Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lSkXM94.png

Τα λόγια είναι περιττά.

Εσύ έβαλες το Virtual Reality από τώρα μου φαίνεται !  Early adopter.

Έτσι τα δείχνει;; Αν είναι έτσι χαλάλι τα λεφτά !

• Like 3
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικα αυτο με το super pc που θελει και τα χειριστηρια που θα βγουν μετα εισαι στα 2000ευρω ακατεβατα.

περιμενετε να σκασουν οι κινεζοι με τις δικες τους λυσεις στο 1/3 της τιμης. ειναι θεμα μηνων. Η τεχνολογια του ειναι τοσο απλη που η google για να την γελοιοποιησει καθαρα εβγαλε με ενα χαρτονι το cardboard

συμφωνώ για το cardboard αλλά για τον κινέζο για τέτοιο πράγμα δεν νομίζω. όπως τάμπλετ πχ δεν υπάρχει κάτι κίλερ κινέζικο στο 1/3 τις τιμής κάποιου καλού επώνυμου.

Δημοσ.

το google virtual με κινητό δεν έχει σχέση με το VR occulus , vive 

σας το λέω επειδή τα έχω και τα 2 και τα δοκιμαζω

σαν να συγκρίνεις φεραρι με φιατάκι

δεν είναι τυχαίο ότι το 1 παίζει με αργές cpu των κινητών και στο άλλο έχω βάλει I7-6700 με 1070/8GB για να τα παίζει όλα όπως πρέπει

Δημοσ.

Όλοι οσοι δεν το έχουν δοκιμάσει λένε "πανάκριβο"

Όλοι όσοι το έχουν δοκιμάσει λένε "αξίζει κάθε σέντσι"

ΥΓ Υ΄πάρχει και μια παρανόηση, δεν κάνει 700, κάνει 2.700 μαζί με τον υπολογιστή που μπορέι να το υποστηρίξει.  :)

• Like 1
Δημοσ.

mouskaros

όλα είναι σχετικά στην ζωή

άλλος δίνει 700-800ευρώ για VR set 

αλλος τα δίνει για να πάρει iphone

άλλος τα δίνει σε 1 σαββατοκυριακο για να εντυπωσιάσει μια γκόμενα με αβέβαιο αποτέλεσμα

άλλος τα τρώει στο καζινο , άλλος για να βάλει γυαλιστερές ζάντες

προφανώς το VR και θα καλυτερέψει και θα φθηναίνει όπως όλα τα τεχνολογικά προιόντα

Εγώ έχω να πω ότι οποίος κάνει συνειδητή αγορά έχοντας δει τα σχeτικά video στο youtube θα μείνει ευχαριστημένος και όποιος δεν έχει να φάει , πράγματι ίσως θα ήταν καλύτερο να μην το αγοράσει και να αγοράσει καμια φρατζόλα ψωμί που είναι και φθηνότερο.

• Like 3
Δημοσ.

Όλοι οσοι δεν το έχουν δοκιμάσει λένε "πανάκριβο"

Όλοι όσοι το έχουν δοκιμάσει λένε "αξίζει κάθε σέντσι"

ΥΓ Υ΄πάρχει και μια παρανόηση, δεν κάνει 700, κάνει 2.700 μαζί με τον υπολογιστή που μπορέι να το υποστηρίξει.  :)

Απλά πολλοί πιθανοί αγοραστές έχουν ήδη ένα δυνατό pc. Είναι πχ όπως πολλοί πιθανοί αγοραστές μιας κονσόλας έχουν ήδη μια καλή τηλεόραση!

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν εχω δει από κοντά κανένα από τα 2, αν αγόραζα τώρα θα έπαιρνα το HTC Vive. Από βίντεο που εχω δει φαίνεται να έχει πιο πολύ χαβαλέ και αίσθηση vr χάρη στα χειριστήρια. Μεγάλη παράλειψη του oculus που δεν είχαν μεριμνήσει στο launch να έχουν ήδη πρόταση με χειριστήρια

Η σοφότερη επιλογή imo είναι αναμονή λίγα χρόνια να βγουν οι version 2 των συσκευών, να έχουν επιλυθεί τα πρώτα bugs και να έχει αυξηθεί η διαθεσιμότητα σε τίτλους.

Δημοσ.

Και τα 2 είναι πανάκριβα σε αυτή την τιμή. Μηδαμινό content και συσκευή χωρίς επεξεργαστική ισχύ επάνω δεν αξίζει 700-800 ευρώ.

Αναμένουμε την δεύτερη γενιά που θα είναι σαφώς φθηνότερη και θα έχει και eye-tracking.

Edit: Υπόψιν είχα αγοράσει το DK1 το 2013 οπότε έχω μια γενική ιδέα περί VR.

Δημοσ.

να ειναι καλα τα μεγαλα μαγαζια που οπως και με το 3D το απολαυσα 3-4 φορες που πηγα και μου εφυγε η καψα.

Δημοσ.

Τα χρήματα είναι μικτά παλικάρια οπότε 1069 = καμιά 800άρα στην τσέπη για την Ελλάδα. Επίσης εκεί που είναι κόκκινα δεν έχουν ευρώ αλλά μεταφράζουν το τοπικό νόμισμα σε ευρώ οπότε πάλι δεν είναι σωστή σύγκριση. Επίσης ο μέσος μισθός από μόνος του δεν λέει τίποτα πχ 2157  ευρώ στο Παρίσι που το μέσο ενοίκιο είναι 1500 δεν το λες και καλό μισθό

Δημοσ.

Δεν δουλεύεις για το κράτος φαντάζομαι  :ph34r:

Τα χρήματα είναι μικτά παλικάρια οπότε 1069 = καμιά 800άρα στην τσέπη για την Ελλάδα. Επίσης εκεί που είναι κόκκινα δεν έχουν ευρώ αλλά μεταφράζουν το τοπικό νόμισμα σε ευρώ οπότε πάλι δεν είναι σωστή σύγκριση. Επίσης ο μέσος μισθός από μόνος του δεν λέει τίποτα πχ 2157  ευρώ στο Παρίσι που το μέσο ενοίκιο είναι 1500 δεν το λες και καλό μισθό

Δημοσ.

Επίσης ο μέσος μισθός από μόνος του δεν λέει τίποτα πχ 2157  ευρώ στο Παρίσι που το μέσο ενοίκιο είναι 1500 δεν το λες και καλό μισθό

Μόνο που ο μέσος μισθός είναι μέσος για όλη την χώρα, που σημαίνει ότι στο Παρίσι σκέτο το μέσο είναι πολύ μεγαλύτερο. 

Δημοσ.

Να φανταστω οτι φθηνες λυσεις τυπου BlitzWolf δεν κανουν δουλεια; Εχει πολλες καλες κριτικες παντως..

Θελω να ρωτησω σχετικα με το oculus rift γιατι ειμαι ασχετος. Το αγοραζεις και δεν εχεις αλλα εξοδα; Τα βιντεο παιχνιδια απο που τα βρισκεις; Ερωτικο περιεχομενο;

Διαβαζω οτι το Oculus εχει κοντα στα 50 apps, ενω το Samsung Gear VR πανω απο 200. Φανταζομαι οτι θα ειναι συμβατα και με το Blitzwolf. Ή οχι;

Εννοω, σιγουρα θα θελουν λεφτα, αλλα βρισκονται και σπασμενα, ετσι;

Τελος, δε καταλαβαινω πως γινεται να χανεις την αισθηση του χωρου, πχ σε κατι βιντεο με rollercoaster και να πεφτεις μπροστα ή πισω.. Οπως εδω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...