Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα LG-K120 έχει το εξής περίεργο πρόβλημα. Κλείδωσε (άγνωστο πως) και ζητάει Ξεκλείδωμα λογαριασμού με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Βάζω τα σωστά τα οποία επαληθεύω και από την σελίδα της google παίρνω κατευθείαν μήνυμα 

"Δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με τον διακοσμιτή εξαιτίας προβλήματος ασφαλείας".

Δεν έχω καμία άλλη επιλογή εκτός από κλήση έκτατης ανάγκης. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Την πρώτη έγινε επιτυχής σύνδεση μετά από δεκάδες προσπάθειες ημερών σε ανύποπτο χρόνο.

Μήπως χρειάζεται να είναι κοντά σε wifi που είχε αποθηκευτεί παλαιότερα ? διότι στον χώρο μου δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει σύνδεση.

Δημοσ.

Τελικά το κινητό δέχτηκε τον λογαριασμό που προσπαθούσαμε επί δύο ολόκληρες μέρες. Το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι αν αλλάξεις κωδικό δεν σου επιτρέπει να συνδεθείς σε λογαριασμό android επί 24ώρες. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά το κινητό δέχτηκε τον λογαριασμό που προσπαθούσαμε επί δύο ολόκληρες μέρες. Το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι αν αλλάξεις κωδικό δεν σου επιτρέπει να συνδεθείς σε λογαριασμό android επί 24ώρες. 

αυτό ρε φιλαράκι γίνετε όταν σε 1 μέρα αλλάζεις 40 φορές κωδικούς στο gmail και στο κλειδώνει για ασφάλεια . όχι άμα αλλάξεις τον κωδικό 1-2 φορές 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμένα αυτό μου έτυχε ρε "φιλαράκι" και το έγραψα. γιατί έψαξα αρκετή ώρα σε ξένα φόρουμ και βρήκα ότι συσχετίζεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...