amterasou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 το pc ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες κατα το gaming εχω επεξεργαστη fx 8320 και seidon 120v ψυκτρα push and pull εχω βαλει παστα Arctic silver 5 se full load pianei 78 βαθμους C απ οτι διαβαζω σε αλλα φορουμ max να εχουν 60-65 τι μπορει να φταιει?
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μήπως το κουτί σου δεν έχει επαρκή εξαερισμό; Έχεις κάνει κανένα καθάρισμα μέσα; Έχει σωστό air flow; Στο έκανε πάντα η τώρα τελευταία;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 το pc ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες κατα το gaming εχω επεξεργαστη fx 8320 και seidon 120v ψυκτρα push and pull εχω βαλει παστα Arctic silver 5 se full load pianei 78 βαθμους C απ οτι διαβαζω σε αλλα φορουμ max να εχουν 60-65 τι μπορει να φταιει?Με τι πρόγραμμα βλέπεις θερμοκρασίες? Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι τα περίσσοτερα προγράμματα σε AMD δεν δείχνουν σωστές θερμοκρασίες Κοίταξε από το πρόγραμμα της AMD (σκαλωσα δεν θυμάμαι πως το λένε της θερμοκρασίες) εκεί σου αναφέρει πόσο περιθώριο έχεις μέχρι το μέγιστο, οπότε αν σου λέει πχ 10 βαθμούς και μέγιστο έχει τους 65 τότε ο επεξεργαστής δουλεύει στους 55βαθμους
amterasou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Βλεπω με το speccy που το θεωρω αξιοπιστο γενικα.εχω 6 fans sto pc 2 πανω και ενα πισω βγαζουν και τα αλλα βαζουν το θεμα το ειχα απ την αρχη
Xristaras12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 amd overdrive. τα υπόλοιπα μην τα εμπιστεύεσαι. επίσης αν δεν κάνω μεγάλο λάθος η 120V δεν επαρκεί για τον FX. 1
Sakiz105 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 βγαλε και ξαναβαλε την ψυχτρα.Μπορει να μην εκατσε καλα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Βλεπω με το speccy που το θεωρω αξιοπιστο γενικα.εχω 6 fans sto pc 2 πανω και ενα πισω βγαζουν και τα αλλα βαζουν το θεμα το ειχα απ την αρχηΣου ξανά λέω το καλύτερο είναι το amd override στα υπόλοιπα δεν μετράνε σωστά το πρόβλημα υπάρχει σε όλους τους amd επεξεργαστές /μητρικές
amterasou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το ιδιο μου διχνει και στο amd overdrive
Xristaras12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το ιδιο μου διχνει και στο amd overdrive το overdrive δείχνει thermal margin τι ενδείξεις έχεις;
amterasou Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 -4.5 σε full load αγορασα μια παστα Arctic mx-4 να δοκιμασω μηπως δω διαφορα
benign Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Φιλε γραψε ακριβως τι συστημα εχεις,τα παντα και ποιο κουτι,ποτε εστησες τον υπολογιστη,αν τον εστησες εσυ και απο ποτε σου ανεβαζει αυτες τις υψηλες θρμοκρασιες.
amterasou Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 aerocool stike x one κουτι fx 8320 gigabyte xa-ud3 μητρικη r9 270x καρτα γραφικων coolermaster sickleflow fans 16gb ram psu thermaltake sps-630 και υδροψυξη coolermaster seidon 120 v το εχω περιπου ενα χρονο απ την αρχη με το που εβαλα την υδροψυξη δεν εμεινα απολυτα ευχαριστημενοςεγω το εστησα και ακομα και με τη μαμα ψυκτρα ειχε θεμα ανεβαζε 78 βαθμους σε hard gaming
Xristaras12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 όπως ξαναγράφω,έχω την εντύπωση οτι η 120V δεν επαρκεί για FX. απο εκει και πέρα, είσαι σίγουρος οτι η αντλία λειτουργεί κλπ; έχεις συνδέσει τα πάντα σωστα; πάστα είχε απο μόνη της η υδρόψυξη; έβαλες άλλη; το μπλόκ στον επεξεργαστή είναι σίγουρα 100% τοποθετημένο σωστά; μήπως κουνάει λίγο η κάτι άλλο;
amterasou Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 μολις εβαλα την mx-4 θεωρω πως την περασα σωστα ειδα μια μικρη διαφορα αλλα και παλει περναει τα 70 σε full load υποθετω πως οντως δεν ειναι επαρκης γι αυτον τον επεξεργαστη.αν και μην ξεχναμε οτι ειναι και καλοκαιρι ετσι δεν ειναι?μαλλον ειμαι για αλλαγη ψυκτρας ειχα κοιταξει στο παρελθον για την 212 evo αλλα λογικα δεν χωραει στο κουτι μου
benign Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Το κουτι δεν ειναι καθολου καλο,υπαρχουν πολυ καλυτερες περιπτωσεις σε χαμηλη τιμη. Πρεπει να ειναι στεναχωρο και τα εξαρτηματα πολυ κοντα το ενα με το αλλο και αυτο δεν βοηθα.Ποσους ανεμιστηρες συνολικα εχεις εκτος απο αυτον που ψυχει την Seidon? Επισης οταν λες ''full load'' εννοεις με prime95? (Ποσους δισκους εχεις?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα