Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2017

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα,

κανω κανονικα εγκατασταση οπως και τα παλια fm και βαζω κανονικα τους κωδικους στο steam για το fm 17 μετα παταω εκκινηση αλλα δεν ξεκιναει τιποτα. βγαζει εκτελειται-συγχρονισμος και μετα τιποτα.

εχετε καμια ιδεα? αλλοι φιλοι παιζουν κανονικα απο τα pc τους

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδες καλησπερα,

κανω κανονικα εγκατασταση οπως και τα παλια fm και βαζω κανονικα τους κωδικους στο steam για το fm 17 μετα παταω εκκινηση αλλα δεν ξεκιναει τιποτα. βγαζει εκτελειται-συγχρονισμος και μετα τιποτα.

εχετε καμια ιδεα? αλλοι φιλοι παιζουν κανονικα απο τα pc τους

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Ειχα αγορασει το Battlefield4 χωρις προβλημα παντως. (απο cd key)

λυσε μου και μια απορια φιλε επι την ευκαιρια

1) Γιατι στην αρχικη οθονη δειχνει π.χ 32 ευρω το παιχνιδι και οταν μπαινω μεσα δειχνει 35 ας πουμε η και 38?

2) αν μπω π.χ στο kingquin λεει ας πουμε 38 ευρω και απο κατω εχει 5 recommended που καποιο μπορει να ειναι και 32.

Αυτα τα 5 recomended  τι ειναι δεν εχω καταλαβει ακριβως και δε θελω να ρισκαρω χωρις να ξερω σιγουρα. Ειναι του

ιδιου του kingquin ας πουμε, ειναι συνεργατων, ειναι χρησιμοποιημενο κλειδι η κατι αλλο? ευχαριστω.

Συνήθως οι χαμηλές τιμές δεν είναι του ίδιου του μαγαζιού αλλά διαφόρων συνεργατών (marketplace 3rd parties κλπ). Στα περισσότερα μαγαζιά υπάρχει και βαθμολογία δίπλα από τον κάθε πωλητή, ώστε να ξέρεις πόσο αξιόπιστος είναι. Επίσης πολλά μαγαζιά (πχ. G2A) έχουν και κάποια επιπλέον προστασία (συνήθως επί πληρωμή, πχ. +1 ευρώ για το G2A Shield) για περιπτώσεις που ο πωλητής δεν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και δεν σου δώσει κωδικό ή αυτός έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

ποια ειναι 100% scammers?

απο καποια σχολια που διαβασα πολλοι την πατησαν γιατι το κλειδι ηταν χρησιμοποιημενο σε καποια παιχνιδια!!!

Σε καποια αλλα δεν απαντησαν καν και εχασαν τα λεφτα και μαλιστα σε καποιο απο τα πρωτα 3 κλειδαδικα!!!

Καλα στις πρωτες καταγγελιες δεν τους βαζουν black list? πως προστατευομαστε, μονο μεσω paypal?

Ποια μαγαζια ειναι 100% εγγυημενα? ευχαριστω

(συγνωμη αν ειναι λιγο off topik)

Δημοσ.

ποια ειναι 100% scammers?

απο καποια σχολια που διαβασα πολλοι την πατησαν γιατι το κλειδι ηταν χρησιμοποιημενο σε καποια παιχνιδια!!!

Σε καποια αλλα δεν απαντησαν καν και εχασαν τα λεφτα και μαλιστα σε καποιο απο τα πρωτα 3 κλειδαδικα!!!

Καλα στις πρωτες καταγγελιες δεν τους βαζουν black list? πως προστατευομαστε, μονο μεσω paypal?

Ποια μαγαζια ειναι 100% εγγυημενα? ευχαριστω

(συγνωμη αν ειναι λιγο off topik)

στα τοπ μαγαζια, αν γινει στραβη σε αποζημιωνουν στο μπαμ μπαμ για να κρατησουν τα αστερακια.

επισης, τα κομεντς δεν ειναι παντα αληθινα & αξιοπιστα. καταλαβαινεις οτι οταν ενας πουλαει 32.30 και ο αλλος 32.29...

υπαρχει τεραστιος ανταγωνισμος κ παντα αθεμιτος.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω παιξει το παιχνιδι 3 φορες απο τοτε που βγηκε, η τελευταια ηταν το 2016 περσι.. αλλα ειμαι σχετικα νεος σε σχεση με την παλια φλουρα που το παιζει καθε χρονο! περσι το επαιξα offline γιατι απλα διασκεδαζα να περναω την ωρα μου στον ελευθερο χρονο μου οταν βρισκομουν σπιτι.. φετος θελω μαζι με τον κολλητο μου να το παιξουμε μαζι online αλλα δεν εχω ιδεα αν γινεται αυτο που σκεφτομαστε και αν γινεται πως ακριβως λειτουργει οποτε ειπα να ρωτησω πριν τον βαλω και αυτον να το αγορασει.
Μπορουμε εγω και αυτος να ξεκινησουμε πρωταθλημα μαζι; οπως δηλαδη οταν παιζεις μονο απλα να ειμαστε εμεις οι 2. αυτος π.χ. να παρει ΠΑΟΚ και εγω Αρη και να ξεκινησουμε την φαση. επισης μετα πως λειτουργει; πρεπει να μπαινουμε μαζι τις ιδιες ωρες ονλαιν; πως περνανε δηλαδη οι μερες και οι αγωνες.. εγω μπορει να εχω παιξει 15 ματς γιατι μπορει να ειμαι ολη μερα μεσα και αυτος να εχει παιξει μονο ας πουμε 3 ματς; ξερω γελατε οι παλιοι αλλα δεν εχω ιδεα και θα ηθελα αν εχει καποιος την καλοσυνη να με ενημερώσει για το πως θα παιξουμε με το κολληταρι μου. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εντιτ που γράφω ρε μ.....α, έλεος, σε άλλο τόπικ ήθελα να γράψω ήμαρτον.

Και να γράψω και κάτι σχετικό, η match engine έφτιαξε καθόλου ή θα κλαίω τα λεφτά ξανά?

Επεξ/σία από johnyboy
Δημοσ.

τι κερδιζουμε βαζοντας πολλα πρωταθληματα περαν του οτι μπορουμε εκει αργοτερα να παμε προπονητες (σε αλλο πρωταθλημα δηλαδη) ? ισως και περρισοτεροι παικτες για μεταγραφες...?

κατι αλλο?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω παιξει το παιχνιδι 3 φορες απο τοτε που βγηκε, η τελευταια ηταν το 2016 περσι.. αλλα ειμαι σχετικα νεος σε σχεση με την παλια φλουρα που το παιζει καθε χρονο! περσι το επαιξα offline γιατι απλα διασκεδαζα να περναω την ωρα μου στον ελευθερο χρονο μου οταν βρισκομουν σπιτι.. φετος θελω μαζι με τον κολλητο μου να το παιξουμε μαζι online αλλα δεν εχω ιδεα αν γινεται αυτο που σκεφτομαστε και αν γινεται πως ακριβως λειτουργει οποτε ειπα να ρωτησω πριν τον βαλω και αυτον να το αγορασει.

Μπορουμε εγω και αυτος να ξεκινησουμε πρωταθλημα μαζι; οπως δηλαδη οταν παιζεις μονο απλα να ειμαστε εμεις οι 2. αυτος π.χ. να παρει ΠΑΟΚ και εγω Αρη και να ξεκινησουμε την φαση. επισης μετα πως λειτουργει; πρεπει να μπαινουμε μαζι τις ιδιες ωρες ονλαιν; πως περνανε δηλαδη οι μερες και οι αγωνες.. εγω μπορει να εχω παιξει 15 ματς γιατι μπορει να ειμαι ολη μερα μεσα και αυτος να εχει παιξει μονο ας πουμε 3 ματς; ξερω γελατε οι παλιοι αλλα δεν εχω ιδεα και θα ηθελα αν εχει καποιος την καλοσυνη να με ενημερώσει για το πως θα παιξουμε με το κολληταρι μου. :)

Ρε παιδια κανεις; :/

Δημοσ.

φιλε νομιζω οτι οι πιο πολλοι το παιζουμε single player εγω προσωπικα δεν εχω παιξει ποτε ονλαιν κατι ισως να μπορει να σε βοηθησει καποιο παλικαρι αλλα οπως βλεπεις επειδη πολλοι ειναι και απο την συνεταιρικη αγορα δυσκολο....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...