Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2017

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο τελευταιο βιντεο σου johnboy δε βλεπω καποιο προβλημα. Οφσαιντ δεν υπαρχει, ο επιθετικος κανει σουτ και βαζει γκολ.

Προφανως ενοεις οτι το επνιξε! Αν εννοεις αυτο παλι δεν εχεις δικιο και θα στο εξηγησω. Το παιχνιδι εκτελωντας ολους τους αλγοριθμους του (στατιστικα παικτη σου, τερματοφυλακα,συστηματα,φορμα,φυσικη κατασταση,ρυθμο αγωνα κτλ κτλ κτλ) ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΟ ΣΟΥΤ! οποτε το μονο που απομενει ειναι να το απεικονισει στην 3D engine. Εδω ειναι λιγο το προβλημα...

--- αν ησουν στην 2D οπως παλια τοτε απλα θα εβλεπες μια κουκιδα να σουταρει και να το βαζει οποτε δε θα ελεγες κατι, απλα οκ το αρπαξαμε...

---- Στην 3D απεικονιση επειδη βλεπεις τον αγωνα σαν κανονικο και επειδη η μπαλλα περναει κοντα λες, γιατι το επνιξε τοσο ευκολο ειναι δυνατον? δεν ειναι ομως ετσι γιατι υποτιθεται οτι το σουτ, ειται ηταν πολυ δυνατο, ειτε πολι φαλτσο και μπερδεψε το τερμα ειτε οποιοςδηποτε αλλος λογος. Δεν εχεις δει στα αληθινα ματς επιθετικο να σουταρει π.χ στην κλειστη γωνια και να το καρφωνει στον ουρανο των δικτυων μπροστα τον τερματοφυλακα? γιατι το επνιξε αυτος? γιατι απλα ηταν πολυ δυνατο,απροβλεπο,φαλτσαριστο οπως θες πες το. Μπορω να στο πω και αλλιως, δεξου το σαν αδυναμια του παιχνιδιου να απεικονισει σωστα το γκολ.

Ουσιαστικα θα μπορουσε να σου εχει τον τερματοφυλακα λιγο ποιο μακρια απο τη μπαλλα οταν εμπαινε στο τερμα οποτε εκει πιστευω δε θα λεγες κατι...

Αυτο ειναι το σκεπτικο μου, οποιος θελει να εκφερει γνωμη ευχαριστως να ακουσω.

• Like 1
  • Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τέτοια θέματα, να δίνει πάσα ο τέρμας στον αντίπαλο, να μπερδεύονται οι αμυντικοί και να βάζει γκολ ο αντίπαλος, να τα τρώνε κάτω απο τα πόδια, offside 10 μέτρα και άλλες τέτοιες ομορφιές δεν είχε ουτε το φμ10.Το παιχνίδι έχει πρόβλημα γενικό και κάθε χρόνο γίνεται χειρότερο και για αυτό στα ξένα σαιτ πάει κατα διαούλου.

Δημοσ.

μολις πηρα πρωταθλημα με Barcelona δευτερη χρονια μου και εχω και 5 βαθμους καβατζα και 1 αγωνα ακομα.

Επισης εχω φτασει τελικο κυπελου. Στο τσου-λου αποκλειστηκα στον ημιτελικο στο 89-90 με αυτογκολ ενω ελεγχα τα παντα (!)

Βεβαια τον τελευταιο καιρο το παιχνιδι μου τραυματισε το Μεσι για 2 μηνες και παιζω και χωρις αυτον + αλλους... anyway

Εχει και αυτο το suspens του!

Δημοσ.

εγώ στις 600 ώρες το έκανα uninstall και διέγραψα τα πάντα.Ήταν και η τελευταία φορά που τους έδωσα λεφτά και δικαιολογεί απόλυτα την τόσο χαμηλή βαθμολογία σε ξένα σαιτ και το κράξιμο που τρώει.Η match engine είναι απλά άθλια.ειδικά ρε φουστη αυτό με τις χαμηλές σέντρες δεν υπάρχει, κάθονται όλοι και κοιτάνε πως θα μπει γκολ.

Δημοσ.

στο εχω ξαναπει... δεν ειναι οτι κοιτανε, ειναι θεμα μη πολυ σωστης απεικονισης, το παιχνιδι αποφασισε

να μπει γκολ εκει! Σε πραγματικο αγωνα δεν εχεις δει να κοιτανε 2 αμυντικοι ο ενας τον αλλο? ο καθενας νομιζει

οτι ο αλλος θα μαρκαρει (!). Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος. Υπαρχουν παντα λαθακια με τετοιο κωδικα και ΤΟΣΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΑ να υπολογισει το παιχνιδι... παιζε το με  κουκιδες αν σε χαλαει!!!

Δημοσ.

είναι λάθος το παιχνίδι μαζί και ο κώδικας.είναι εντελώς λάθος το πως αποφασίζει το παιχνίδι να μπουν τα γκολ.μπαίνουν όλα με τον ίδιο τρόπο.Είναι δουλειά του ποδαριού ξεκάθαρα.βάζουν ένα σωρό σαχλαμάρες μέσα και η ME πονάει απο το 12 που ήταν και το τελευταίο εξαιρετικό μάνατζερ.Και κουκίδες να βάλεις δεν έχει νόημα, πάλι η me είναι η ίδια και είναι τραγικότατη.Παίζω με σκέτη περιγραφή, κλάιν μαιν.Δεν φταίει η απεικόνιση αλλά η match engine που είναι πρόχειρη.όσος κόσμος στο στιμ έχει παίξει 400 ώρες και πάνω όλοι κράζουν και κράζουν γιατί απλά δεν είναι τυχαία όλα όσα λέμε.

Δημοσ.

αφου η ομαδα σου εχει τα ιδια προβληματα αλυτα, με τον ιδιο τροπο θα τρως τα γκολ.

νομιζω οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση. προφανως δεν ειναι τελειο το παιχνιδι και προφανως δεν ειναι σκουπιδι.

η περιγραφη "η m.e ειναι προχειρη" δε στεκει και μονο απο το γεγονος οτι εδω και 2.5 χρονια ειναι η ιδια με ελαχιστες βελτιωσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλο ειναι! εγω 2 χρονιες το ευχαριστηθηκα. Το μονο που με χαλασε ηταν οι τραυματισμοι αλλα απο οτι συζητησαμε ειναι οκ.

Απλα ισως μου ετυχαν λιγο παραπανω. Φετος πρωταθλημα πηρα. Παιζω τελικο κυπελλλου και στο τσου-λου αποκλειστηκα

στο 89-90 με αυτογκολ !!!!!!!! Αυτη ειναι η μαγεια του παιχνιδιου... στην πρωτη χρονια εχασα το τσου-λου στην παραταση

παιζοντας (μην εχοντας δηλαδη) 7 βασικους!!!!!!!!!! (και με Real κιολας)... ειναι να τραβας τα βυζια σου!!!

Επεξ/σία από greeneye
  • Like 1
Δημοσ.

εγώ στις 600 ώρες το έκανα uninstall και διέγραψα τα πάντα.Ήταν και η τελευταία φορά που τους έδωσα λεφτά και δικαιολογεί απόλυτα την τόσο χαμηλή βαθμολογία σε ξένα σαιτ και το κράξιμο που τρώει.Η match engine είναι απλά άθλια.ειδικά ρε φουστη αυτό με τις χαμηλές σέντρες δεν υπάρχει, κάθονται όλοι και κοιτάνε πως θα μπει γκολ.

Με 600 ώρες παιχνιδιού, όχι μόνο τα τίμησε τα λεφτά του, απόσβεση για τα επόμενα 10 χρόνια έκανε. Που να ήταν και καλό δλδ, πόσες ώρες θα ασχολούσουν .

• Like 1
Δημοσ.

έχει κουσούρια, δεν είναι Unplayable αλλά έχει κουσούρια που στην βαράνε και σε βγάζουν απο τα ρούχα σου.

χμμμμμμμ

οταν ξεκινησεις να παιζεις να εισαι τσιτσος... :X

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Save απο steam παιχνιδι

Σε ενα laptop φιλου εχει αγορασει το football manager 2017 στο steam. Λογω οτι το pc εβγαλε προβλημα καπως σοβαρο (μητρικη) και αγορασε καινουργιο laptop. Πως μπορουμε να το περασουμε στο καινουργιο pc? Η απλα συνδεεται στο account του και υπαρχει εκει μεσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...