orestis000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Καλημέρα, Λοιπόν ψάχνω έναν e-mail client, δεν θέλω να κάνει τπτ ιδιαίτερο απλώς να διαβάζω και να γράφω e-mail. Το μόνο που ψάχνω(και δεν έχω βρει) είναι: 1. να ψάχνει συνέχεια για νέα e-mail ή να μπορώ να το ρυθμίσω να ψάχνει κάθε 1-2 λεπτά και 2. να θυμάται τις διευθύνσεις που μου έχουν στείλει e-mail, δλδ στο yahoo mail στο android μου εάν γράψω το όνομα ενός ατόμου που μου έχει στείλει e-mail το βρίσκει και ας μην είναι στις επαφές μου. Το 1. παλιά το είχα κάνει με το Thunderbird(έψαχνε κάθε 5 λεπτά νμζ) αλλά δεν μπορούσα να κάνω το 2. Είχα δοκιμάσει το Nylas N1 για μερικές μέρες αλλά το άφησα γιατί δεν μου δούλευε ο ορθογραφικός έλεγχος(ούτε στα αγγλικά), ένα άλλον μείον ήταν ότι έπρεπε να πληρώνω. Το Geary το δοκίμασα και αυτό πριν μερικές βδομάδες και ενώ είχα επιλέξει να ψάχνει συνεχώς για e-mail αυτό δεν έψαχνε... Evolution είχα βάλει πριν μερικές χρόνια αλλά νμζ είχε πρόβλημα με το 2. Καμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να βάλω ή εάν γίνεται να φτιάξω τα προβληματα σε κάποιο από αυτά;
jemadux Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 thunderbird ... θα πας στις ρυθμισεις διακομιστη και θα το δεις ...
orestis000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 ναι αυτό λύνει το πρόβλημα με το να ψάχνει συνέχεια για e-mail, αλλά τι κάνω με το 2;
orestis000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 ψάχνω στο google αλλά δεν βρίσκω πως να στήσω το LDAP server
jim_p Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πως να στησεις τον ldap στο tb ή πως να στησεις τον ldap στο συστημα σου?
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Και αυτοματο ελεγχο για εμαιλς εχει το ΤΒ και να σου συμπληρωνει τα ονοματα αυτων που σου χουν στειλει και ορθογραφικο ελεγχο. (χρησιμοποιω χρονια τον ΤΒ και στα λεω εκ πειρας) Οσο για LDAP , μιλας για κατι τετοιο ? -> https://wiki.mozilla.org/Thunderbird:Help_Documentation:Connecting_to_an_LDAP_address_book
orestis000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 εγώ αυτό που θέλω είναι να βρίσκει αυτόματα τα ονόματα όταν πάω να γράψω e-mail και ας μην είναι στο contact list. Τώρα εάν γίνεται με LDAP ή όχι δεν με ενδιαφέρει. Αυτό το link το είδα και εγώ, αλλά δεν ήξερα τι να κάνω
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 εγώ αυτό που θέλω είναι να βρίσκει αυτόματα τα ονόματα όταν πάω να γράψω e-mail και ας μην είναι στο contact list. Τώρα εάν γίνεται με LDAP ή όχι δεν με ενδιαφέρει. Αυτό το link το είδα και εγώ, αλλά δεν ήξερα τι να κάνω Στο λινκ που εβαλε ο τζιμης , κλικαρεις το 1ο και το 3ο..ο,τι εμαιλ στελνεις το αποθηκευει σε local address book.. Οποτε οταν πας να του ξαναστειλεις εμαιλ , το βρισκει (λογω του 1ου τικ ) και συμπληρωνει το ονομα μονο του. Δηλ , με λιγα λογια πρεπει να στειλεις τουλαχιστον μια φορα εμαιλ σε ενα προσωπο/address ωστε να το αποθηκευσει και την επομενη φορα να το ξερει για να το συμπληρωσει.
orestis000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 καλό και αυτό, ευχαριστώ . καμιά ιδέα πως να το κάνω ώστε να τα βρει όλα από την αρχή;
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αν δεν υπαρχει το email address στο addressbook δεν νομιζω να υπαρχει καποιος τροπος να το "μαντευει". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα