blueangel3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κάτοχος LG G4,όντας τρομοκρατημένος λίγο λόγω bootloop,σκέφτομαι να δώσω κάτω από 100€ για την αγορά ενός δεύτερου κινητού για ρεζέρβα.Έχοντας διαβάσει και δει πολλά κινητά,κατέληξα στο Lenovo K3 Note που το βρίσκω στα 90€ από Κίνα μεριά.Μ'αρέσει και το Pepsi P1s (αν και το φοβάμαι λιγάκι παρά τα θετικά στοιχεία του).Το Lenovo K3 Note θα με καλύψει στο σερφάρισμα και στην προβολή βίντεο στο Youtube ? Έχετε μήπως να προτείνετε κάτι άλλο ?
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δεν κάνουν όλα bootloop αλλά συγκεκριμένες εκδόσεις (Δες το ανάλογο τοπικ) Παρολα αυτά καμια σχέση το g4 με αυτό που θέλεις να πάρεις. Βέβαια πριν κανένα χρόνο ήταν καλό κινητακι αλλά τώρα πλέον με 2gr ram είναι στα όρια πλεον,γ αυτά που το θελεις,δηλαδη λιγο youtube και σερφαρισμα κτλπ μία χαρά είναι υπεραρκετο.
zio10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Άνετα θα σε καλύψει πιστεύω, παίρνει και αναβάθμιση σε android 6 και γενικά φαίνεται πολύ τίμια συσκευή!
blueangel3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Είμαι ενημερωμένος αρκετά καλά όσον αφορά το bootloop.(Γνωρίζω και το αντίστοιχο τοπικ).Φυσικά και αυτό που θα πάρει δεν θα φτάνει το LG G4 μου.Απλά να μου καλύψει αυτές τις συγκεκριμένες ανάγκες. Σχετικά με το κινεζίες που κουβαλάει αν το πάρω από Κίνα τί παίζει ? Root ? Με την εγγύηση από Κίνα τι ισχύει ?
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αν πάρεις από κινα πες τους το γνωστό ποίημα Πριν την αποστολή να περάσουν ευρωπαϊκή ρομ και να σβήσουν οτιδήποτε κινέζικο κτλπ και να έχει γλώσσα ελληνικά. Τα ξέρουν και οι ίδιοι και στο ετοιμάζουν και το κάνουν αποστολη έτοιμο και ωραίο Τώρα αν σ πάθει κάτι μέσα στον χρονο μιλάς με αυτους και βλέπεις τι θα κάνεις,θα σ προτείνουν και οι ίδιοι λύσεις αναλόγως το πρόβλημα και την ζημιά.
blueangel3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Από fastcardtech λέω να το πάρω.Είναι έγκυρο ? Δεν έχω ξαναπαραγγείλει από αυτό το site και θα ήθελα την γνώμη σας.
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Από fastcardtech λέω να το πάρω.Είναι έγκυρο ? Δεν έχω ξαναπαραγγείλει από αυτό το site και θα ήθελα την γνώμη σας. Δεν ακούγονται και τα καλύτερα, θα έλεγα να προτιμήσεις κάποιο άλλο μαγαζί.
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι φουλ αναξιόπιστο 1
blueangel3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο 5,5 ιντσες σε παρόμοια τιμή ?
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο 5,5 ιντσες σε παρόμοια τιμή ? Για λίγο φτηνότερα ρίξε μια ματιά στο pespi p1s και στο homtom ht17 pro. (edit, τώρα είδα ότι το αναφέρεις το pepsi, γενικά εγώ αυτά τα τρία είχα ξεχωρίσει κάτω από 100€).
blueangel3 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 @zio10 Pepsi P1S ή Lenovo K3 Note ???
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 @zio10 Pepsi P1S ή Lenovo K3 Note ??? Αν και βλέπω πολύ καλές κριτικές για το pepsi θα πήγαινα στο lenovo λόγω «ονόματος» και κάποιων χαρακτηριστικών που μου αρέσουν, όπως αποσπώμενη μπαταρία και ξεχωριστή υποδοχή για την κάρτα μνήμης.
pavlos2003 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Αν και βλέπω πολύ καλές κριτικές για το pepsi θα πήγαινα στο lenovo λόγω «ονόματος» και κάποιων χαρακτηριστικών που μου αρέσουν, όπως αποσπώμενη μπαταρία και ξεχωριστή υποδοχή για την κάρτα μνήμης. Το συγκεκριμενο lenovo με καλυπτει κ μενα σα συσκευη κ χαρακτηριστηκα , αλλα βλεπω οτι στο GSM arena τα 9 στα 10 σχολια για το συγκεκριμενο κινητο ειναι με προβληματα κ με "μην το παρετε". Δε ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι αλλα αυτη η εικονα των σχολιων των χρηστων με αποτρεπει απο αυτη την αγορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα