Vtrns Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 εχω ενα iphone 6 στα χερια μου το οποιο ειναι κλειδωμενο απο αγγλια...αυτο ανοιγει με r sim? ξερει καποιος??
polteris Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Κλειδωμένο σε icloud ή σε πάροχο? Κι αν είναι σε πάροχο σε ποιον? Επίσης τι λογισμικό φοράει?
corsair04 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 εχω ενα iphone 6 στα χερια μου το οποιο ειναι κλειδωμενο απο αγγλια...αυτο ανοιγει με r sim? ξερει καποιος?? ξεκλειδώνει και με rsim και με official unlock εγώ θα πρότεινα να δοκιμάσεις τις rsim πρώτα μπορείς να βρεις με 20€ την 10+ που είναι για το ios 9xxx και εάν δεν δουλέψει προχωράς σε official unlock 60-80€ να υπολογίζεις
Vtrns Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 παιδια ειναι στην αγγλια σε παροχω δεν ειναι icloud σε official unlock που μπορω να το κανω?
corsair04 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 παιδια ειναι στην αγγλια σε παροχω δεν ειναι icloud σε official unlock που μπορω να το κανω? εφόσον ξέρεις τον παροχο μπορείς να ρωτήσεις σε irepair, ired απλά πρέπει το κινητό να είναι καθαρό (μην είναι σε συμβόλαιο και να μην έχει κλαπεί /χαθεί)
Vtrns Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 εγω το πηρα απο εδω μεσα φιλε δεν ξερω αν ειναι κλεμενο η οτιδηποτε αλλο...τι εννοεις μπορεις να μου στειλεις μηνυμα να μου τα εξηγησεις αν εχεις διαθεση και χρονο γιατι δεν τα ξερω ακομα καλα τα iphone προσπαθω να τα μαθω!
Dysfuntional Genius Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Απο το ιος 8 και μετα οι πιθανοτητες επιτυχιας της r-sim ειναι λιγοτερες απο 20%!
corsair04 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Απο το ιος 8 και μετα οι πιθανοτητες επιτυχιας της r-sim ειναι λιγοτερες απο 20%!εαν δεν ξερεις να την χρησιμοποιεις ναι ειδικα τωρα που υπαρχει και jb η rsim δν ειναι για τον καθενα ειδικα οταν δεν ψαχνει και θελει μασιμενη τροφη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα