coffeex Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 εχουν γυρισει 2 πιλοτους για την νεα σειρα. ο πρωτος πιλοτος δεν αρεσε στο στουντιο και ζητησανε απο τον James Wan να γυρισει απο την αρχη εναν καινουργιο. 1ος πιλοτος 2ος πιλοτος μια απο τις διαφορες: o 2oς πιλοτος φαινεται καλυτερος, αλλα η σειρα θα παει απατη. Ο πρώτος πιλότος έφαγε απίστευτο κράξιμο από όλους Βλέπω κρατήσανε το μπουφάν αν έχουν και το κλασσικό ρολόι θα τους δώσω ένα θετικό πόντο..
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Οντως η τελευταια φωτο καπως τρωγεται(πες οτι ειναι στα νιατα του ή οτι ειναι ο γιος του κλπ)αλλα η παραπανω απο αυτην απλα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Λέτε να πάει άκλαφτο όπως το knight rider ; Kαλά ναι, 2 σειρές φολίτσες... Τουλάχιστον το Knight Rider είχε τον τύπο σαν γιο του παλιού Michael. Θυμάμαι που και το Team Knight Rider πήγε να δείξει, αλλά μάλλον τότε δεν είχαν λεφτά για τον Hoff δεν ζήταγε να τον βάλουν κάπου μπας και πάρει κανένα φράγκο.
gpgalanis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Νομίζω πως ο πρώτος πιλότος είναι πιο κοντά στην αρχική σειρά. Τέλος πάντων. Όπως είπε και ο φίλος θα πάει απατη
vasioula1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 και εμένα το πρώτο τρέιλερ μου θύμισε περισσότερο την ορίτζιναλ σειρά δεν θα το δω
elvisjedi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) μια απο τις αγαπημενες μου σειρες....στην αρχη ενθουσιαστηκα με την ανακοινωση του remake αλλα ξενερωσα με πρωταγωνιστη, υφος, concept κτλ... απο οτι εχουν δειξει μεχρι τωρα (τα 2 τρειλερ) φαινεται χειροτερο απο αυτο:https://www.youtube.com/watch?v=PSaZ1B-8ezA κατι στο οποιο θα μπορουσαν να πατησουν ειναι οτι ο macgyver ειχε γιο (τον δειχνει στο προτελευταιο επεισοδιο τηςσειρας, "the stringer" ) και αν υπολογισουμε οτι η σειρα τελειωσε το 1992 κ ο γιος ηταν τοτε 18-20 χρονων τωρα θα είναι 42-45 μια χαρα δλδ.οτι πιο κοντινο εχω δει σε σειρα για συγχρονο macgyver ειναι η πρωτη σαιζον (μετα το χαλασανε) του human target (εκανε διαφορα macgyverisms ο πρωταγωνιστης) καπως ετσι θα φανταζομουν ενα remake macgyver απλα με λιγοτερο ξυλομπουνιδι απο τον πρωταγωνιστη παντως αποτι φαινεται φετος ειναι η χρονια που θα βιασουν πολλες αγαπημενες σειρες (macgyver, 24, prison break....) Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2016 από elvisjedi
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Βγήκε το 1ο episode σήμερα...
firewalker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Βγήκε το 1ο episode σήμερα... Και... Χάλια;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν το έχω δει ακόμα, στο RT πάντως πάτος... https://www.rottentomatoes.com/tv/macgyver_2016/s01/
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Και οχι μονο Rotter βεβαια http://www.imdb.com/title/tt5807526/?ref_=tt_eps_cu_n
KilliK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν το έχω δει ακόμα, στο RT πάντως πάτος... https://www.rottentomatoes.com/tv/macgyver_2016/s01/ επειδη το RT ειναι τοσο εγκυρο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 επειδη το RT ειναι τοσο εγκυρο... Και το 50% στο audience πάτος θεωρείται για σειρές...
KilliK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 δεν εχει σημασια. δεν κανει πιο αξιοπιστο το RT.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Don't care, ένας μέσος όρος του score του + audience score πέφτει αρκετά μέσα στα γούστα μου συνήθως...
KilliK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο εξακολουθει να μην το κανει πιο αξιοπιστο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα