Προς το περιεχόμενο

Ενσωμάτωση pc σε ξύλινο γραφειο

x0ntr0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες θέλω να μονταρω το pc μου στο γραφειο με γυαλί από πανω..τι θα πρέπει να προσέχω??αν βάλω πόλλους ανεμιστήρες θα έχω πρόβλημα υπερθέρμανσης??θα πρέπει να κάνω γείωση..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε πρώτη φάση τον αερισμό του αναλογως το πως ειναι το σχέδιο του γραφείου.Κατά εμέ θες μπρος πίσω και σίγουρα πίσω και σίγουρα όχι ένα φουρφούρι σε κάθε μεριά αλλά 2-3 θα πρότεινα.Μετά θα πρέπει να σκεφτείς πός θα βιδώσεις κάθες κομμάτι του πχ σκληρό δίσκο/σιντιέρα πέρα από το κόψιμο μπροστά αλλά και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια.Μετά θα πρέπει να υπολογίσεις ότι το γυαλί θα πρέπει να είναι ικανό να βγαίνει καθώς άμα χρειαστεί να επέμβει σε κάποιο κομμάτι κάπως θα πρέπει να γίνε.Άμα έχεις κάποιο σχέδιο έτοιμο η φωτογραφία θα βοηθύσε πολύ γι α να πέσουν σωστές ιδέες

Ευχαριστώ πολύ γ την απάντηση,θα τα βγάλω φωτο σήμερα απλα επειδή είμαι στην δουλειά και σήμερα μου ήρθε η ιδεα γιαυτό είπα να ρωτησω..βασικά σκέφτομαι γ συρταροτο..

Άλλη μία ερώτηση αν τα βιδωσω κατευθείαν πάνω στο ξύλο θα έχω κάποιο προβλημα..ή πρέπει να είναι λίγο υπερυψωμένα ώστε να ψύχονται καλύτερα..μητρικη-σκληρος κτλ??

Λοιπόν το τζάμι θα γίνει από την αριστερή μεριά του γραφείου..θέλω να το βάλω εκεί που είναι το λευκό κουτί..και μπροστά θα βάλω ένα ξύλο κομμένο για να μπει dvd fan controller...στην δεύτερη εικόνα από τα πλάγια εκεί που τελειώνει το ξύλο θέλω να βάλω την μητρική και στο κενό να το κλείσω και να βάλω το τροφοδοτικό και τους σκληρούς...αυτά σκέφτομαι...καμία λύση πρόταση..

post-178035-0-55158800-1471547434_thumb.jpg

post-178035-0-11195000-1471547445_thumb.jpg

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...