Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

δεν έχει να κάνει με mediatek η sd, έχει να κάνει με την καινούρια πολιτική της xiaomi που πρέπει να κάνεις request για να ξεκλειδώσει το οποίο πλέον είναι πανεύκολο.βασικά και η lg πλέον το ίδιο κάνει.

από την στιγμή που έχεις twrp το κινητό είναι ξεκλείδωτο και το κάνεις ότι θες.όποια ρομ και να βάλεις δεν θα έχει ούτε κλείδωμα ούτε τίποτα.γελάει ο κόσμος με τις μπούρδες της google.

Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι σε ένα redmi note 3 τον κωδικό τον έλαβα την προηγούμενη βδομάδα μετά από αναμονή σχεδόν 45 μέρες αν το άλλαξαν δεν γνωρίζω, για εμένα είναι καλό όσο παραπάνω δικλιδες ασφαλείας βάζουν (εννοείτε ότι πρέπει να υπάρχει δυνατότητα αφαίρεσης του αρχικού λογαριασμού)
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό δεν βοηθάει?

Remove device access
If you lose a device or notice any suspicious activity on it, you should remove the device’s access to your account.

Go to your Devices & activity page.
Click on the device.
Click Remove access.
If you don’t see a button to remove access, follow the steps to secure your account.

Το θέμα φίλε είναι να μπορείς να πουλήσεις/χαρίσεις το κινητό σου, και να μπορεί ο άλλος να το κάνει hard reset χωρίς να σε ψάχνει για να βάλεις τον κωδικό σου. Εγώ εδώ σκαλώνω

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα φίλε είναι να μπορείς να πουλήσεις/χαρίσεις το κινητό σου, και να μπορεί ο άλλος να το κάνει hard reset χωρίς να σε ψάχνει για να βάλεις τον κωδικό σου. Εγώ εδώ σκαλώνω

Αυτό δεν γίνεται για μην μπορώ εγώ να στο κλέψω και να στο ενεργοποιήσω.

Το θέμα είναι αν μπορείς εσύ πριν το πουλήσεις/χαρίσεις να μπεις και να κάνεις απλά remove το account

• Like 1
Δημοσ.

Απλά πριν το πουλήσετε ριχτε ένα remove στο account όπως λέει και ο από πάνω γιατί μιλησα εχθες με ένα φίλο τεχνικό και μ είπε ότι πάνω από 10 ατομα που είχαν συναλλαγες με ανταλλαγές κτλπ είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Οπότε από εδώ και πέρα έτσι θα γίνεται λόγω αυτης της ασφάλειας που έχουν τα android 5+6

Δημοσ.

Απλά πριν το πουλήσετε ριχτε ένα remove στο account όπως λέει και ο από πάνω γιατί μιλησα εχθες με ένα φίλο τεχνικό και μ είπε ότι πάνω από 10 ατομα που είχαν συναλλαγες με ανταλλαγές κτλπ είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Οπότε από εδώ και πέρα έτσι θα γίνεται λόγω αυτης της ασφάλειας που έχουν τα android 5+6

Εγώ πριν δώσω ένα κινητό το κάνω reset, δεν είναι αρκετό;

Δημοσ.

Ναι ένα φουλ reset σε όλα ώστε να διαγραφεί ο google account σου.

Ώστε όταν το πάρει ο επόμενος να είναι σαν να το άνοιξε εκείνος πρώτος ώστε να βάλει το δικό του account

• Like 1
Δημοσ.

Ώστε όταν το πάρει ο επόμενος να είναι σαν να το άνοιξε εκείνος πρώτος ώστε να βάλει το δικό του account

Με αυτό τον τρόπο ξεπερνιέται το συγκεκριμένο πρόβλημα; επειδή αν κατάλαβα σωστά δεν αρκεί αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μ φαίνεται φτάνει αυτό.

Ν σβηστεί ο google account σου ώστε να το πάρει ο άλλος και να περάσει τον δικό του.

Ε τι άλλο μένει να κάνεις μετά;

Αν κάνω λάθος να μας πει κάποιος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που έχω καταλάβει χοντρικά μετά από πολύ ψάξιμο λόγω του προβλήματος είναι πως  δεν αρκεί να σβήσεις το account από το κινητό σου κάνοντας reset σε όλα. Πρέπει να ενημερώσεις την google με ποιον account έχει συσχετιστεί το τηλέφωνο που κατέχεις. Η πληροφορία είναι αποθηκευμένη στους σερβερ της google και όχι στο κινητό σου. Στην διαδικασία επαλήθευσης η google  θα λαμβάνει  το ΙΜΕΙ ή άλλη ταυτότητα της συσκευής και θα το ταυτίζει με τα στοιχεία που είχες δώσει στην αρχική ταυτοποίηση.  Άρα από την στιγμή που ταυτοποιηθει πρώτη φορά το τηλέφωνο με ενα λογαριασμό google μένει το στίγμα της πληροφορίας στους σερβερ της google. Για να το πουλήσεις θα πρέπει να εχεις ενημερώσει τους σερβερ με το google account του νέου κατόχου και μετά να διαγραψεις το δικό σου. Δεν μπορεί να μείνει "κενό" το τηλέφωνο από google account άπαξ και ταυτοποιηθει μια φορά... Ότι κάνει δλδ η apple τόσα χρόνια με το apple id . Γι αυτό έχουν γεμίσει οι αγγελίες με κλειδωμένα iphone στο Apple id...  Στα android βέβαια αν δεν εχεις τους αρχικους κωδικούς ενεργοποιησης για τον οποιοδηποτε λόγο τα πράγματα είναι λίγο ευκολότερα καθώς η ελευθερία του οικοσυστηματος σου επιτρέπει να ρουτάρεις το τηλέφωνο και να περάσεις προγενέστερη εκδοσή android , κάνοντας το και πάλι λειτουργικό. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι γκουρού του διαδικτύου...  Αυτό που δεν έχω καταλάβει -μάθει ακόμα είναι το που βρίσκεται αποθηκευμένη στο τηλέφωνο η πληροφορία ταυτότητας της συσκευής. Το μόνο σίγουρο και το λέω επειδή το δοκίμασα είναι πως ακόμα και με hard reset δεν χάνεται.. 

Επεξ/σία από badbad
  • Moderators
Δημοσ.

Aπο οτι φαινετε ακομα και με hard reset δεν λυνεται το προβλημα (με οσα διαβασα απο οτνα ειδα το θεμα ) οπως αναφερουν δενει το IMEI της συσκευης με ενα συγκεκριμενο gmail , δεν βρηκα πουθενα ομως πως μπορεις να το αλλαξεις

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ε άμα δεν γίνεται ούτε με hard reset δηλαδή τι θα κάνουμε; Ποια είναι ή επόμενη λύση;

Κάπου θα υπάρχει πιστεύω καμιά κρυμμένη επιλογή μέσα στο λογαριασμο της Google για να κάνεις ολική αφαίρεση του λογαριασμού από το κινητό

Οσο για τον ts ρώτα την μητέρα σου αν θυμάται μήπως έβαλαν κινητό όταν κάναν το λογαριασμό για να δοκιμάσεις να κάνεις ανάκτηση μέσω SMS

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου θα υπάρχει πιστεύω καμιά κρυμμένη επιλογή μέσα στο λογαριασμο της Google για να κάνεις ολική αφαίρεση του λογαριασμού από το κινητό

Οσο για τον ts ρώτα την μητέρα σου αν θυμάται μήπως έβαλαν κινητό όταν κάναν το λογαριασμό για να δοκιμάσεις να κάνεις ανάκτηση μέσω SMS

Καταρχάς δεν ξέρω γιατί με αναφέρετε ως "ts" ... Badbad είναι το nickname.   :)

Oχι δεν έβαλαν κάποια παραπάνω στοιχεία στο λογαριασμό που δημιούργησαν ώστε να μπορώ να κάνω ανάκτηση. Μπορείς να κάνεις αφαίρεση λογαριασμού ορίζοντας έναν καινούργιο ταυτόχρονα. Αν δηλαδή το πουλήσεις ορίζεις τον λογαριασμό του νέου κατόχου ή δημιουργείς έναν ψευτολογαριασμό στο google και του δίνεις mail και κωδικούς μαζί με την συσκευή. Μετα αυτός κάνει την αλλαγη με τον δικό του λογαριασμό. Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά το τηλέφωνο απαιτεί σύνδεση wifi , ετσι τετοιες συναλλαγές (αγοραπωλησιας- ανταλλαγης account) δεν μπορουν να γινουν πια ευκολα στον δρόμο..   

Ε άμα δεν γίνεται ούτε με hard reset δηλαδή τι θα κάνουμε; Ποια είναι ή επόμενη λύση;

Μα γραφω στο προηγούμενο ποστ απο την ερωτηση σου για το ποια ειναι η λυση.

Αυτό που έχω καταλάβει χοντρικά μετά από πολύ ψάξιμο λόγω του προβλήματος είναι πως  δεν αρκεί να σβήσεις το account από το κινητό σου κάνοντας reset σε όλα. Πρέπει να ενημερώσεις την google με ποιον account έχει συσχετιστεί το τηλέφωνο που κατέχεις. Η πληροφορία είναι αποθηκευμένη στους σερβερ της google και όχι στο κινητό σου. Στην διαδικασία επαλήθευσης η google  θα λαμβάνει  το ΙΜΕΙ ή άλλη ταυτότητα της συσκευής και θα το ταυτίζει με τα στοιχεία που είχες δώσει στην αρχική ταυτοποίηση.  Άρα από την στιγμή που ταυτοποιηθει πρώτη φορά το τηλέφωνο με ενα λογαριασμό google μένει το στίγμα της πληροφορίας στους σερβερ της google. Για να το πουλήσεις θα πρέπει να εχεις ενημερώσει τους σερβερ με το google account του νέου κατόχου και μετά να διαγραψεις το δικό σου. Δεν μπορεί να μείνει "κενό" το τηλέφωνο από google account άπαξ και ταυτοποιηθει μια φορά... Ότι κάνει δλδ η apple τόσα χρόνια με το apple id . Γι αυτό έχουν γεμίσει οι αγγελίες με κλειδωμένα iphone στο Apple id...  Στα android βέβαια αν δεν εχεις τους αρχικους κωδικούς ενεργοποιησης για τον οποιοδηποτε λόγο, τα πράγματα είναι λίγο ευκολότερα καθώς η ελευθερία του οικοσυστηματος σου επιτρέπει να ρουτάρεις το τηλέφωνο και να περάσεις προγενέστερη εκδοσή android , κάνοντας το και πάλι λειτουργικό. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι γκουρού του διαδικτύου...  Αυτό που δεν έχω καταλάβει -μάθει ακόμα είναι το που βρίσκεται αποθηκευμένη στο τηλέφωνο η πληροφορία ταυτότητας της συσκευής. Το μόνο σίγουρο και το λέω επειδή το δοκίμασα είναι πως ακόμα και με hard reset δεν χάνεται.. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε γράφουμε ts γιατί είσαι ο "topic starter" εξού και το ts ;)

οκ δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ 

Ωραία λοιπόν ως "TS" ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ενδιαφερθηκαν για το πρόβλημα μου. Αυτό το τοπικ ίσως βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να καταλάβουν την νέα λογική των android 5.x.x   και 6.x.x και να αποφύγουν κακοτοπιές. Για την ιστορία, το τηλέφωνο θα το στείλω στην  samsung για ξεκλείδωμα και θα ενημερώσω , αν υπάρχει κόστος και ποιό είναι αυτό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...