Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω στην seidon push and pull 2 πανω βγαζουν 1 μπροστα 1 κατω ενα στα πλαγια βαζουν εχω 2hdd και εναν ssd οταν λεω full load εννος σε games με γραφικα π.χ battlefield 4 και rise of the tomb rider που επαιξα τελευταια μετα απο 5 λεπτα παιχνιδιου παει 78max

Δημοσ.

Κοιτα οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες αλλα οχι αφυσικες η τρομερα παραλογες,λογω εντονης ζεστης φετος.Επισης το κουτι οπως σου ανεφερα, δεν ειναι πολυ καλο για airflow. Για την Seidon εχω ακουσει οτι εχει βγαλει πολλα ελαττωματικα κομματια,αλλα δεν ξερω αν το δικο σου εχει προβλημα η ειναι ενταξει.Μπορει να λειτουργει αλλα οχι πληρως,οποτε απο την μια δεν ειναι εντελως χαλασμενο αλλα απο την αλλη κανει μετρια δουλεια. Για ενα closed loop water cooler σαν αυτο,θα περιμενα περιπου 10 βαθμους λιγοτερο,δηλαδη 60 με 65 βαθμους περπου το πολυ.

Για τρεξε ενα prime95 για 10 λεπτα μονο να δουμε ποσο θα παει μαξιμουμ.

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες αλλα οχι αφυσικες η τρομερα παραλογες,λογω εντονης ζεστης φετος.Επισης το κουτι οπως σου ανεφερα, δεν ειναι πολυ καλο για airflow. Για την Seidon εχω ακουσει οτι εχει βγαλει πολλα ελαττωματικα κομματια,αλλα δεν ξερω αν το δικο σου εχει προβλημα η ειναι ενταξει.Μπορει να λειτουργει αλλα οχι πληρως,οποτε απο την μια δεν ειναι εντελως χαλασμενο αλλα απο την αλλη κανει μετρια δουλεια. Για ενα closed loop water cooler σαν αυτο,θα περιμενα περιπου 10 βαθμους λιγοτερο,δηλαδη 60 με 65 βαθμους περπου το πολυ.

Για τρεξε ενα prime95 για 10 λεπτα μονο να δουμε ποσο θα παει μαξιμουμ.

ΑΙΟ me 120 ψυγειο , σε αποδοση ειναι πολυ κοντα σε 212 evo και της παρομοιες ψυκτρες , δεν ειναι κατι ιδιετερο

Δημοσ.

ΑΙΟ me 120 ψυγειο , σε αποδοση ειναι πολυ κοντα σε 212 evo και της παρομοιες ψυκτρες , δεν ειναι κατι ιδιετερο

Δεν μπορω να πω γιατι δεν γνωριζω.Τελευταια φορα που χρησιμοποιησα εγω,ηταν πριν 4-5 χρονια με μια της Corsair, H50 νομιζω,παλι με 120 και εναν i5 2500K και ειχα εξαιρετικες θερμοκρασιες overclocked ,ποτε δεν ειδα πανω απο 65. Αλλα ειχα και πολυ καλο κουτι, με πολυ καλο airflow. (HAF 932.) Επειδη ειχα και την 212 αρκετα χρονια,ηταν καλυτερη η υδροψυξη,αλλα οχι κατι το εντυπωσιακο. Πεντε βαθμους κατω απο την 212.

μεσα στο 10 λεπτο με prime95 εφτασε 78-79

Δεν ειναι πολυ καλη αποδοση αλλα για μενα ειναι στα ορια του λογικου με το κουτι που εχεις και με το cpu σου που ειναι καπως πιο θερμο. Ειλικρινα πιστευω οτι με ενα καλυτερο κουτακι μπορει να εβλεπες 5 βαθμους κατω τουλαχιστον.

Και μαλιστα το κουτι σου εχει ασχημη τοποθετηση των σκληρων δισκων που και αυτοι βγαζουν θερμοτητα αρκετη. Αυτοι τι θερμοκρασια εχουν,μπορεις να δεις?

Δημοσ.

35 -37 ολα τα θπολοιπα εχουν νορμαλ θερμοκρασιες μονο ο επεξεργαστης εχει θεμα και η φαση ειναι οτι αυτο το πηρα για καλο ειχα αλλο στην αρχη..

Δημοσ.

35 -37 ολα τα θπολοιπα εχουν νορμαλ θερμοκρασιες μονο ο επεξεργαστης εχει θεμα και η φαση ειναι οτι αυτο το πηρα για καλο ειχα αλλο στην αρχη..

Κοιτα μπορει να κανω λαθος,μην στεναχωριεσαι,δεν ειμαι κανενας γκουρου του hardware,απλα ενας εμπειρος χρηστης ειμαι και προσπαθω να σε βοηθησω. :) Ποιο ειχες πριν? Μπορεις να πουλησεις αυτο και να αγορασεις ενα αλλο το πολυ μεχρι 50-60 ευρω? Σε παιρνει οικονομικα?

Κοιταξε παντως οι βαθμοι σου δεν ειναι τρομακτικοι,απλα θα ηταν καλο αν πεσουν τουλαχιστον 5 βαθμους ,αν μπορουσαμε και περισσοτερο ακομη καλυτερα. Οι περισσοτεροι επεξεργαστες ειτε amd ειτε intel οσο καλη και ακριβη ψυξη και αν εχουν οτιδηποτε ειδους,φτανουν πολυ κοντα στους 70 βαθμους με το prime95.

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι το πηρα προσφατα το κουτι και ελεγα να μην το αλλαξω τοσο συντομα αμαρτια ειναι.μου φενεται θα βαλω τη μαμα ψυχτρα στο τελος :P

Δημοσ.

Στη θεση σου θα εκανα τα εξης. Η θα πουλαγα εδω στα μεταχειρισμενα την Seidon και θα επαιρνα μια αλλη η παρομοια η μια καλη ψυκτρα αερα,η θα εστελνα ενα email στην Collermaster και θα τους ελεγα το προβλημα,μηπως μου στειλουν αλλη. :)

Δημοσ.

το ανεμηστηρακι της ψυχτρας το εχεις απο την μεσα μερια να φυσαει το radiator και να βγαινει ο αερας εξω?

Παντως δεν ειναι και οτι καλυτερο να τρεχεις prime χωρις λογο.Δεστο σε κανα game

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...