babis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ενδιαφέρον και χρησιμες μερικες προσθηκες η m.e αρκει να ναι καλη και θα πεσει λιώσιμο
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ρε μάνα μου, θα βρω τσιφ ντέιτα άναλιστ από το διπλανό χωριό και θα τονε βάλω να αναλύσει τα πάντα. Δεν το χάνουμε το πρωτάθλημα του νομού με τίποτα. 2
mclein Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 συναδελφε, ετοιμασε θρεντ στις 15/10 να ετοιμαζομαστε. ξερεις οτι εγω ειμαι 1ος στη λιστα απο περσι
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείται, πρώτος και καλύτερος. Έχω φτιάξει ήδη το σχετικό λογαριασμό στο Steam. Περιμένω μόνο να περάσουν λίγες ακόμα μέρες για να ανοίξουμε και το thread. 3
petritis31 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 συναδελφε, ετοιμασε θρεντ στις 15/10 να ετοιμαζομαστε. ξερεις οτι εγω ειμαι 1ος στη λιστα απο περσι κ εγω δευτερος
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραία, μαζευόμαστε σιγά σιγά. Είμαστε ήδη πέντα και νομίζω αν συμπληρώσουμε γύρω στα 8 με 10 άτομα θα κλειδώσουμε το γκρουπ όπως έγινε πέρσι (θα προτιμούσα οι "παλιοί" να έχουν προτεραιότητα, αλλά δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο είναι αυτό εφικτό). Φέτος ρίχνω στο τραπέζι και την πρόταση να προπαραγγείλουμε την έκδοση με την early beta που δίνει πρόσβαση στο παιχνίδι 2 εβδομάδες πριν την 4η Νοεμβρίου. Υπάρχει όμως έξτρα κόστος αφού κάτω από 50 ευρώ (βλ. ~5-6 ευρώ έκαστος) δεν το έχω βρει πουθενά, δεν υπάρχει πλέον η έννοια των beta keys με +5 ευρώ. Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι αυτή του Soritoutsi που δίνει και ετήσια συνδρομή για να κατεβάσουμε σε premium ταχύτητες τα γνωστά μας (τεράστια) graphic packs. Το Gamesplanet υπόσχεται επίσης early access αλλά η τιμή τους είναι τόσο χαμηλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό που με προβληματίζει, το πιθανότερο είναι πως αυτό που λένε δεν ισχύει. Το δε fmgreece έχει μια πρόταση μέσω nexway, αλλά η τιμή είναι ίδια με του Steam, οπότε δεν βλέπω γιατί να θέλει κάποιος να το πάρει από εκεί (εκτός ίσως για να στηρίξει το site). Διαφορετικά προβλέπω ότι θα παίξει κανα instant gaming στα 35 ευρώ (~4 ευρώ έκαστος), χωρίς όμως πρόωρη πρόσβαση. Προσωπικά δεν έχω καμια ιδιαίτερη προτίμηση, τα +20 ευρώ μου φαίνονται κοροϊδία. Πρακτικά η SI τα δικαιολογεί γιατί σου λέει ότι με το early access παίρνεις μαζί και το FM Touch που αμφιβάλλω αν ενδιαφέρει τους περισσότερους από μας. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2016 από nzeppos
mclein Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 το ερλι πακ με αφηνει αδιαφορο αλλα οτι πει η πλειοψηφια. ειμαι μεσα μεχρι 8€ για το γκειμ.
comfuzio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και το FM Touch ποιος θα το πρωτοπάρει αν πάτε για αυτό;
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Απ' ότι φαίνεται κανένας καθώς θα προτιμούσα να είχαμε ομόφωνη απόφαση για το early access. Εφόσον είμαστε ήδη δύο που δεν πολυψηνόμαστε, πάμε για το κανονικό πακέτα. ps: πραγματικά υπάρχουν πολλοί που παίζουν FM Touch σε PC και tablets; 1
dakangr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Και γω ψηφιζω οχι στο ερλι αξες, που λεν και στο χωριο μου. Αφου ουτως ή άλλως, μέχρι το Δεκεμβριανο πατς, παιχνιδι δεν θα ευχαριστηθουμε 3
petritis31 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 κάπου το χα δει με 34, κάτι προσφορα (δεν ειχα δει εαν ηταν με την beta η οχι) πριν καμια βδομαδα . απο εκει κ περα αν κ δεν με χαλαει η beta ψηφιζω λευκο οτι πουν οι πολλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα