nrkmaiden Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 τα γκολ μπαινουν βροχη. απιστευτοι τραυματισμοι, οταν η ομαδα εχει πανω απο 2 παιχτες για την ιδια θεση. οι τερματοφυλακες, οσο καλοι κ αν ειναι τραγουδουν το 3 πουλακια καθονταν. τα συστηματα εφαρμοζονται μετα τα φιλικα αρκετα καλα στον αγωνα. τα μαρκαρισματα γραφουν καρτες στο φουλ = οι κοκκινες ειναι 1 καθε 2 ή 3 αγωνες. 6-7 παιχτες κατω γαι 3-4 βδομαδες ο καθενας , σε ενα ματσακι ειχα 3 τραυματιες. 1
dakangr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Εγω τραυματισμούς δεν έχω, εχω παιξει μεχρι Οκτωβρη βεβαια, αλλά σε κάθε-ΚΑΘΕ ματς εχω 2 δοκάρια τουλαχιστον...
KNSM Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Αυτο με τα δοκαρια εχει χρονια που γινεται και δεν λενε να το διορθωσουν.
BRAXOS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Το ενδεχομενο να τους πιεζετε πολύ ενώ είναι ακόμα στην αρχη ή να μην κανατε σωστά προετοιμασια το εχετε λάβει υποψη ;ξέρω άτομα που πατανε μόνο το continue και βριζουν το παιχνίδι. Άτομα που εβλεπαν κάποια μενου που επαιζα το παιχνίδι, για πρώτα φορά, ενώ το έπαιζαν για χρόνια
nrkmaiden Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Απλα πηγα με την περσινή λογικη στην προετοιμασία high -> fitness/team cohesion και match tactics με εμφαση στο tactics για να μαθουν το νεο συστημα. Επειτα εκανα το high -> average. Δεν ειναι τραυματισμοι "κουρασης" αλλα σπασμενα χερια ποδια :P
babis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μου ηρθε κ εμενα η μπετα που το αγορασα απο γνωστο κλειδαχικο...θα παρω παναθηναικο ετσι για λιγο και με την ολοκληρωμένη εκδοση θα παρω την ομαδαρα μου την forest green....nzeppos τα γραφικα που ειχαμε φορτωσει στο 16 θα κανουν;;ρωταω μηπως εχεις δοκιμασει τιποτα αλλιως να περιμενουμε λιγο...η εμπειρια του παιχνιδιου δεν εχει καμια σχεση νομιζω χωρις αυτα
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς και χωρίς τα γραφικά είναι μισό παιχνίδι, εγώ πλέον αρνούμαι να παίξω αν δεν έχω φορτώσει πρώτα πρόσωπα, φανέλες, σήματα κλπ. Λογικά θα παίζουν τα περισσότερα από τα περσινά γραφικά, αν όχι όλα. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με τη beta για να το επιβεβαιώσω. ps: για όσους αναρωτιόνται, μιλάμε για αυτά εδώ τα addons. 2
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Άιντε ξεκίνησα κι εγώ σιγά-σιγά, πήρα Νότιγχαμ Φόρεστ για το yolo. Το καλό με τα περσινά γραφικά είναι μπορούν να αναβαθμιστούν στα φετινά κατεβάζοντας απλώς τα ενδιάμεσα updates. Πέταξα όλα τα depositfile links στον jdownloader και άστον να κατεβάζει μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Δεν πρέπει να είναι πάνω από 1GB συνολικά για faces και logos μαζί.
babis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μαρινακης peesident η οχι ακομα;παντως 3 φιλικα που επαιξα η match engine του παταει στο περσυνο που αντικειμενικα ηταν αρκετα εως πολυ καλο
ntinos19 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς και χωρίς τα γραφικά είναι μισό παιχνίδι, εγώ πλέον αρνούμαι να παίξω αν δεν έχω φορτώσει πρώτα πρόσωπα, φανέλες, σήματα κλπ. Λογικά θα παίζουν τα περισσότερα από τα περσινά γραφικά, αν όχι όλα. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με τη beta για να το επιβεβαιώσω. ps: για όσους αναρωτιόνται, μιλάμε για αυτά εδώ τα addons. και πάνω που μπήκα για να στείλω μήνυμα για αυτά τα addons με πρόλαβες στην ερώτησή μου. you must be god
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μαρινακης peesident η οχι ακομα;παντως 3 φιλικα που επαιξα η match engine του παταει στο περσυνο που αντικειμενικα ηταν αρκετα εως πολυ καλο Α μπα, αυτός ο Αλ Χασάν Ουλουάχατ είναι, πως τονε λένε τελοσπάντων. Περιμένουμε το Μαρινάκη να έρθει ως μεσσίας, να τα αλλάξει όλα. Γιατί τώρα ούτε έξτρα γυμναστές δεν με αφήνει να πάρω ο πρόεδρας, να μπορώ έστω να βγάζω 3,5 με 4 αστέρια στην προπόνηση. Κατά τ' άλλα ψάχνω για τα attributes που χρειάζονται οι νέοι ρόλοι (Head of Sports Science, Sports Scientist, Data Analyst κλπ). Καθώς φαίνεται η SI έχει κάνει πάλι ό,τι να 'ναι, αφού οι μεν αθλητικοί επιστήμονες θέλουν μόνο Fitness, ενώ οι αναλυτές δεν χρειάζονται τίποτα. Πάω κι εγώ να βρω κανα μπάρμπα περαστικό έξω από το γήπεδο να του πω: - "Θείο, από φίτνες πως πας, θέλεις να γίνεις επιστήμονας-αναλυτής στη Νότιγχαμ Φόρεστ; Πλερώνει καλά λένε. Που να έρθει κι ο Χοντρός μεσσίας." 1
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα επί της νεοφώτιστης Burton, 1-0 στο 87' με σουτ από τα 30 μέτρα. Μπροστά σε 20 χιλιάδες κόσμο, είχα πολλά χρόνια να παίξω μπροστά σε τόσο λαό (συνήθως τα 2 χιλιάδες εισιτήρια ήταν ρεκόρ σεζόν). Ένα πράγμα που ακόμα δεν έχουν φτιάξει είναι οι πάσες των αμυντικών προς τον τερματοφύλακα που καταλήγουν κόρνερ. Χωρίς πλάκα σχεδόν τα μισά κόρνερ σε κάθε αγώνα προέρχονται από τέτοια λάθη, κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Κατά τ' άλλα καλά, δεν έχω δει τίποτα ακρότητες μέχρι στιγμής. Φαίνεται σαν ένα βελτιωμένο FM2016, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα. 1
babis13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Εγω μετα απο 2 μηνες ούτε τραυματισμοί ούτε περίεργα πραγματα..εχασα ενα 5-3 απο ξανθη μόνο ωραιο φαίνετε προς το παρόν
petritis31 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 εγώ έχω συνεχεία τραυματισμούς ίσως φταίει η προπόνηση μου , ενω μου τυχε να με εκβιαζει μπερκ οτι εχει προταση απο σαουδικη Αραβια κ να μου ζηταει 2,8 τον χρονο κ οταν μετα απο παζαρια του το πηγα 2,4 να λεει οτι τον σκοτώνω αλλα μου κανει την χαρη κ οταν του πα πολλα τα 2,4 νευριασε απο εκει κ περα για πρωτη χρονια καλα τα πηγα νταμπλ ελλαδα κ στους 8 europa
mclein Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 εγω παιζω με basel και οι τραυματισμοι μας εχουν πεθανει. αρχισα με 3 υπαρχοντες και πλεον ολοι οι παιχτες εχουν τραυματιστει απο μια φορα πλην του μπαλαντα του τεραστιου αμυντικου !!!! τα σκορακια ειναι ελαφρως λογικα για ελβετια μιας και τα οβερ ειναι συνηθισμενα απλως οι γκελες ολων μας ειναι τραγικες... σα να πρεπει να χασουμε ολοι οι πρωτοι με το ζορι μοιαζει...too early though...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα