Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Τον τελευταιο χρονο αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα.

Αρχικα εχω μια 24αρα adsl γραμμη οτε και πιανω 14.Το πρόβλημα ειναι το εξής.Οποτε παιζω lol,csgo και γενικα αλλα online games και καποιος ανοίξει το youtube αντιμετωπίζω προβλημα με το ping μου και γενικα laggarei το game.Έιχα κάνει παραπονα στον οτε,μου αλλαξαν ρουτερ αλλα παλι δεν ειδα καποια διαφορα.Μήπως χρειάζεται να αλλαξω ρουτερ και να παρω ενα δικο μου καλο;Κατι εχω ακουσει για το Fastpath μπορειτε να μου εξηγήσετε τι ειναι και αν αξίζει πως το ενεργοποιώ;

ΥΓ Το προβλημα αυτο δεν το αντιμετώπιζα παλιοτερα

Που ειχα on telecoms.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δημοσ.

fast path = Κερδιζεις σε Ping χανεις λιγο σε ταχυτητα.

β.τα ρουτερ των παροχων δεν ειναι κατι τρελλο.

γ.καλο ειναι να εισαι με καλωδιο και οχι ασυρματα.

δ.μπορεις στο Pc να βαλεις Net limiter σε αυτο που ανοιγει Utube ωστε να μειωσεις λιγο το bandwidth για να μην σε πιταρουν.σε καποια ρουτερ μπορεις να ρυθμιζεις qos για να μην εχεις αυτο το προβλημα

Δημοσ.

Ολα τα παραπανω αποτελουν μερικες λυσεις...δεν θα λυσουν το προβλημα τελειως,ειχα και εγω παρομοιο θεμα που παλευα 2 χρονια...Εβαλα vdsl ησυχασε το κεφαλι ολων μεσα στο σπιτι...με 2 σταθερα ενα λαπτοπ ενα tablet και 4 κινητα ολοι ειναι μεσα κανεις δεν εχει θεμα!

Δημοσ.

πρεπει να ξερει καποιοςπως να ρυθμισει qos και badnwidth για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.οσο γινεται.η vdsl ειναι σιγουρα μια καλη λυση αν μπορει να μπει αλλα και εκει μπορει να χρειαστει παραπανω ρυθμισεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...