babis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει κανα κλειδαδικο που να περιλαμβανει και την beta;
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει κανα κλειδαδικο που να περιλαμβανει και την beta; Το fmscout (από εκεί που αγόρασαν οι συνεταιρισμοί), το gamesplanet (που πρόσφατα κατέβασε την τιμή του και νομίζω είναι το φθηνότερο αυτή τη στιγμή, κάπου 34 ευρώ) και μερικά άλλα. Όχι πολλά. Τα περισσότερα κλειδάδικα δεν έχουν beta και στέλνουν το κλειδί τη μέρα κυκλοφορίας, εν αντιθέσει με τα δύο παραπάνω site που στέλνουν αμέσως. Γι' αυτό προσοχή στο μαγαζί, δεν έχουν όλα τα preorder την beta. edit: επιβεβαιώθηκε ότι αύριο βράδυ (δηλ. σήμερα μιας και πέρασε 12) βγαίνει η beta. 1
petritis31 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 για να δουμε το ανεπίσημο (beta) fm2017 ξεκίνησε http://www.footballmanager.com/news/football-manager-2017-beta 1
dolph Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Vangelis Marinakis (Chairman) Welcome to Olympiacos An den fereis to protatlima mori koufala, tha se psaxnoun oi dikoi sou sto Las Vegas. Stin erimo. Pame tora gia mia patsa, na matheis ti esti Ellada. Το πρώτο μήνυμα επί τη αναλήψη των καθηκόντων. 2
comfuzio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Διορθώσανε μήπως το πρόβλημα με την μια φάση ένα γκολ που έχουν οι αντίπαλοι; Στο '16 που παίζω ακόμα υπάρχει αυτό το πρόβλημα και υπάρχει για πάρα πολύ καιρό απ'ότι θυμάμαι
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εμένα θα μου αρκούσε να φτιάξουν αυτό το αίσχος με τις σέντρες-γκολ των 40 μέτρων. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνουμε. Ούτε καν Χριστούγεννα που παραδοσιακά τότε στρώνει το μάνατζερ 1
KNSM Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Για πειτε, επαιξε κανεις την beta, ποιες οι πρωτες εντυπωσεις? Ισχυουν τα περι ''patch του 2017'' που εγραφα στην πρωτη σελιδα η η SI μου εβαλε τα γυαλια? Δυσκολο αυτο αλλα λεμε μηηηηηπως!
petritis31 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 μέχρι στιγμης βλεπω πολους τραυματισμούς (εχω παρει Παναθηναικο) ηληθειες ερωτησεις δημοσιογράφων κλασικά πηγα 1-1 στην λεωφορο με παναιτολικο με γκολ που εφαγα στο τελος κ με ρωτησε ο δημοσιογράφος πως αισθανόμαι που με αυτο το αποτελεσμα μπαίνω ευρωπαικες διοργανώσεις κ σε ολες της απαντήσεις σχεδων ηταν σαν να πείρα σουπερ αποτελεσμα . πολλα γκολ απο σεντρα ακραιου κ κεφαλια ουτε καν σουτ του άλλου παίχτη μου . καλυτερο σύστημα σκουτινγκ , μερικα κλασικα κωλύματα οπως δεν δηλωσα ευρωπη εναν τραυματια κ μου κανε φασαρια . κ οταν του πα επιδη ειναι τραυματιας δεν το δέχτηκε . αυτα
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 πολλα γκολ απο σεντρα ακραιου Αυτά ακούω και τρέμω. Στο 2015 με είχαν πεθάνει αυτές οι σέντρες, δεν υπήρχε άμυνα γι' αυτό το πράγμα εκτός κι αν έκανες double team στα αντίπαλα εξτρέμ σε κάθε φάση.
lebron15 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Έχω αυτό το laptop θα παίζει λέτε το 2017; Με το 2015 ήμουν κομπλέ με λίγα πρωταθλήματα.
mclein Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Αντε να βγειιιι.....!!!! παιξε το περσινο με ολα τα πατς. ειναι ακριβως το ιδιο. καμια αλλαγη τουλαχιστον στο σημαντικο κομματι, δλδ match engine !
Πανος999 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Το 16 παιζω αλλα κτ το επιασε τωρα κ δε με αφηνει να φορτωσω το save μου κ τρελαθηκα..ημουν στο 21..ξεκινησα καινουριο κ μου εκανε το ιδιο παλι στν χρονο..μηπως υπαρχει καμια λυση;
mclein Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 τα γκολ μπαινουν βροχη. απιστευτοι τραυματισμοι, οταν η ομαδα εχει πανω απο 2 παιχτες για την ιδια θεση. οι τερματοφυλακες, οσο καλοι κ αν ειναι τραγουδουν το 3 πουλακια καθονταν. τα συστηματα εφαρμοζονται μετα τα φιλικα αρκετα καλα στον αγωνα. τα μαρκαρισματα γραφουν καρτες στο φουλ = οι κοκκινες ειναι 1 καθε 2 ή 3 αγωνες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα