Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην καλησπερα και καλως σας βρηκα.

Την τελευταια βδομαδα αντιμετωπιζω ενα θεμα με την οθονη μου, που δυστυχως αποτι διαβαζα παρομοια προβληματα στο φορουμ σας, μαλλον δεν εχει να κανει με την οθονη, που ειναι το μονο με εγγυηση ακομα  :-D 

Ανοιγω λοιπον το pc μου, εχω ηχο κανονικα, ακουω τα παντα, οτι μπαινω στο desktop, οτι ανοιγει το pc, αλλα δεν εχω εικονα. Ανοιξα το κουτι, βεβαιωθηκα πως δεν εχει πειραχτει/κουνηθει κατι, συνδεσα κι αλλη οθονη, αλλα το προβλημα παραμενει. Το καθαρησα, εκανα κ φορματ το αφησα μια μερα ανοιχτο γιατι φοβομουν να του κανω restart η να το απενεργοποιησω, και το βραδυ πριν κοιμηθω το κλεισα.

Το pc το πρωι ξαναειχε την μαυρη οθονη. Τ' αφησα 2 μερες χωρις να προσπαθησω να το ανοιξω, ειχα σχεδον βεβαιωθει πως ηταν η καρτα γραφικων μου, και τωρα πριν κοιμηθω πατησα απο περιεργια περισσοτερο το κουμπι και ανοιξε κανονικα. 

Δεν μου κολλαει οταν ειναι ανοιχτο, δεν εχω καποια αλλα προβληματα με το pc. Αυτο ξεκινησε οταν εμπαινε σε sleep mode, και ... δε ψηνοταν να "ξυπνησει", εμενε η μαυρη οθονη. Πλεον ομως το κανει και οταν το απενεργοποιω. 

Η αληθεια ειναι πως δεν εχω μεγαλη εμπειρια με κουτια κλπ, οποτε αν μου πειτε περιεργες ορολογιες πιθανοτατα θα κοιταω την οθονη μου σαν κινεζος. Αν παραμεινει ανοιχτη μεχρι να ξυπνησω δλδ.  B) 

AMD ειναι αν εχει καποια σημασια, max 2 ετων. Θα εκτιμουσα την οποιαδηποτε βοηθεια.
Ευχαριστω εκ των προτερων  :-)

Δημοσ.

κατσε για να καταλαβω ..δλδ εβαλες αλλη οθονη και ανοιξε κανονικα ? η εβαλες την αλλη και εκανε παλι τα ιδια ?

και καλο θα ηταν να μας πεις λιγα πραγματα για το pc σου...

τουλαχιστον τι καρτα εχεις και τι επεξεργαστη αν δεν ξερεις παραπανω λεπτομερειες για τα υπολοιπα...

και με τι εχεις συνδεση την οθονη..

Δημοσ.

Εβαλα αλλη οθονη και παρεμεινε μαυρη η εικονα κι εκει, το αφησα 2 μερες χωρις να πειραξω τπτ, πατησα το κουμπι ν ανοιξει κι ως δια μαγειας ανοιξε με την πρωτη.

Δοκιμασα ν αλλαξω το καλωδιο, HDMI ειναι και παλι τα ιδια, και η αλλη οθονη που δοκιμασα ηταν με το βιδωτο καλωδιο. 

motherboard 970A-DS3P
graphics card R7700 

• Like 1
Δημοσ.

και τωρα το pc φοβαμαι να το κλεισω γιατι ξερω πως θα μου ξανακανει τα ιδια. γνωριζει καποιος, η εστω καποια ιδεα για το τι μπορει να ευθυνεται? 

Δημοσ.

Δανεικά αν μπορείς να βρεις από κάπου μια άλλη κάρτα γραφικών, κάνε το. Όταν είναι στα τελευταία τους συνήθως κάνουν κάτι τέτοια περίεργα, μέχρι που μια μέρα δεν λειτουργούν καθόλου.

Δημοσ.

Εβαλα αλλη οθονη και παρεμεινε μαυρη η εικονα κι εκει, το αφησα 2 μερες χωρις να πειραξω τπτ, πατησα το κουμπι ν ανοιξει κι ως δια μαγειας ανοιξε με την πρωτη.

Δοκιμασα ν αλλαξω το καλωδιο, HDMI ειναι και παλι τα ιδια, και η αλλη οθονη που δοκιμασα ηταν με το βιδωτο καλωδιο. 

motherboard 970A-DS3P

graphics card R7700 

κοιτα τωρα πολλα μπορει να πεζουν ..πιθανων και καμια καρτα γραφικων αλλα δε μπορω να ειμαι απολυτος θελει λιγο ψαξιμο...

για αρχη θα ελεγα αν δε το εχεις κανει ...ανοιξε μια το κουτι βγαλε την καρτα γραφικων και ριξε ενα καλο φυσημα μεσα γενικα και στην καρτα...

και ξαναβαλτη παλι και δοκιμασε .... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...