steven1arthas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 ΚαλησπέραΑυτό τον καιρό θέλω να αγοράσω ένα νέο κινητό smartphone, Πότε δεν είχα δώσει σημασία στις επιδόσεις και την ποιότητα με αποτέλεσμα να δώσω τόσα λεφτά τα τελευταία χρόνια, όσα να είχα πάρει ένα flagship Και να είχε βγάλει την άξια του.Το budget μου είναι αυστηρά 250 300 ευρώ. ( shit times ) Σαν semi-άσχετος είμαι μεταξύ των Samsung A5 2016 και Nexus 5x όσα review έχω δει λένε πως στα χρήματα τους υπάρχουν και άλλες συσκευές, χωρίς όμως να προτείνουν κάτι. Πριν λοιπόν κάνω πάλι χαζομάρα θα ήθελα τα φώτα σας. Η χρήση που θέλω είναι σχετικά απλή. Browsing,( Όλη τη μέρα είμαι στο reddit ) Eεφαρμογές, και περιστασιακά gaming ( Hearthstone, Fallout shelter ) καθώς και Photos
2.1Ohm Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 A μα θες φωτός πάνε καθαρά στο νεξους 5χα ξέχνα μπαταρία και ποιότητα κατασκευής! Από την άλλη το Α5 πολύ όμορφο άψογη ποιότητα μπαταρία τουμπανο αλλα σε σύγκριση με νεξους ξέχνα επιδόσεις μ μέτρια κάμερα! Τα ζυγίζεις και διαλέγεις! Μετά υπάρχει το moto x play πολύ καλή επιλογή για κάμερα κ. Μπαταρία xiaomi redmi note 3 pro απο κινα 1
steven1arthas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 A μα θες φωτός πάνε καθαρά στο νεξους 5χα ξέχνα μπαταρία και ποιότητα κατασκευής! Από την άλλη το Α5 πολύ όμορφο άψογη ποιότητα μπαταρία τουμπανο αλλα σε σύγκριση με νεξους ξέχνα επιδόσεις μ μέτρια κάμερα! Τα ζυγίζεις και διαλέγεις! Μετά υπάρχει το moto x play πολύ καλή επιλογή για κάμερα κ. Μπαταρία xiaomi redmi note 3 pro απο κινα άρα τα μειονεκτήματα του Χ5 είναι η μπαταριά και το πλαστικό? το πλαστικό να πω την αλήθεια δε με πειράζει ωραιο το feeling βεβαία του Premium. Αλλα στα χρήματα αυτά συμβιβάζομαι
2.1Ohm Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ναι η μπαταρία μια μέρα άνετα δν θα βγάζεις με Τπτ αμα εισαι Light user ίσως! Αλλά έχει fast charge που το διορθώνει κάπως! Ναι αυτά τα δύο άψογο κινητάκι και ωραίο στο χερι (μην Πάρεις άσπρο γύρο γύρο στην κάμερα από την τριβή κιτρινκζει το πλαστικό και δν βγαίνει με Τπτ) απλά εμένα μου τηβ έδωσε η μπαταρία και δν το άντεξα
TecmanGR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Και εγω αναμεσα σε συτα τα δυο ειμαι αλλα μαλλον θα παω στο nexus 5X. Βασικος λογος τα updates που θα παρει (μεχρι και android 8 λογικα) και η καλη καμερα! Το Α5 2016 το πηραμε δωρο στον πατερα μου και ειναι μια χαρα σε γενικες γραμμες. Καμερα μετρια θα ελεγα, μπαταρια καλη, οθονη πολυ καλη, κατασκευη αρκετα καλη (αν και γλιστραει αρκετα) και τελος υπαρχουν καποια κολληματακια και μετριο fingerprint scanner. 1
enigma84 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πάντως αν πάρεις θήκη, τότε η περίπτωση της "ποιότητας κατασκευής" δεν παίζει τόσο πολύ ρόλο. Επίσης μια και αναφέρθηκαν τα παιχνίδια το Α5 έχει καλύτερη οθόνη αλλά το 5x καλύτερη cpu/gpu. 1
steven1arthas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πάντως αν πάρεις θήκη, τότε η περίπτωση της "ποιότητας κατασκευής" δεν παίζει τόσο πολύ ρόλο. Επίσης μια και αναφέρθηκαν τα παιχνίδια το Α5 έχει καλύτερη οθόνη αλλά το 5x καλύτερη cpu/gpu. Νομίζω οτι θα στραφώ στο Nexus το ειδα και πριν λιγο στο πλαίσιο, ( φυσικά θα το πάρω από κατάστημα που είναι φθηνότερο. Κοντά 200 ευρώ διαφορά είναι αυτά ) αν και πλαστικό δε σου αφήνει αίσθηση πρόχειρης δουλειάς, οπως ηδη ειπες με μια Hard case ειναι αψογο. τωρα τα παιχνίδια δεν είναι ο στόχος, αλλα αφου μπορώ να παίξω ένα δυο καινούρια, γιατι όχι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα