PhonEee Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Καλησπερα ενα γνωστο μου ατομο πηρε το συγκεκριμενο κινητο εχετε να πειτε καμια θηκη? Απο ελλαδα? Και για την οθονη τι να βαλει για προστασια απο χρατζουνιες κτλπ ευχαριστω
N3CR4 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πρόσφατα απέκτησα το συγκεκριμένο τηλ. Θεωρώ πως πρέπει να μπει άμεσα ζελατίνα προστασίας ή tempered glass. Διαβάζω online ότι προστασίες από επώνυμες εταιρείες όπως otterbox, zagg δεν ικανοποιούν. Το όλο πρόβλημα έγκειται στις κυρτές επιφάνειες της οθόνης. Έχετε καμιά πρόταση;
enlightened Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Παιδάκια μου μη μιζεριάζετε, δεν παίρνετε κινητό των 700 ευρώ για να του βάλετε ένα σωρό προφυλακτικά και μετά να φαίνεται σαν την τελευταία κινεζιά του gearbest των 20 δολλαρίων. Πάρτε ένα μειζουζού γιολοφόν 4SE χαμένο μέσα στο πλαστικό και κάντε τη δουλειά σας. Δεν καταλαβαίνω γιατί σκάτε τόσο σάλιο στο γυαλί και στο αλουμίνιο για να το κάνετε εν τέλει πλαστικό με τις θήκες. Εφόσον παίρνεις ένα τόσο ακριβό κινητό 1) του δίνεις την ανάλογη προσοχη 2) έχεις το budget να χρηματοδοτήσεις οποιαδήποτε βλάβη του προκαλέσεις. Δεν πας να φορέσεις μπούρκα στην Αφροδίτη της Μήλου. 5
kataramenos32 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Παιδάκια μου μη μιζεριάζετε, δεν παίρνετε κινητό των 700 ευρώ για να του βάλετε ένα σωρό προφυλακτικά και μετά να φαίνεται σαν την τελευταία κινεζιά του gearbest των 20 δολλαρίων. Πάρτε ένα μειζουζού γιολοφόν 4SE χαμένο μέσα στο πλαστικό και κάντε τη δουλειά σας. Δεν καταλαβαίνω γιατί σκάτε τόσο σάλιο στο γυαλί και στο αλουμίνιο για να το κάνετε εν τέλει πλαστικό με τις θήκες. Εφόσον παίρνεις ένα τόσο ακριβό κινητό 1) του δίνεις την ανάλογη προσοχη 2) έχεις το budget να χρηματοδοτήσεις οποιαδήποτε βλάβη του προκαλέσεις. Δεν πας να φορέσεις μπούρκα στην Αφροδίτη της Μήλου. Πες τα ανθρωπε μου να αγιασεις
turbat0s Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 έχεις το budget να χρηματοδοτήσεις οποιαδήποτε βλάβη του προκαλέσεις..Σωστός.Δε γίνεται ο καθένας να έχει s7 edge σε αυτόν τον (άδικο) κόσμο που ζούμε. Όποιος μπορεί να το υποστηρίξει έχει καλώς, αλλιώς ας παραδεχτεί ότι δεν είναι γι'αυτόν.
2.1Ohm Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δν είναι μόνο αυτό εγώ πχ θέλω να αλλάζω κινητά οπότε και των 5€ να είναι και των 5.000 θα πάρω θήκη και γυαλακι για να μπορώ να τα δώσω στον επόμενο σε καλή τιμή! Επίσης άνθρωποι είμαστε λάθοι κάνουμε δν σημαίνει ότι επειδή έχουμε λεφτά μας περισσεύουν λίγα πρεπει να τα πετάξουμε με την πρώτη πτώση του κινητου
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Εντάξει ρε παιδιά να βάλουν μία απλή θηκουλα έστω για τα βασικά Βοηθάει και στην μεταπώληση
papp0us Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Παιδάκια μου μη μιζεριάζετε, δεν παίρνετε κινητό των 700 ευρώ για να του βάλετε ένα σωρό προφυλακτικά και μετά να φαίνεται σαν την τελευταία κινεζιά του gearbest των 20 δολλαρίων. Πάρτε ένα μειζουζού γιολοφόν 4SE χαμένο μέσα στο πλαστικό και κάντε τη δουλειά σας. Δεν καταλαβαίνω γιατί σκάτε τόσο σάλιο στο γυαλί και στο αλουμίνιο για να το κάνετε εν τέλει πλαστικό με τις θήκες. Εφόσον παίρνεις ένα τόσο ακριβό κινητό 1) του δίνεις την ανάλογη προσοχη 2) έχεις το budget να χρηματοδοτήσεις οποιαδήποτε βλάβη του προκαλέσεις. Δεν πας να φορέσεις μπούρκα στην Αφροδίτη της Μήλου. Πεστα χρυσοστομε, αφεντικά και δούλοι ένα γινηκαμε ούλοι εδώ μέσα. Τολμανε και κάνουν οτιδήποτε στη ζωή τους που θα μπορούσε να κανει κακό στο S7 edge ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ. Μα τι γίνεται σε αυτόν τον τόπο; ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ; Το λέει καθαρά στο μανιουαλ. "Αν δεν κάνετε δουλειά γραφείου, και δεν έχετε ειδική υποδοχή στο αυτοκίνητο για να μεταφέρετε το κινητό αυτό, παρακαλείστε να προχωρήσετε στην αγορά ενός μειζουζού γιολοφόν 4SE , ει δυνατόν, από το gearbest." "Επίσης δε μας κοφτει αν θέλετε κινητό επιδόσεων, η / και καλή κάμερα. Αδιάβροχο το κάναμε για να μη σας πέσει στη σαμπάνια, όχι για να το βαζετε στη τσέπη" " Τέλος θα θέλαμε να σας παρακαλεσουμε , αν το ετήσιο εισόδημα σας δεν ξεπερνάει τον σύνολο των πιθανών ζημιών x 10 , να ριξετε μία δεύτερη ματια στο μειζουζού γιολοφόν 4SE " Όλα είναι γραμμένα, δεν ξέρω τι ψάχνετε πλέον
2.1Ohm Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πεστα χρυσοστομε, αφεντικά και δούλοι ένα γινηκαμε ούλοι εδώ μέσα. Τολμανε και κάνουν οτιδήποτε στη ζωή τους που θα μπορούσε να κανει κακό στο S7 edge ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ. Μα τι γίνεται σε αυτόν τον τόπο; ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ; Το λέει καθαρά στο μανιουαλ. "Αν δεν κάνετε δουλειά γραφείου, και δεν έχετε ειδική υποδοχή στο αυτοκίνητο για να μεταφέρετε το κινητό αυτό, παρακαλείστε να προχωρήσετε στην αγορά ενός μειζουζού γιολοφόν 4SE , ει δυνατόν, από το gearbest." "Επίσης δε μας κοφτει αν θέλετε κινητό επιδόσεων, η / και καλή κάμερα. Αδιάβροχο το κάναμε για να μη σας πέσει στη σαμπάνια, όχι για να το βαζετε στη τσέπη" " Τέλος θα θέλαμε να σας παρακαλεσουμε , αν το ετήσιο εισόδημα σας δεν ξεπερνάει τον σύνολο των πιθανών ζημιών x 10 , να ριξετε μία δεύτερη ματια στο μειζουζού γιολοφόν 4SE " Όλα είναι γραμμένα, δεν ξέρω τι ψάχνετε πλέον Καλά κάνεις και τρολαρεις φίλε μ αλλά εντάξει ένα δίκαιο υπάρχει! Με μισθό ο. Άλλος 700€ κ αν περνει 700 ευρο κινητό... Ναι λεφτά του ει αι ότι θέλει τα κάνει αλλά λίγο ρεαλιστες να είμαστε 1000000% έχει ένα σωρό αλλά πράγματα που αξίζουν παραπάνω να δώσει τα λεφτα του αλλά όχι θέλουμε να ταιζουμε το εγώ μας με βλάκειες.. Ε καλά να πάθουμε! (κ βάζω κ εμένα μέσα σε αυτό)
papp0us Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το πώς χαλάει ο καθένας τα χρήματα του, είναι θέμα δικό τους. Αλίμονο τώρα , αν βγάλουμε λίστα με το ποια κινητά έχεις δικαίωμα.να αγοράσεις ανάλογα με το εισόδημά σου. Μπορεί ο άλλος να το πάρει με 800 δόσεις και να μην πηγαίνει ούτε για καφε για να το έχει και να το χαίρεται, επειδή έτσι θέλει. Και το γράφω εγω αυτο που δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από 270-280€ για κινητό και όταν μου λένε γισ 400αρες γυρναω το κεφάλι σαν τον σκύλο. Το πόσο θέλει ο άλλος να προστατεύσει το κινητό του, δεν έχει καμία σχέση με τη αξία του κινητού. Σε 250€ κινητό έχω 50 ευρώ θήκη και tempered.
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Εγώ π έχω 490€ κινητό έχω βάλει θήκη αξίας 25€ και tempered glass (παρολο το gorilla glass) αξίας 12€. Γιατί να μην το προστατεύω έξτρα δηλαδή; Πρέπει να μου γίνει από πίσω μες την γρατζουνια το μεταλλικό μέρος; Αυτά βοηθάνε και στην μεταπώληση. Αν είναι μες την γρατζουνια και στο χτύπημα θα χάσει ένα 30-35% της αξίας του αμέσως. 2
PhonEee Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω παιδια αλλα εχετε κατι να πειτε πανω στο θεμα? Καλη η κριτικη αλλα ο γνωστος περιμενει απαντηση εχετε καποιο λινκ για θηκη ?και tempered glass απο ελλαδα ευχαριστω και κτ ασχετο το s7 δεν εχει 700 το βρισκεις και φθηνοτερα παντως σαν κινητο και 300 να ειχε δεν θα το αγοραζα ....δεν με αρεσει
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Επειδη ο γνωστος περιμενει απαντηση. εχετε καποιο λινκ για θηκη ? και tempered glass απο ελλαδα https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=galaxy+s7+edge https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?from=catspan&keyphrase=galaxy+s7+edge
papp0us Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Θέλει οθόνη flip η απλή; αν δε θέλει flip ας πάρει μια Spigen, οποια του αρέσει πιο πολύ, και ας βάλει και ένα Tempered Glass, αν και δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο υπάρχει Tempered, που να ακολουθεί την καμπυλότητα του edge
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Θέλει οθόνη flip η απλή; αν δε θέλει flip ας πάρει μια Spigen, οποια του αρέσει πιο πολύ, και ας βάλει και ένα Tempered Glass, αν και δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο υπάρχει Tempered, που να ακολουθεί την καμπυλότητα του edge Eχει μεν tempered , απο την αλλη οτι ειχα δοκιμασει στο s6 egde+ μετα απο καποιο καιρο ξεκολλανε (δοκιμασα και τον 5 ευρω αλλα και τον 30 ολα μετα απο καποιο διαστημα ξεκολλανε) πιστευω οτι κατι αναλογο θα παιζει και στο s7 edge
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα