firepc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εχει βγει η collectors edition και στο skroutz πλεον https://www.skroutz.gr/s/11358852/Little-Nightmares-The-Six-Edition-PC.html?from=catspan&keyphrase=little+nightmares 1
tommybertsen Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Πολυ ενδιαφερον φαινεται ,αλλα επιφυλασσομαι και εγω για τη διαρκεια του. Εκτος και αν απλα ειναι σωστη η τιμη του
firepc Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Εγω παντως εκανα προπαραγγελια την six edition Ειμαι φουλ χαηπαρισμενος για αυτο το παιχνιδι 1
firepc Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Οποιος το παρει απο το gog, παιρνει και το Inside δωρο Η προσφορα ισχυει μεχρι τις 12 Μαϊου https://www.gog.com/game/little_nightmares
galanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Αν και δεν παίζω τέτοια... Φενεται πολύ καλο... Και με ψινει ποτέ θα βγει!??
firepc Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Αν και δεν παίζω τέτοια... Φενεται πολύ καλο... Και με ψινει ποτέ θα βγει!?? 28 Απριλιου!! 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Wait for Sale https://www.youtube.com/watch?v=7z_I8fruIyo
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Wait for Sale Διαφωνω για 2 λογους 1)Οποιος το παρει απο gog παιρνει δωρο το inside(αν δεν το εχει ηδη).Αρα το παιχνιδι του βγαινει πολυ φθηνοτερα. 2)Το ιδιο και η κουτατη collectors edition,αν βγαλουμε τα καλουδια εξω παλι πεφτει αρκετα η τιμη του. Βεβαια ενταξυ προφανως και ο karak δεν μπορει να γνωριζει τα παραπανω και το παει με την νοοτροπια των 20ευρω σκετου παιχνιδιου και βγαζει αυτο το συμπερασμα.
antbyron Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Το έπαιξε κανένας; Εγώ δυστυχώς είμαι από τους άτυχους που έχουν phenom cpu και δεν ξεκινάει. Για πέστε καμία άποψη όσοι το παίξατε, τι λέει;
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Θα αργησω να ασχοληθω μαζι του λογω persona 5 δυστηχως.
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μόλις το τελείωσα, Απίστευτο σίχαμα το παιχνίδι (με την καλή έννοια), είναι από τα παιχνίδια που περιμένεις συνήθως από Γιαπωνέζους γιατί αυτοί είναι που έχουν ένα θεματάκι στον εγκέφαλο. Είχε απίστευτο Design και ατμόσφαιρα, είχε το Stealth του και το κυνηγητό του που έκανε την αδρεναλίνη σου να χτυπάει ταβάνια. Ειδικά όταν σε έπαιρναν χαμπάρι και βγάζανε κάτι κραυγές απόκοσμες σου σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο. 10/10 από εμένα και σίγουρα το παιχνιδάκι είναι μαζί με το Night in the woods το αγαπημένο μου Indie του 2017 και φυσικά ελπίζω και περιμένω σαν τρελός το επόμενο παιχνίδι από το συγκεκριμένο Studio.
antbyron Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ναι ρε γαμώτο, περιμένω να βγει κάνα patch να το ευχαριστηθώ. Πολλοί παραπονέθηκαν για την διάρκεια του. Πάντως δεν θα το ονόμαζα και indie, 40 άτομα δουλέψαν για το παιχνίδι. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κλάψα για την διάρκεια. Αυτά τα παιχνίδια τέτοια διάρκεια έχουν συνήθως. Τόση είχε και το Limbo και το Inside και μιλάμε για εταιρία με μεγαλύτερο Budget από το μικρό Studio που έφτιαξε το Little nightmares! Όπως και να έχει ο κόσμος πάντα θα γκρινιάζει ακόμα και αν δεν υπάρχει λόγος, θα βρει κάτι. Αλήθεια τι παίζει με τους AMD; Αρκετοί λένε ότι έχουν θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα