Προς το περιεχόμενο

s7 edge θηκη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδάκια μου μη μιζεριάζετε, δεν παίρνετε κινητό των 700 ευρώ για να του βάλετε ένα σωρό προφυλακτικά και μετά να φαίνεται σαν την τελευταία κινεζιά του gearbest των 20 δολλαρίων. Πάρτε ένα μειζουζού γιολοφόν 4SE χαμένο μέσα στο πλαστικό και κάντε τη δουλειά σας. Δεν καταλαβαίνω γιατί σκάτε τόσο σάλιο στο γυαλί και στο αλουμίνιο για να το κάνετε εν τέλει πλαστικό με τις θήκες. Εφόσον παίρνεις ένα τόσο ακριβό κινητό 1) του δίνεις την ανάλογη προσοχη 2) έχεις το budget να χρηματοδοτήσεις οποιαδήποτε βλάβη του προκαλέσεις. Δεν πας να φορέσεις μπούρκα στην Αφροδίτη της Μήλου.

Ο καθένας θα φοράει στο κινητό του ότι του έρθει στο κεφάλι. Δικό του είναι. Εκείνος το πλήρωσε όχι εσύ. Αν έχει ή όχι το budget πάλι δικιά του υπόθεση είναι. Εδώ μέσα που πόσταρες τι ακριβώς πόσταρες; Ότι τι;

Ποια είναι η απάντηση στην ερώτηση του θέματος που ανοίξαμε; 

Πες τα ανθρωπε μου να αγιασεις :P

Εσύ πάλι τι πόσταρες; Κατάλαβες κάτι από αυτό; ή χαίρεσαι με το ίδιο σου το κόμπλεξ; 

Τεχνολογικό φόρουμ είναι εδώ παιδιά. Και συγκεκριμένα εδώ τέθηκε ερώτημα για θήκη του s7 edge. 

Σωστός.

Δε γίνεται ο καθένας να έχει s7 edge σε αυτόν τον (άδικο) κόσμο που ζούμε. Όποιος μπορεί να το υποστηρίξει έχει καλώς, αλλιώς ας παραδεχτεί ότι δεν είναι γι'αυτόν.

Ξέρεις αν αυτοί που κράζεις μπορούν να το υποστηρίξουν ή όχι; Τους γνωρίζεις προσωπικά; Εσύ θα του πεις τι θα παραδεχτεί;

Καλά κάνεις και τρολαρεις φίλε μ αλλά εντάξει ένα δίκαιο υπάρχει!

Με μισθό ο. Άλλος 700€ κ αν περνει 700 ευρο κινητό... Ναι λεφτά του ει αι ότι θέλει τα κάνει αλλά λίγο ρεαλιστες να είμαστε 1000000% έχει ένα σωρό αλλά πράγματα που αξίζουν παραπάνω να δώσει τα λεφτα του αλλά όχι θέλουμε να ταιζουμε το εγώ μας με βλάκειες.. Ε καλά να πάθουμε! (κ βάζω κ εμένα μέσα σε αυτό)

Είδες καμιά δήλωση φορολογική δικιά μου και έμαθες το εισόδημά μου; Καλό θα ήταν να κοιτάμε τη δουλειά μας & σε φόρουμ να απαντάμε στο θέμα που διαβάζουμε. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις συγκεκριμένα ΜΗΝ απαντάς. Καλύτερο είναι για όλα τα μέλη.

Δημοσ.

Ο καθένας θα φοράει στο κινητό του ότι του έρθει στο κεφάλι. Δικό του είναι. Εκείνος το πλήρωσε όχι εσύ. Αν έχει ή όχι το budget πάλι δικιά του υπόθεση είναι. Εδώ μέσα που πόσταρες τι ακριβώς πόσταρες; Ότι τι;

Ποια είναι η απάντηση στην ερώτηση του θέματος που ανοίξαμε; 

Εσύ πάλι τι πόσταρες; Κατάλαβες κάτι από αυτό; ή χαίρεσαι με το ίδιο σου το κόμπλεξ; 

Τεχνολογικό φόρουμ είναι εδώ παιδιά. Και συγκεκριμένα εδώ τέθηκε ερώτημα για θήκη του s7 edge. 

Ξέρεις αν αυτοί που κράζεις μπορούν να το υποστηρίξουν ή όχι; Τους γνωρίζεις προσωπικά; Εσύ θα του πεις τι θα παραδεχτεί;

Είδες καμιά δήλωση φορολογική δικιά μου και έμαθες το εισόδημά μου; Καλό θα ήταν να κοιτάμε τη δουλειά μας & σε φόρουμ να απαντάμε στο θέμα που διαβάζουμε. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις συγκεκριμένα ΜΗΝ απαντάς. Καλύτερο είναι για όλα τα μέλη.

Ποια είναι η απάντηση στην ερώτηση του θέματος που ανοίξαμε;  Θα ήταν να κοιτάμε τη δουλειά μας & σε φόρουμ να απαντάμε στο θέμα που διαβάζουμε. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις συγκεκριμένα ΜΗΝ απαντάς. Καλύτερο είναι για όλα τα μέλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...