ήδη ενεργοποιημένο στο προφίλ σας.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Customer Passion

Δημοσ.

μολις  παρελαβα απο το public πατρας ,απο την πρωτη ματια εχει και εσωτερικη μνημη 4 γιγα(3,6 καθαρα)

αν μπορείς νά δοκιμασεις αν υποστηρίζει κάι κάρτα 64 γιγα
Δημοσ.

αν μπορείς νά δοκιμασεις αν υποστηρίζει κάι κάρτα 64 γιγα

μακαρι να μπορουσα φιλε μου .....μολις ανακαλυψα οτι η μεγαλυτερη καρτα που εχω ειναι 8 γιγα(ξεφτιλα....)

• Like 1
Δημοσ.

μακαρι να μπορουσα φιλε μου .....μολις ανακαλυψα οτι η μεγαλυτερη καρτα που εχω ειναι 8 γιγα(ξεφτιλα....)

καλά ξεφτιλα δέν είναι. Απλά όσοι την έχουν δεν έχουν πεί σχετικά.και στην περιγραφή της λέει για μέχρι 32
Δημοσ.

δεν εχει εσωτερικη μνημη ,μολις ανακαλυψα οτι ειχε μια καρτα  sd της pqi 4 γιγα μεσα στην θυριδα....

την 8 γιγα παντως την ειδε κανονικα...

Δημοσ.

Τελικά μου έστειλαν mail και παρέλαβα πριν λίγο.

Επιβεβαιώνω ότι ΔΕΝ έχει εσωτερική μνήμη (Άλλωστε λέει καθαρά να εισάγεις μία SD κάρτα πριν ξεκινήσεις)...

• Moderators
Δημοσ.

δεν εχει εσωτερικη μνημη ,μολις ανακαλυψα οτι ειχε μια καρτα  sd της pqi 4 γιγα μεσα στην θυριδα....

την 8 γιγα παντως την ειδε κανονικα...

Τελικά μου έστειλαν mail και παρέλαβα πριν λίγο.

Επιβεβαιώνω ότι ΔΕΝ έχει εσωτερική μνήμη (Άλλωστε λέει καθαρά να εισάγεις μία SD κάρτα πριν ξεκινήσεις)...

Στον εναν ειχε καρτα sd και στον αλλον οχι; Ανοικτη συσκευασια παρελαβες πεντοχιλιαρε; 

Δημοσ.

Καλημέρα.

Update: 32άρα microSDHC με SD adaptor λειτουργεί κανονικά.

64άρα Samsung δυστυχώς δεν... Δοκίμασα και σε exFat και σε NTFS...

Δημοσ.

Στον εναν ειχε καρτα sd και στον αλλον οχι; Ανοικτη συσκευασια παρελαβες πεντοχιλιαρε; 

οχι δεν ηταν ανοικτη,και η συσκευασια επανω λεει 4 gb,και οπως ειπα παραπανω η καρτα ειναι της pqi ,δεν ειναι αλλης εταιριας ....θα ανεβασω και photo...34t739g.jpg

5b4g43.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...