ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Παιδια καλησπερα... Σημερα έπαιζαν τα παιδιά μου με το κινητό μου και έβαζαν μοτίβο παίζοντας με αποτέλεσμα να το ξεχάσουν. Έκανα την ενέργεια με το μειλ αλλά δυστυχώς η αρχικοποίηση του κινητού είχε γίνει με το μειλ του προηγούμενου ιδιοκτήτη το οποίο το γνωρίζω αλλά φυσικά δεν γνωρίζω τον κωδικό του!! Δυστυχώς ούε έχω και πρόσβαση πια στο συγκεκριμένο άτομο να του ζητήσω τον κωδικό ΑΝ τυχόν μου τον έδινε! Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που είχα κάνει μπακ απ τις επαφές στην κάρτα sd και δεν ξέρω τι θα χαθεί σε ενδεχόμενο hard reset... Μπορώ να το αποφύγω ;;;;;; Παρακαλώ ΣΟΣ!!
turbat0s Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το μοτίβο υπάρχει στα κινητά για να αποτρέψει κακόβουλη χρήση. Οδηγίες για παράκαμψη μοτίβου (πόσο μάλλον αν δεν υπάρχει πρόσβαση ούτε στο καταχωρημένο mail) νομίζω είναι κακή πρακτική από οποιονδήποτε συνειδητοποιημένο χρήστη.
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Παιδια καλησπερα... Σημερα έπαιζαν τα παιδιά μου με το κινητό μου και έβαζαν μοτίβο παίζοντας με αποτέλεσμα να το ξεχάσουν. Έκανα την ενέργεια με το μειλ αλλά δυστυχώς η αρχικοποίηση του κινητού είχε γίνει με το μειλ του προηγούμενου ιδιοκτήτη το οποίο το γνωρίζω αλλά φυσικά δεν γνωρίζω τον κωδικό του!! Δυστυχώς ούε έχω και πρόσβαση πια στο συγκεκριμένο άτομο να του ζητήσω τον κωδικό ΑΝ τυχόν μου τον έδινε! Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που είχα κάνει μπακ απ τις επαφές στην κάρτα sd και δεν ξέρω τι θα χαθεί σε ενδεχόμενο hard reset... Μπορώ να το αποφύγω ;;;;;; Παρακαλώ ΣΟΣ!! Δώσε το κινητό στα παιδιά σου μπας και στο ξεκλειδώσουν
papp0us Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το μοτιβο υπάρχει για να προστατεύει τα δεδομένα σου, και αυτό κάνει. Αν δεν το μάθεις, πρέπει να χάσεις τα δεδομένα σου.
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τώρα πάει. Την επόμενη ομως μην ξαναβάλει μοτίβο ή φρόντισε να το μάθεις.
Centurion Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τόσα πράγματα έχει το κινητό για να παίξουν, το μοτίβο βρήκες να τους βάλεις;
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Moνο σε μενα φαινεται περιεργο το σεταρισμα του κινητου να χει γινει/μεινει με το εμαιλ του προηγουμενου? Το πρωτο πραγμα που κανουμε σε "καινουργιο" κινητο ειναι εργοστασιακες ρυθμισεις ..σεταρισμα απο το μηδεν , επαναφορα τυχον δεδομενων που χουμε κρατησει.. Ειναι δυνατον να κραταμε το εμαιλ του προηγουμενου?Σοβαρα τωρα? 1
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τώρα βρες τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω είναι φουλ reset σε όλα!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δώσε το κινητό στα παιδιά σου μπας και στο ξεκλειδώσουν καλημερα...αν σου πω οτι απο εκεινη την μερα τους το εχω δωσει και προσπαθουν; Τώρα βρες τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω είναι φουλ reset σε όλα! Τον βρηκα ρε συ τελικα....μου εδωσε το μειλ που ειχε κανει αρχικοποιηση και τους κωδικους του και δεν τους παιρνει γμτ....και αυτος επαθε την πλακα του!! Το μοτίβο υπάρχει στα κινητά για να αποτρέψει κακόβουλη χρήση. Οδηγίες για παράκαμψη μοτίβου (πόσο μάλλον αν δεν υπάρχει πρόσβαση ούτε στο καταχωρημένο mail) νομίζω είναι κακή πρακτική από οποιονδήποτε συνειδητοποιημένο χρήστη. Φιλος δεν σε πιανω.... Τόσα πράγματα έχει το κινητό για να παίξουν, το μοτίβο βρήκες να τους βάλεις; Μονα τους ρε συ....ποτε μα ποτε δεν μου ειχαν ξαναπειραξει το μοτιβο...
Makeran111 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Γιατί δεν το συνδέεις στο PC να κάνεις backup και μετά hard Reset?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Moνο σε μενα φαινεται περιεργο το σεταρισμα του κινητου να χει γινει/μεινει με το εμαιλ του προηγουμενου? Το πρωτο πραγμα που κανουμε σε "καινουργιο" κινητο ειναι εργοστασιακες ρυθμισεις ..σεταρισμα απο το μηδεν , επαναφορα τυχον δεδομενων που χουμε κρατησει.. Ειναι δυνατον να κραταμε το εμαιλ του προηγουμενου?Σοβαρα τωρα? Αυτό όντως είναι περίεργο. Και πώς έβαλαν το ίδιο μοτίβο 2 φορές(για αποδοχή) αφού "παίζανε".. Πολύ παράξενο... Και επίσης το δικό σου email έχει... Όχι του προηγούμενου.. P.S:Δεν θα μπορεί να συνδεθεί στο pc.. Γιατί θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε "MTP" "φόρτωση μόνο" ... Επίσης αυτό είναι απο 4.4.X 5.X.X 6.X.X(αν θυμάμαι καλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα