petritis31 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ήδη έχουμε ένα πρώτο update (προφανώς για την beta μιας και το κανονικό παιχνίδι βγαίνει την Παρασκευή): Προσωπικά νομίζω πως δεν έχει νόημα να κατεβάσουμε το οτιδήποτε, αφού ούτως ή άλλως σε 4 μέρες η beta τελειώνει. Έτσι δεν θα χρειαστεί να μπλέξουμε και με το γνωστό θέμα που συζητάμε αλλού. νομιζω αυριο βγαινει από κει κ περα τα νευρα μου στο κατω pc καικε η καρτα δiκτυου
babis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξερω γιατι αλλα δεν λειτουργει το πληκτρολογιο στο game μετα το patch...το ειδε αυτο κανεις αλλος?
Arikado Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ερωτηση! Εαν θελω να μπω με τον κανονικο μου λογαριασμο για αγορα καποιου τιτλου η για να κατεβασω καποιον απο αυτους που ηδη υπαρχουν μπορω να το κανω η παιζει ban?
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτηση. Όταν λέμε "τίτλο" εννοούμε κάποιο άλλο παιχνίδι στο Steam; Και μιλάμε για τη διαφορά του κανονικού σου λογαριασμού σε σχέση με τον κοινόχρηστο του συνεταιρισμού; Αν ναι, τότε κατά πρώτον καλό θα είναι η ερώτηση να απευθυνθεί στην άλλη συζήτηση (όχι εδώ) και κατά δεύτερον να μην κάνεις τίποτα με τον κοινόχρηστο λογαριασμό. Καμία αγορά ή κατέβασμα (εκτός κι αν σχετίζεται με το FM2017 και τα patches του) ή οτιδήποτε άλλο. Ό,τι από τα παραπάνω θέλεις να κάνεις θα πρέπει να γίνει με το κανονικό σου Steam account και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. 1
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Σίγουρα θα παίξουν επιδοτήσεις για τις ελιές του καθενός πίσω από το αριστερό τέρμα (ανάλογα με τις ρίζες), τα καλά δεξιά μπακ (που είναι πολύ σπάνια στο παιχνίδι) και του σωστούς chief data analysts (που θα αναλύσουν τα πάντα όλα ώστε η ομαδάρα μας να παραμείνει στη γάμμα εθνική, ακόμα και τα πόσα φράγκα πρέπει να σκάσουμε για να στήσουμε τις τελευταίες αγωνιστικές). Για οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να δεσμευθώ, υπομονή μέχρι τις επόμενες εκλογές της τοπικής ΕΠΣ, οπότε και θα δοθούν υποσχέσεις με το τσουβάλι (μαζί και δυο ντενεκέδες λάδι περσινό). Το νου σας να συνεννοηθούμε για τα κατεβάσματα αλλιώς Παρασκευή πρωί αλλάζω τους κωδικούς για να μοιραστούν εκ νέου. Περιμένω feedback (στο άλλο thread ή με PM). 1
mclein Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 εγω λεω να αλλαξεις κωδικους 03/11 στις 23.59 2
lebron15 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Αν κατεβάσω τώρα την beta, όταν βγει η κανονική έκδοση θα κάνει update ή θα γίνουν όλα από την αρχή;
NtemakosG4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά ήταν ευκολο να βρούμε εναν μεταχειρισμένο υπολογιστή που να παιζει το παιχνίδι; είμαι τέρμα άσχετος.
dolph Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Είμαι ο μόνος που δεν είδα αυτά τα γραφικά στην beta.;
haris013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 στο μάνατζερ παίζετε με 3d γραφικά ή με τα κλασικά μπαλάκια
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Κι εμένα μου φαίνονται λίγο ρετουσαρισμένα τα γραφικά του βίντεο, δεν θυμάμαι να είδα τέτοιους φωτισμούς (άσχετα αν δεν έπαιξα πολύ). Ή μας κοροϊδεύουν ή η τελική έκδοση θα έχει ελαφρώς καλύτερα γραφικά. Υπομονή λίγες ώρες ακόμα και θα μάθουμε. Ακόμα δεν έχει ξεκλειδώσει το παιχνίδι, ούτε και υπάρχει preload. Λογικά σε 2 ώρες θα έχουμε νεότερα, άσχετα αν τότε θα κοιμάμαι του καλού καιρού. 1
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Για όσους έχουν κατεβάσει την beta μαζί με το 700ΜΒ patch της, το download για το κανονικό παιχνίδι είναι μόλις 161,3ΜΒ.
babis13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ηρθε η ωρα που ολοι περιμεναμε...που θα οδηγησω για 5η συνεχομενη χρονια την forest green στις μεγαλυτερες δοξες τις ιστοριας της!!!Εβαλα ολα τα χρησιμα γραφικα και τα σκιν(αν και το flut ειναι λιγο πολυχρωμο και δεν μου αρεσει οσο το dark default που εχει) και ξεκιναμε.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα