Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαγκες πολυ easy αν ειναι android 5 απλα συνδεσου στο wifi και πατα επομενο για να σου ζητησει τους κωδικους του google κατευθειαν μολις πατησεις το επομενο κλεισε το ρουτερ σου ωστε να μην εχεις wifi και να μην μπορει να παρει πληροφοριες απο την google και ετσι εισαι κομπλε.

Μονο android 5

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 14/6/2018 στις 3:10 ΜΜ, Mikearxo είπε

Μαγκες πολυ easy αν ειναι android 5 απλα συνδεσου στο wifi και πατα επομενο για να σου ζητησει τους κωδικους του google κατευθειαν μολις πατησεις το επομενο κλεισε το ρουτερ σου ωστε να μην εχεις wifi και να μην μπορει να παρει πληροφοριες απο την google και ετσι εισαι κομπλε.

Μονο android 5

αυτο δεν ισχυει .σε ξανα παει πισω παλι  

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά δεν βρήκε κανένας πραγματική λύση? Το έπαθε και γνωστός μου και τώρα που το κοιτάζω κι εγω, δεν βρίσκω τρόπο..

Δημοσ.
Στις 21/6/2019 στις 6:32 ΜΜ, ZELOMOTH είπε

Τελικά δεν βρήκε κανένας πραγματική λύση? Το έπαθε και γνωστός μου και τώρα που το κοιτάζω κι εγω, δεν βρίσκω τρόπο.. 

πραγματική λύση δεν υπάρχει(και ευτυχώς γιατί θα κλέβανε αβέρτα συσκευές) κάθε έκδοση (build number) και κάθε συσκευή κλπ έχει και διαφορετικό τρόπο (σε καποιες εκδόσεις δεν υπάρχει καν τρόπος) ο σωστός τρόπος είναι... στέλνεις την συσκευή στην αντιπροσωπεία με αποδειξη αγορας κλπ (για να αποδείξεις οτι είναι δικιά σου) και ότι ζητήσουν απο εκει

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/6/2019 στις 1:47 ΜΜ, Black Demis είπε

πραγματική λύση δεν υπάρχει(και ευτυχώς γιατί θα κλέβανε αβέρτα συσκευές) κάθε έκδοση (build number) και κάθε συσκευή κλπ έχει και διαφορετικό τρόπο (σε καποιες εκδόσεις δεν υπάρχει καν τρόπος) ο σωστός τρόπος είναι... στέλνεις την συσκευή στην αντιπροσωπεία με αποδειξη αγορας κλπ (για να αποδείξεις οτι είναι δικιά σου) και ότι ζητήσουν απο εκει

Κατάλαβα... Πόσο να κοστίζει άραγε να το πάει στην αντιπροσωπεία? Αν είναι μέχρι 20 ευρώ  καλά θα είναι...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Κατάλαβα... Πόσο να κοστίζει άραγε να το πάει στην αντιπροσωπεία? Αν είναι μέχρι 20 ευρώ  καλά θα είναι...

πάρτε ενα τηλέφωνο αύριο πρωί στην smartec. Αν το πάει κάποιος κιόλας και μπορεί να περιμένει θα το πάρει εντός της ώρας.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε

πάρτε ενα τηλέφωνο αύριο πρωί στην smartec. Αν το πάει κάποιος κιόλας και μπορεί να περιμένει θα το πάρει εντός της ώρας.

Εχεις ιδέα απο φράγκα τι ζητάνε? Αν ναι, αν θες στείλε μου σε pm μην γραφουμε τέτοια στο νήμα..Ευχαριστώ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Γύρω στο 30ρι ζητάνε στη Wind.

Οκ γιατί κι εγω αυτο είχα κατα νού στο περίπου.. Ευχαριστώ φίλε μου!

Τα λέμε παρα πέρα στα καυτά τα νήματα της κυρα Λίζας!👍🙂

14 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Κι εσένα ευχαριστώ εννοείται..🙂

Επεξ/σία από ZELOMOTH

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...