Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2017

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήδη έχουμε ένα πρώτο update (προφανώς για την beta μιας και το κανονικό παιχνίδι βγαίνει την Παρασκευή):

Προσωπικά νομίζω πως δεν έχει νόημα να κατεβάσουμε το οτιδήποτε, αφού ούτως ή άλλως σε 4 μέρες η beta τελειώνει. Έτσι δεν θα χρειαστεί να μπλέξουμε και με το γνωστό θέμα που συζητάμε αλλού.

νομιζω αυριο βγαινει από κει κ περα τα νευρα μου στο κατω pc καικε η καρτα δiκτυου :(

Δημοσ.

Ερωτηση! Εαν θελω να μπω με τον κανονικο μου λογαριασμο για αγορα καποιου τιτλου η για να κατεβασω καποιον απο αυτους που ηδη υπαρχουν μπορω να το κανω η παιζει ban?

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτηση. Όταν λέμε "τίτλο" εννοούμε κάποιο άλλο παιχνίδι στο Steam; Και μιλάμε για τη διαφορά του κανονικού σου λογαριασμού σε σχέση με τον κοινόχρηστο του συνεταιρισμού;

Αν ναι, τότε κατά πρώτον καλό θα είναι η ερώτηση να απευθυνθεί στην άλλη συζήτηση (όχι εδώ) και κατά δεύτερον να μην κάνεις τίποτα με τον κοινόχρηστο λογαριασμό. Καμία αγορά ή κατέβασμα (εκτός κι αν σχετίζεται με το FM2017 και τα patches του) ή οτιδήποτε άλλο. Ό,τι από τα παραπάνω θέλεις να κάνεις θα πρέπει να γίνει με το κανονικό σου Steam account και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα θα παίξουν επιδοτήσεις για τις ελιές του καθενός πίσω από το αριστερό τέρμα  (ανάλογα με τις ρίζες), τα καλά δεξιά μπακ (που είναι πολύ σπάνια στο παιχνίδι) και του σωστούς chief data analysts (που θα αναλύσουν τα πάντα όλα ώστε η ομαδάρα μας να παραμείνει στη γάμμα εθνική, ακόμα και τα πόσα φράγκα πρέπει να σκάσουμε για να στήσουμε τις τελευταίες αγωνιστικές).

Για οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να δεσμευθώ, υπομονή μέχρι τις επόμενες εκλογές της τοπικής ΕΠΣ, οπότε και θα δοθούν υποσχέσεις με το τσουβάλι (μαζί και δυο ντενεκέδες λάδι περσινό).

Το νου σας να συνεννοηθούμε για τα κατεβάσματα αλλιώς Παρασκευή πρωί αλλάζω τους κωδικούς για να μοιραστούν εκ νέου. Περιμένω feedback (στο άλλο thread ή με PM).

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα μου φαίνονται λίγο ρετουσαρισμένα τα γραφικά του βίντεο, δεν θυμάμαι να είδα τέτοιους φωτισμούς (άσχετα αν δεν έπαιξα πολύ). Ή μας κοροϊδεύουν ή η τελική έκδοση θα έχει ελαφρώς καλύτερα γραφικά. Υπομονή λίγες ώρες ακόμα και θα μάθουμε. Ακόμα δεν έχει ξεκλειδώσει το παιχνίδι, ούτε και υπάρχει preload. Λογικά σε 2 ώρες θα έχουμε νεότερα, άσχετα αν τότε θα κοιμάμαι του καλού καιρού.

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους έχουν κατεβάσει την beta μαζί με το 700ΜΒ patch της, το download για το κανονικό παιχνίδι είναι μόλις 161,3ΜΒ.

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα που ολοι περιμεναμε...που θα οδηγησω για 5η συνεχομενη χρονια την forest green στις μεγαλυτερες δοξες τις ιστοριας της!!!Εβαλα ολα τα χρησιμα γραφικα και τα σκιν(αν και το flut ειναι λιγο πολυχρωμο και δεν μου αρεσει οσο το dark default που εχει) και ξεκιναμε....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...