Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν το είδα και - H μουσική είναι λίγο ότι να ναι καμία σχέση με το original εκτός από 2sec - Ο MacGyver είναι μεγάλος πέφτουλας το ακριβώς αντίθετο από τον original. - O τύπος που παίζει τον Jack δεν κολλάει στην σειρά, καμία σχέση με τον original Jack στην σειρά. - Το εφέ με την έκρηξη ήταν φτηνό και χάλια cgi. - Τα κουνημένα πλάνα στο κυνηγητό ήταν σαν να έβλεπα Jason Bourne x10 ζαλίστηκα.. ελπίζω να μην τα ξαναδούμε. - H hacker ωραίο μωρό - Στον ρόλο του Pete βάλανε γυναίκα που σαν το Jack δεν κολλάει στην σειρά. - Στα + ο Vinnie Jones σαν κακός. Η σειρά βλέπετε στο χαλαρό (πριν τον ύπνο) αν και το μέλλον θα δείξει. Εκανα και εγω το λαθος να δω το πρωτο επεισοδιο οπως ειπα εχτες. Στα πρωτα 15 λεπτα(ή ακομα καλυτερα στα πρωτα 25αλλα τεσπα)φενεται τι ρολο θα βαραει η σειρα αυτη. Συμφωνω γενικα στα παραπανω(δεν μπορω να πω κατι το αντιθετο με βαση αυτα που ειδα).Δυστηχως η σειρα ειναι αλλη μια generic σειρα με τον κεντρικο macgyver μαζι με τους υπολοιπους που ειναι γυρω απο αυτον να θυμιζει συνδυασμο πρακτορα chuck/james bond παρα τον κλασσικο macgyver. Το κραξιμο που πεφτει το βρισκω προσωπικα δικαιολογημενο ,αφου η σειρα δεν εχει ταυτοτητα. Οσο για τον παραπανω κακο που αναφερθηκε ναι ειναι αρκετα γνωστη η μουρη του σε ταινιες δρασης και οχι μονο http://www.imdb.com/name/nm0005068/?ref_=ttfc_fc_cl_t8 ,το ιδιο και για το ''αφεντικο'' του Macgyver αρκετα γνωστο προσωπο κυριως σε σειρες http://www.imdb.com/name/nm0002142/?ref_=ttfc_fc_cl_i3 Η σειρα βλεπεται αλλα σιγουρα δεν εχει σχεδον καμια σχεση με τον παλιο Macgyver. 1
coffeex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Η σειρα βλεπεται αλλα σιγουρα δεν εχει σχεδον καμια σχεση με τον παλιο Macgyver. Συμφωνώ 100% αν και θα συνεχίσω να την βλέπω στο πολύ χαλαρό..
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγω θα συνεχισω να την βλεπω αλλα μονο και μονο επειδη εκανα το λαθος και την ξεκινησα και επειδη ειναι μονο 6 επεισοδια(ευτυχως).Ακομα και τα γραμματακια που αναφερουν το καθε στοιχειο λες και ειναι adventure παιχνιδι δεν μου αρεσαν σαν προσθηκη(λες και που τα βλεπουμε εμεις θα καταλαβουμε πολλα). Και μαλιστα απο εχτες βλεπω επεσε και η γενικη βαθμολογια κατω απο 5 http://www.imdb.com/title/tt1399045/?ref_=nv_sr_1 Α και οσο για το ''βιογραφικο'' του macgyver -Εχω βγει 12φορες πρωτος σε διαγωνισμους επιστημης -2χρονια στο ΜΙΤ -και 3χρονια αφοπλιζω βομβες για τον στρατο
KilliK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μurdoc θα εχει η σειρα; Το ξέρω αλλά δεν τις στρίμωχνε για να τις ρίξει. καταλαβα, τον κανανε alpha male εδω, πιο κοντα σε James Bond. they keep missing the point with the reboots. Ο αυθεντικος MacGyver ως χαρακτηρας ηταν μια ανατροπη στο κλασικο action hero αρχετυπο. δεν χρησιμοποιουσε οπλα, παρα μονο το μυαλο του και τις γροθιες του, ηταν nerdy με επιστημονικες και τεχνολογικες γνωσεις, οι κοπελες του την πεφτανε γιατι συνδυαζε ομορφια με προσωπικοτητα, και οχι απλα επειδη ηταν "σκληρος". ενταξει, θελουν να μοντερνοποιησουν τον χαρακτηρα για την νεα γενια, αλλα φαινεται δεν κανανε καμια προσπαθεια να διατηρησουν τα κυρια στοιχεια που τον προσδιοριζουν. αυτο φανηκε και στον πρωτο πιλοτο, οπου τον ειχαν με το grunge look. μετα του δωσανε και ομαδα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2016 από KilliK 1
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μιας και ανοιξα εγω το εν λογω θεμα ειπα μπας και κατσω να δω ολα τα υπολοιπα επεισοδια που εχουν βγει ως τωρα αλλα μολις ειδα οτι το 5ο και τελευταιο επεισοδιο που υποτιθεται εχει προβληθει εδω και 3μερες και δεν εχει καν 5αξιολογησεις http://www.imdb.com/title/tt6027608/ προς το παρον βαζω φρενο και ισως ξαναριξω μια ματια μολις τελειωσει η season. Η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι αναλογο περιστατικο σε σειρα τα τελευταια χρονια και φυσικα δεν χρειαζεται καν να αναφερω την γενικη αρχικη βαθμολογια της εν λογω σειρας ποσο εχει φτασει http://www.imdb.com/title/tt1399045/?ref_=nv_sr_1
elvisjedi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 η σειρα ηταν μεγαλο ξενερωμα μιας και ημουν-ειμαι κολλημενος με την οριτζιναλ, παρολαυτα αρχισε να μετατρεπετε σε ενοχη απολαυση και την βλεπω πολυ ευχαριστα
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Θα περιμενω να τελειωσει πρωτα η σειρα εγω για να δω και τα υπολοιπα επεισοδια, Τουλαχιστον θα εχουν το καλο οτι μονο και μονο λογω συνοχης δεν θα δωσω καθολου σημασια στην σειρα.Ουτως ή αλλως το θεωρω κυριολεκτικα θαυμα αν ανακοινωθει επομενη season,εκτως αν αλλαξει χερια και παει σε ατομα που γνωριζουν 2-3πραγματα για το τι θελει το κοινο,οπως εγινε με το Supergirl.
KilliK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 καλα και το Supergirl μαπα ειναι, αλλα τουλαχιστον προσπαθουν να το βελτιωσουν. τεσπα, την μοιρα του Knight Rider reboot θα εχει και ο νεος MacGyver, μια σεζον και πολυ του ειναι.
Bermudakias33 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Στη λίστα και αυτό. Πολλά μαζεύονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα