exypnakias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Γεια σε όλους! Αποφάσισα να αγοράσω μία μητρική raspberry pi 3 για media center για την τηλεόραση και εφόσον δεν έχω ξανά ασχοληθεί με αυτό τον τομέα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Πρώτον απ'όλα, χρειάζεται η raspberry pi 3 heat sinks, fan κλπ. ή δεν έχει κάποιο πρόβλημα υπερθέρμανσης όπως διάβασα; Δεύτερον, χρειάζεται να αγοράσω το official τροφοδοτικό της raspberry ή μπορώ να κάνω με τη δουλειά μου και με το φορτιστή της Samsung που έχω για το κινητό (δεν είναι με αποσπώμενο usb); Τρίτον, τι κάρτα μνήμης είναι απαιτούμενη και τέταρτον έχει καλό WiFi για streaming full hd περιεχομένου ή χρειάζεται καλώδιο ethernet; Οποιαδήποτε βοήθεια χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Γεια σε όλους! Αποφάσισα να αγοράσω μία μητρική raspberry pi 3 για media center για την τηλεόραση και εφόσον δεν έχω ξανά ασχοληθεί με αυτό τον τομέα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Πρώτον απ'όλα, χρειάζεται η raspberry pi 3 heat sinks, fan κλπ. ή δεν έχει κάποιο πρόβλημα υπερθέρμανσης όπως διάβασα; Δεύτερον, χρειάζεται να αγοράσω το official τροφοδοτικό της raspberry ή μπορώ να κάνω με τη δουλειά μου και με το φορτιστή της Samsung που έχω για το κινητό (δεν είναι με αποσπώμενο usb); Τρίτον, τι κάρτα μνήμης είναι απαιτούμενη και τέταρτον έχει καλό WiFi για streaming full hd περιεχομένου ή χρειάζεται καλώδιο ethernet; Οποιαδήποτε βοήθεια χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ρώτα εδώ υπάρχουν πολλές πληροφορίεςhttp://www.insomnia.gr/topic/603364-raspberry-pi-insomnia-community/?fromsearch=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα