Προς το περιεχόμενο

που να αφησω το κρανος;

hulk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα,προσφατα αγορασα ενα σκουτερ αλλα το κρανος μ δεν χωραει απο κατω,αποφασισα να παρω ενα καλο καθως μετα απο λιγα χρονια λεω παρω μια καλη μηχανη.Το ζητουμενο ομως ειναι που να αφησω το κρανος;οταν παω καμια θαλασσα η για κανεναν καφε στην πλατεια δεν μ καθεται να το κουβαλαω,μπαγκαζιερα δεν βαζω θα φενεται σαν *****

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκούτερ είναι , ήδη φαίνεται σαν ***** δεν είναι κανένα superbike που άμα βάλεις μπαγκαζιέρα θα χαλάσει η εμφάνιση .Να το κλειδώνεις με κάποια κλειδαριά το θεωρώ επικίνδυνο μιας και θα είναι εμφανές και θα προσελκύει επίδοξους κλέφτες.

Γιατί νομίζεις ότι η μπαγκαζιέρα μπορεί να το σώσει;;; Γνωστού μου του το έκλεψαν μέσα από μπαγκαζιέρα και το είχε παρκάρει μεσημέρι δίπλα από τράπεζα!

Καλύτερα πάντα μαζί λοιπόν...

η μπαγκαζιερα δεν νομιζει οτι θελει πολυ κοπο για να ανοιχτει ή να την σπασει καποιος .

οποτε ειτε παντα μαζι σου ειτε με καποια κουλουρα να το δεσεις πανω στην μηχανη.πχ αυτο κανω οταν παω αεροδρομιο με την μηχανη.απλα εννοειται οτι επειδη εχω shoei και το μυτακι,υποσιαγονο,και το visor βγαινουν οτι τα βγαζω απο πανω.ειναι λιγοτερο απο μισο λεπτο για να τα βγαλεις.

Όταν τον έχεις δεμένο στην μηχανή δίνεις στόχο .. ειδικά αν είναι ακριβό κράνος.Η καλύτερη λύση είναι να το έχει μαζί του , προσωπικά δεν μαρέσει να ζω στο φόβο οπότε το χώνω στην μπαγκαζιέρα για να είμαι άνετος .Το καλό με την δική μου μπαγκαζιέρα είναι πως ίσα ίσα που χωράει το κράνος όποτε οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν χωράει κράνος...και γω στην αρχή όταν την είδα είπα ότι δεν χωράει με τίποτα .

δινει στοχο αλλα επειδη το πιανεις με καποια κουλουρα δεν μπορει ο αλλος να κανει κατι γιανα το παρει.το θεμα ειναι οτι οι περισσοτερες μηχανες εχουν για το κρανος υποδοχη που πιανει το λουρακι αλλα αυτο αμα στο κοψει καποιος το παιρνει.ναι χαλαει το κρανος αλλα μπορει να μην τον νοιαζει και πολυ.και παντα εξαρτατε που εισαι ποση ωρα θα το αφησεις.στην μπαγκαζιερα το κακο ειναι οτι ο αλλος μπορει να στην σπασει γενικοτερα γιανα δει αν εχει οτιδηποτε μεσα.και οι κλειδαριες τους δεν νομιζω οτι ειναι κατι το δυσκολο να ανοιχτει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...