Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υστερα απο οολλα προβληματα που ειχα και ακομα εχω με το πσ αλλα χωρις να βρω λυσεις εκανα clean install ξανα τα δεκαρια γτ με τα 7αρια πριν προχωρησει σε φορματ μ εβγαζε συνεχεια ενα μνμ οτι λειπουν αρχεια χωρις παντα να ξερω τον λογο.μιας και ειναι κ γνησια.αν ξερει καποιος ας μ πει.τελος παντων.το συστημα μου ειναι παλιο.επειδη ομως μ εβγαλε ενα θεματακι η καρτα δικτυου και δεν ηξερα πως να το διορθωσω εβαλα τα linux mint 18 ξανα με φορματ μπας και φτιαξει υστερα απο φορματ..αλλα τπτ..το θεμα ειναι ομως πως δεν εχω ιντερνετ..κατι εχει σκαλωσει με την καρτα δικτυου απο πισω.κανονικα οταν εβαζα το καλωδιο εθερνετ αναβε ενα λαμπακι εκει ακριβως διπλα..τωρα δεν αναβει τπτ.ξερει κανει πως μπορω να το επιδιορθωσω-ξεσκαλωσω;

• Moderators
Δημοσ.

Υστερα απο οολλα προβληματα που ειχα και ακομα εχω με το πσ αλλα χωρις να βρω λυσεις εκανα clean install ξανα τα δεκαρια γτ με τα 7αρια πριν προχωρησει σε φορματ μ εβγαζε συνεχεια ενα μνμ οτι λειπουν αρχεια χωρις παντα να ξερω τον λογο.μιας και ειναι κ γνησια.αν ξερει καποιος ας μ πει.τελος παντων.το συστημα μου ειναι παλιο.επειδη ομως μ εβγαλε ενα θεματακι η καρτα δικτυου και δεν ηξερα πως να το διορθωσω εβαλα τα linux mint 18 ξανα με φορματ μπας και φτιαξει υστερα απο φορματ..αλλα τπτ..το θεμα ειναι ομως πως δεν εχω ιντερνετ..κατι εχει σκαλωσει με την καρτα δικτυου απο πισω.κανονικα οταν εβαζα το καλωδιο εθερνετ αναβε ενα λαμπακι εκει ακριβως διπλα..τωρα δεν αναβει τπτ.ξερει κανει πως μπορω να το επιδιορθωσω-ξεσκαλωσω;

Εφόσον είναι παλιός υπολογιστής μάλλον κάηκε η κάρτα δικτύου της μητρικής, ψάξε βρες μια κάρτα δικτύου pci η pci express ανάλογα της διαθέσιμες θύρες της μητρικής σου
Δημοσ.

Πιθανοτερο ειναι να καηκε και για αυτην την ζημία ο υπαιτιος να ειναι το τροφοδοτικο;το οποιο ειναι μουδα μαρκας skorpian450w;το εχω σχεδον δεκα χρονια..πιθανοτατα και ολα τα προβληματα που εχω καις θελουν επιλυση να ειναι απο αυτο..μαλιστα..

Δεν δινω ουτε δεκα cents για καρτα δικτυου και ειδικα για αυτο το συστημα..χιλες φορες να παω για καινουριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...