Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2017

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω πήρε κεφαλιά ο καμπελ ανάμεσα σε βερτοχεν και ροουζ τι να λέμε τώρα.ρεαλιστικότατο.όταν το είδα τράβαγα τα μαλλιά μου. το μεγάλο ξενέρωμα το έφαγα με το συμβόλαιο που έληξε και συνέχισα να ειμαι στην ομάδα.λέω οκ, δεν είναι τόσο ότι γίνεται αυτό αλλά ότι είναι ένα χαζό μπαγκ που το ξέρουν εδώ και 3-4 χρόνια.

Δημοσ.

εκτος απο το θεμα του προπονητη που δεν με απασχολησε ποτε...

το θεμα με τις σεντρες κ τα γελοια γκολ, υπηρχε μεχρι το '15 κ μεχρι το 2ο πατς του '16.

πλεον το θεμα εχει λυθει οριστικα και φταιει ξεκαθαρα ο τροπος που στηνεις την ομαδα & τα χαρακτηριστικα των αμυντικων σου.

πχ, στη μπαρτσα τη μετα-πουγιολ εποχη...με 3 ή 4 στοπερ να παιζεις στο φμ, παντα θα φυσαει ο ανεμος...

αντιθετα, στη μπαγερν...που ειναι αναλογης αξιας, με τους ιδιους στοπερ δε θα τρως γκολ με τιποτα.

εχουν προσπαθησει να περασουν τη φιλοσοφια της ομαδας + οσο πιο αληθοφανες γινεται, οποτε εστω κ ανορθοδοξα το πετυχαινουν.

Δημοσ.

ναι μόνο που στην μπάρτσα έκατσα 7 χρόνια και έφερα παιχταράδες. ξεκίνησα πριν βγει το τελευταίο πατς.λέω όπα εδώ είμαστε, μετά από χρόνια το παιχνίδι είναι άψογο. το ανοίγω ένα πρωί κάνει το update και συνεχίζω το σειβ..... τραγωδία. κάθε τρεις και λίγο οι παίχτες έπαιζαν για 6. αλλάζω σύστημα, κατέβασα ότι σύστημα υπήρχε.απολύτως τίποτα, οι παίχτες ανα πολύ τακτά διαστήματα παίζουν για 6 και η ομάδα δεν βλέπεται.δεν έμπαινε γκολ με τίποτα, οι σέντρες όλες μέσα ότι παίχτη να βάλεις να μαρκάρει μια θα περάσει, ε αυτή η μια θα πάει μέσα γιατί οι αμυντικοί χάνουν τις θέσεις ότι οδηγία και να δώσεις.πάντα μα πάντα πάνε 2 πάνω σε 1 και ο άλλος μένει μόνος του.Ακόμα και με προσωπικές οδηγίες στον παίχτη το κάνουν.κατέβασα ότι τακτική βρήκα, δοκίμασα ότι μπορούσα να σκεφτώ και δεν αλλάζει κάτι.πάντα θα πάνε 2 σε 1 και ο άλλος θα είναι μόνος του να βάλει γκολ.

• Like 1
Δημοσ.

ναι μόνο που στην μπάρτσα έκατσα 7 χρόνια και έφερα παιχταράδες. ξεκίνησα πριν βγει το τελευταίο πατς.λέω όπα εδώ είμαστε, μετά από χρόνια το παιχνίδι είναι άψογο. το ανοίγω ένα πρωί κάνει το update και συνεχίζω το σειβ..... τραγωδία. κάθε τρεις και λίγο οι παίχτες έπαιζαν για 6. αλλάζω σύστημα, κατέβασα ότι σύστημα υπήρχε.απολύτως τίποτα, οι παίχτες ανα πολύ τακτά διαστήματα παίζουν για 6 και η ομάδα δεν βλέπεται.δεν έμπαινε γκολ με τίποτα, οι σέντρες όλες μέσα ότι παίχτη να βάλεις να μαρκάρει μια θα περάσει, ε αυτή η μια θα πάει μέσα γιατί οι αμυντικοί χάνουν τις θέσεις ότι οδηγία και να δώσεις.πάντα μα πάντα πάνε 2 πάνω σε 1 και ο άλλος μένει μόνος του.Ακόμα και με προσωπικές οδηγίες στον παίχτη το κάνουν.κατέβασα ότι τακτική βρήκα, δοκίμασα ότι μπορούσα να σκεφτώ και δεν αλλάζει κάτι.πάντα θα πάνε 2 σε 1 και ο άλλος θα είναι μόνος του να βάλει γκολ.

Αυτο ισχύει δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις.Εμένα τουλάχιστον μου τυχαίνει αρκετά συχνά και το πιο ειρωνικό είναι ότι αυτο συμβαίνει σχεδόν πάντα με τις θεωρητικά πιο μικρές ομάδες 

Δημοσ.

δηλαδή πόσες τελικές θες για να βάλεις ένα γκολ? και το γκολ που έφαγα ήταν όλος τυχαίος από σέντρα και το δεξί μπακ με δύναμη 18 έχασε στην δύναμη από έναν με 12...... λες οκ ένα ματς κλαιν, σιγά τα λάχανα, αυτό είναι συνεχόμενο.αν παίξω μια χρονιά ολόκληρη θα μαζέψω 30 τέτοια σκριν.

image.png

Δημοσ.

εκανα απέλπιδες προσπάθειες να παίξω, πήγαινα καλά και ήμουν πρώτος με τότεναμ σε νεο σειβ.όλα καλά είχα βρει και τρόπο να κερδίζω και ξαφνικά σε ένα ματς ενώ κερδίζω, δίνει ο χαφ στον τερμα την μπάλα, μπαίνει ανάμεσα ο στοπερ και την κλέβει και μετά κάθονται και την κοιτάνε και οι 2 μαζί ώσπου να φτάσει ο σεντερ φορ από την άλλη άκρη να βάλει γκολ......... εκεί το έκλεισα, το έκανα διαγραφή και τέλος.δυστυχώς από τα νεύρα μου δεν έκανα upload την φάση στο yt να δει ο κόσμος με τι παρτάλι έχει να κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα πάντα η κουβέντα τελείωνε όταν απαντούσα ότι "παιδιά, καλά αυτά που λέτε αλλά εγώ είμαι στον Ολυμπιακό και δεν μπορώ να νικήσω την... Αγία Παρασκευή, οπότε για ποια συστήματα μου λέτε;"

(ναι, έχει τύχει κι αυτό)

Η τιμημένη Αγ. Παρασκευή είναι τεράστια ομάδα και να μην την πιάνεις στο στόμα σου κατάλαβες;

Άντε με το κάθε ψώνιο που νομίζει ότι οι παίχτες εκατομμυρίων παίζουν καλύτερα από τα αγνά λαϊκά παιδιά του Stars του West και του Rei Momo.

• Like 1
Δημοσ.

Αχ που είναι τα χρόνια που ρουφάγαμε καφέδες με το βαρέλι στο Stars (West και RM πήγαινα μόνο βράδυ καμια φορά).

• Like 2
Δημοσ.

Αχ που είναι τα χρόνια που ρουφάγαμε καφέδες με το βαρέλι στο Stars (West και RM πήγαινα μόνο βράδυ καμια φορά).

Το καταλαβαίνεις ότι ειδικά με το West προδίδουμε ηλικίες έτσι? :P

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν ειναι bug... ειναι χοντρό λάθος του τερματοφύλακα... δεν εχεις δει να συμβαίνουν στην πραγματικότητα? εγω εχω δει και πολλά!

Επισης κατι αλλο. Το να εχει ενας παικτης κεφαλια "10" και 2 αμυντικοι να εχουν "15" και "16" ας πουμε δε σημαινει οτι ο "10"

δεν μπορεί να πάρει κεφαλιά!!!! Μπορεί!!!!!!! Παίζει ρόλο και η αντίληψη και το position! Απλα

μπορει στις 10 κεφαλιές να πάρει 1-2, δε θα πάρει ουτε 10 ουτε τις μισες. Οποτε μπορει να τυχει να φας και γκολ.

Επισης οσο περνανε οι αγωνιστικές οι ομάδες προσαρμόζονται... π.χ αν ο γαμαο επιθετικος σου βαζει πολλα γκολ

τοτε θα φροντίσουν να στον κλείσουν... συνηθως κλεινονται με πολλους παικτες πισω και μαρκαρουν καλα... οποτε

πρεπει να βρεις τροπο να ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ κλειστη αμυνα! Εγο φετος βελτιωθηκα πολυ σε αυτο το θεμα...

(barcelona εχω)

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή έχεις δει εσύ παγκόσμιας κλάσης τέρμα να το κάνει αυτό?υπόψιν εγώ είμαι με την άλλη ομάδα, αλλά αυτό είναι γελοίο, δεν είναι λάθος.Απλά του δίνει την μπάλα.

ουτε το παρακάτω είναι bug?200 μέτρα offside?εδώ γελάει ο κόσμος.Αν τα μάζευα στις 500 ώρες που έχω παίξει 1000 σελίδες θα μάζευα, απλά το παίρνω στο χαβαλέ.

post-66698-0-87210900-1497087876_thumb.png

Δημοσ.

Εμένα αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση είναι τα γήπεδα. Εντελώς αχανή και γεμάτα κόσμο. Μάλλον φταίει που έχω συνηθίσει να παίζω σε κάτι χωράφια μπροστά σε 500 άτομα, φίλους και συγγενείς.

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή έχεις δει εσύ παγκόσμιας κλάσης τέρμα να το κάνει αυτό?υπόψιν εγώ είμαι με την άλλη ομάδα, αλλά αυτό είναι γελοίο, δεν είναι λάθος.Απλά του δίνει την μπάλα.

ουτε το παρακάτω είναι bug?200 μέτρα offside?εδώ γελάει ο κόσμος.Αν τα μάζευα στις 500 ώρες που έχω παίξει 1000 σελίδες θα μάζευα, απλά το παίρνω στο χαβαλέ.

Εδώ πάει η μπάλλα δηλαδη στο μπροστινό και μπαίνει γκολ? (τον ασπρο). Αν ναι φυσικα και ειναι οφσαιντ

εκτος αν μιλάμε για τον Ολυμπιακο (κλαίω!!!). Κοιτα αν μπαινω γκολ  το μονο που εχω να πω είναι οτι ειναι bug αυτο.

Απο τι στιγμη που το παιχνιδι μπορεί να "παίξει" πλεον ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΣΕΙΣ (!) δέξου ότι μπορεί να γίνει και τέτοιο λάθος...χοντρό δηλαδή! αν είναι ένα ειναι οκ. Αν μου βγαλει στη χρονια 5-10 τέτοια έχουμε θεμα.

Δημοσ.

στον άσπρο πήγε ναι αλλά ευτυχώς την έστειλε στο θεό.έχω και 2ο με πιο λίγο που πάλι δεν το έδωσε.το βίντεο από κάτω είναι καπάκι στον επόμενο αγώνα από αυτόν που ανέβασα πριν.αν κάτσω και τα μαζέψω όλα θα ανεβάζω κάθε τρεις και λίγο.Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να τους πας καρούλι και είναι λίγο cheat.4-5-1 ή 4-3-3 όπως θέλετε πείτε το, φουλ άμυνα με 3 γρήγορους τριπλαδόρους μπροστά.δεν μπορούν με τίποτα να τους μαρκάρουν οι αμυντικοί γιατί κουτουλάνε μεταξύ τους και οι επιθετικοί πάνε λες και πάνε για καφέ.δοκιμασμένο σε 2 ομάδες και κάνω περίπατο.

https://www.youtube.com/watch?v=cJ9djEoMa1s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...