Agmourk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Παρήγγειλα τις προάλλες απο ebay μια hikvision 3132 ασύρματη. Την παρέβαλα σήμερα και η κάμερα δείχνει άψογη. Ωστόσο, γράφει ότι είναι POE, που σημαίνει ότι θα χρειαστώ ειδικό αντάπτορα (ή switch) για να την τροφοδοτώ μόνο με Ethernet. Στις οδηγίες για την ασύρματη εγκατάσταση, γράφει πως συνδέω την κάμερα στο router και την ανοίγω στον browser ώστε να μπορέσω να την ελέγχω απο εκεί και να κάνω την εγκατάσταση με την ip που θέλω. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι, ενώ την συνδέω στο router (ή στον υπολογιστή) δεν μου εμφανίζεται καθόλου στο πρόγραμμα της hikvision για την εγκατάσταση. Παίζει να φταίει ότι δεν έχω τον αντάπτορα για το POE (στο manual για την 2132 γράφει απευθείας σύνδεση με το router ή τον υπολογιστή)? Εάν βάλω τροφοδοσία ρεύματος θα εμφανιστεί? Υγ. Αν ξέρει κάποιος απο αυτές τις κάμερες να μου πεί, εάν όταν είναι αναμένες ανάβουν τα LED ή κάτι άλλο. Ευχαριστώ
SaFiS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Η κάμερα θέλει τροφοδοσία 12V με απευθείας τροφοδοτικό ή μέσω POE αντάπτορα. Αν δεν πάρει ρεύμα μην περιμένεις να παίξει συνδέοντάς την απλά σε μια Ethernet...
Agmourk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Η κάμερα θέλει τροφοδοσία 12V με απευθείας τροφοδοτικό ή μέσω POE αντάπτορα. Αν δεν πάρει ρεύμα μην περιμένεις να παίξει συνδέοντάς την απλά σε μια Ethernet... Αυτό φαντάστηκα, αλλά δεν έχω εμπειρία απο κάμερες ή απο PoE συσκευές οπότε δεν ήμουν σίγουρος. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
george1551 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Η Hikvision μέσω poe θέλει 48V την πάτησα με μια ενσύρματη επίσης αν βάλεις τροφοδοσία μέσω poe δεν υπάρχει λόγος να την συνδέσεις ασύρματα άσε που αν είναι 3mpixel θα εχεις πρόβλημα trafic στο wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα