Προς το περιεχόμενο

Project Raspberry Pi 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! Αποφάσισα να αγοράσω μία μητρική raspberry pi 3 για media center για την τηλεόραση και εφόσον δεν έχω ξανά ασχοληθεί με αυτό τον τομέα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Πρώτον απ'όλα, χρειάζεται η raspberry pi 3 heat sinks, fan κλπ. ή δεν έχει κάποιο πρόβλημα υπερθέρμανσης όπως διάβασα; Δεύτερον, χρειάζεται να αγοράσω το official τροφοδοτικό της raspberry ή μπορώ να κάνω με τη δουλειά μου και με το φορτιστή της Samsung που έχω για το κινητό (δεν είναι με αποσπώμενο usb); Τρίτον, τι κάρτα μνήμης είναι απαιτούμενη και τέταρτον έχει καλό WiFi για streaming full hd περιεχομένου ή χρειάζεται καλώδιο ethernet;

Οποιαδήποτε βοήθεια χρήσιμη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Moderators
Δημοσ.

Γεια σε όλους! Αποφάσισα να αγοράσω μία μητρική raspberry pi 3 για media center για την τηλεόραση και εφόσον δεν έχω ξανά ασχοληθεί με αυτό τον τομέα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Πρώτον απ'όλα, χρειάζεται η raspberry pi 3 heat sinks, fan κλπ. ή δεν έχει κάποιο πρόβλημα υπερθέρμανσης όπως διάβασα; Δεύτερον, χρειάζεται να αγοράσω το official τροφοδοτικό της raspberry ή μπορώ να κάνω με τη δουλειά μου και με το φορτιστή της Samsung που έχω για το κινητό (δεν είναι με αποσπώμενο usb); Τρίτον, τι κάρτα μνήμης είναι απαιτούμενη και τέταρτον έχει καλό WiFi για streaming full hd περιεχομένου ή χρειάζεται καλώδιο ethernet;

Οποιαδήποτε βοήθεια χρήσιμη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ρώτα εδώ υπάρχουν πολλές πληροφορίες

http://www.insomnia.gr/topic/603364-raspberry-pi-insomnia-community/?fromsearch=1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...