Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2017

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυρίως sortitoutsi και fmscout. Περσινά links εδώ για να πάρεις μια ιδέα. Για φέτος δεν έχω μαζέψει τίποτα ακόμα, απλώς κατέβασα τα updates για faces, kits και logos.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μιλάμε για facepacks, logos, kits κλπ, για το κανονικό παιχνίδι ισχύει ακριβώς ό,τι και πέρσι. Το Touch ίσως είναι ειδική περίπτωση.

Δημοσ.

Αν μιλάμε για facepacks, logos, kits κλπ, για το κανονικό παιχνίδι ισχύει ακριβώς ό,τι και πέρσι. Το Touch ίσως είναι ειδική περίπτωση.

Εγώ πάντως απλά κατεύθυνα το FM2017 να βλέπει τα acepacks, logos, kits κλπ από το σημείο που τα είχα αποθηκεύσει για το FM2016...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μια γρηγορη απαντηση Plz. θα αγορασω το fm2017 με key μαλλον απο κλειδαδικα. Μια ερωτηση στα γρηγορα να μην ψαχνω.

Να παρω limited h stadar εκδοση? ποια εχει περισσοτερα μεσα? (οι τιμες ειναι πολυ κοντινες)

ευχαριστω!

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Τι διαφορές έχει η limited με την standard;

Κατά τ' άλλα:

====

Κορυφαία παιχνίδια με βάση αριθμό τρεχόντων παικτών

Τρέχοντες    Σημερινή    Παιχνίδι

παίκτες          κορυφή

546,157     838,370           Dota 2
522,774     542,801           Counter-Strike: Global Offensive
55,044     58,275           Football Manager 2017
52,900     55,775           Team Fortress 2
49,904     53,928           Sid Meier's Civilization VI
49,029     56,556           Grand Theft Auto V
46,566     47,417           Rocket League
43,283     43,283           The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
40,821     42,682           Paladins
38,399     38,399           The Elder Scrolls V: Skyrim

Στο Steam βέβαια πέφτει τρελό κράξιμο, καθώς μόλις το 30% των 2000 κριτικών είναι θετικές. Αν κατάλαβα καλά οι περισσότεροι σχολιάζουν ότι οι διαφορές με το FM16 είναι πολύ λίγες για να δικαιολογούν την πλήρη τιμή. Αυτή τη στιγμή βέβαια το παιχνίδι έχει ήδη πέσει στα 31 ευρώ.

EDIT: α, η limited είναι αυτή που έχει τα έξτρα "DLC"

Includes: Football Manager 2017, “Board override”, “No firing”, “All job applications”, “National management” and 3 brand new challenges to play in the “Challenge” game mode.

Αηδίες με λίγα λόγια, δεν αξίζει ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Όσο κάνει το National Management DLC, που σου επιτρέπει να πάρεις εθνική ομάδα από την αρχή του παιχνιδιού.

Δημοσ.

ουσιαστικα ειναι μια καλοκουρδισμενη εκδοση του 16, με μικρες αλλαγες σε μεταγραφες κυριως, και τη νεα database.

Δημοσ.

Παντως ειμαστε και εμεις περίεργοι ωρες ωρες...γινονται αλλαγες βγαινει εκδοση με bugs λεμε το παιχνιδι απαλευτο και οτι δεν παιζετε....βγαινει μια χαρα χωρις τρελες διαφορες και λεμε αλλα...Εγώ προσωπικα πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του μονο και μονο για τις ωρες που αφιερώνει καποιος

• Like 2
Δημοσ.

5€ και πολλα ηταν.

επενδυση στο "επικοινωνιακο" κομματι του παιχνιδιου τα 2-3 τελευταια χρονια λες και παιζουμε μανατζερ για τις ομιλιες...

Δημοσ.

μολις το παραγγειλα απο e-shop. Ειχα αγορασει ΜΟΝΟ το FM2014 αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ λόγω της διαπιστωμένης

ΤΡΙΣΑΘΛΙΑΣ match engine αναγκάστηκα να ψάξω για ένα επόμενο που θα ειναι αυτο. Το 2017. Ελπιζω η match engine να ειναι

ρεαλιστικη και να ΜΗΝ χρειαστεί να αγοράσω άλλο για πολλά χρόνια... αλλωστε αυτο ειναι το manager... να προχωρας μια

ομαδα και την προπονητικη σου για πολλα πολλα χρονια και οχι καθε χρονο να αρχιζεις απο την αρχη...

Θα αναφερθω και εγω στο θεμα με τις "ομιλιες"... οντως ειναι εκνευριστικο, δεν παιρνουμε το παιχνιδι για να μιλαμε 1 ωρα στα ΜΜΕ

και να παιζουμε 1 αγωνα τη μερα, ειπαμε!!! Κακως ασχολειται πολυ η εταιρεια με αυτο... καλυτερα να επενδυσει σε ΤΕΛΕΙΑ match engine που να δινει ρεαλιστικα αποτελεσματα και οχι να φτανουμε στο σημειο να μην μπορει ΠΟΤΕ να σκοραρει ο ΜΕΣΙ και αλλοι

παικτες παγκοσμιου κλασης οπως μου ετυχε εμενα στο 14 και κοντευα να σπασω το γραφειο απο τα νευρα μου...

να κανω συνεχως 20-30 ευκαιρες και να σκοραρω 1 γκολ και ο αλλος με 2-3 ευκαιρες να σκοραρει 2. Και να γινεται ΣΥΝΕΧΩΣ.

αυτο δεν ειναι ρεαλισμος.

Απεφυγα τα cd key απο τα κλειδαδικα γιατι αν εξαιρεσω το kingquin τα υπολοιπα με φοβισαν γιατι στα σχολια διαβασα για απατες...

δεν αξιζει η διαφορα των 5 ευρω να ρισκαρω τα λεφτα μου. 36,80 απο e-shop special edition και αντε γεια!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τα περισσότερα από αυτά που λες έχουν διορθωθεί εδώ και 3 χρόνια. Τα περισσότερα κλειδάδικα είναι αξιόπιστα, ειδικά αν αγοράσεις με Paypal δεν ρισκάρεις τίποτα.

Δημοσ.

Τα περισσότερα από αυτά που λες έχουν διορθωθεί εδώ και 3 χρόνια. Τα περισσότερα κλειδάδικα είναι αξιόπιστα, ειδικά αν αγοράσεις με Paypal δεν ρισκάρεις τίποτα.

Ειχα αγορασει το Battlefield4 χωρις προβλημα παντως. (απο cd key)

λυσε μου και μια απορια φιλε επι την ευκαιρια

1) Γιατι στην αρχικη οθονη δειχνει π.χ 32 ευρω το παιχνιδι και οταν μπαινω μεσα δειχνει 35 ας πουμε η και 38?

2) αν μπω π.χ στο kingquin λεει ας πουμε 38 ευρω και απο κατω εχει 5 recommended που καποιο μπορει να ειναι και 32.

Αυτα τα 5 recomended  τι ειναι δεν εχω καταλαβει ακριβως και δε θελω να ρισκαρω χωρις να ξερω σιγουρα. Ειναι του

ιδιου του kingquin ας πουμε, ειναι συνεργατων, ειναι χρησιμοποιημενο κλειδι η κατι αλλο? ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...