nzeppos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 παιδια ξερετε φθηνο σαιτ(κλειδαδικα) να το αγορασω?? http://www.allkeyshop.com/blog/buy-football-manager-2017-cd-key-compare-prices/ Ό,τι βλέπεις εδώ είναι μέσες-άκρες αξιόπιστο. Αν αγοράσεις από marketplace (πχ. από Kinguin ή G2A), σιγουρέψου ότι ο πωλητής έχει καλές κριτικές. Και φυσικά προτίμησε Paypal.
johnyboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 από cdkeys.com το αγόρασε κανείς, είναι αξιόπιστο?
KNSM Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 από cdkeys.com το αγόρασε κανείς, είναι αξιόπιστο? Εχω αγορασει 2-3 παιχνιδια, δεν ειχα κανενα προβλημα με το cdkeys. 2
johnyboy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 1η σεζον και κράσαρε 5 φορές...... από το θείο καλύτερα έπαιζε...
mclein Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 καποιο θεμα εχει η εγκατασταση σου. απο το ΦΜ15 εχει να μου κρασαρει
johnyboy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 έκανα πολλές φορές verify αλλά τίποτα.τώρα ξήλωσα τα σκιν για να δω
dakangr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τα skin ειναι μαστορα. Και γω τα ιδια ειχα, τα εσβησα και ολα καλα.
johnyboy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μπα, πάλι τα ίδια κάνει, φρίζαρε μέσα στο παιχνίδι......
nzeppos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Σίγουρα δεν έχεις κάποιο addon που να κάνει τη ζημιά; Εμένα πχ. πέρσι μου κράσαρε συχνά-πυκνά λόγω των 3D διαφημιστικών πινακίδων. Είναι περίεργο μετά από τόσα patches να έχει τέτοια προβλήματα. Ούτε στην beta δεν τα έκανε αυτά τα πράγματα. 1
johnyboy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) μόνο κάτι άκυρα όπως γ εθνική κλπ και faces με logos.μου το έκανε και πριν περάσω οτιδήποτε, μόλις πάταγα full screen σε window mode κόλλαγε. υγ ήταν που ήταν τα κρας μετά το τελευταίο update έγινε για τα σκουπίδια..... με άδειο τέρμα οι παίχτες σημαδεύουν περιστέρια. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2017 από johnyboy
johnyboy Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 μετά από 400 ώρες παιχνιδιού ας γράψω την άποψη μου.επιεικώς είναι για κλωτσιές για ακόμα μια χρονιά. Δεν έχουν μπει καν στον κόπο να διορθώσουν το bug που όταν λήγει το συμβόλαιο συνεχίζεις κανονικά στην ομάδα...... δηλαδή ήμαρτον.έχω να παίξω 2-3 χρόνια και το θυμάμαι που υπήρχε. το bug με τις σέντρες που γράφουν όλες υπάρχει από το fm12..... επίσης προτιμούν να σε διώξουν παρά να δεχτούν ανανέωση συμβολαίου για ένα χρόνο.η 4 η τίποτα....... έλεος... οι αμυντικοί κυριολεκτικά κάνουν ότι να ναι.άνοιξα το genie scout για να πάρω τους καλύτερους cb στο παιχνίδι για να δω αν θα κάνουν τα ίδια και όντως τα έκαναν.10 παιχνίδια του 7-8 και 1 για 6 και φυσικά τρως 4-5.αυτό ισχύει και για τα φορ.Οι επιθετικοί για να βάλουν γκολ θέλουν 6-7 κλασικές ευκαιρίες.Μιλάμε για σουαρες μεσι νευμαρ, φαντάσου να έχεις κανέναν γκασμά τι θα γίνεται. υπερβολικά πολλά πέναλτι και το κορυφαίο τα περισσότερα οι τερματζήδες τα βγάζουν αποθέωση, κερδίζουμε ένα ματς, τους λέω μπράβο και όλοι οι παίχτες ηταν δυσαρεστημένοι γιατί τους έκραξα...... θεϊκό. ηταν και η τελευταία φορά που πλήρωσα γιατί μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας. 1
nzeppos Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Εγώ πάλι δεν έχω προλάβει να παίξω σχεδόν καθόλου, αλλά αν το φετινό FM είναι έτσι όπως τα λες, τότε στα τέτοια μου για τα 4 ευρώ που τους έδωσα. Τους τα χαρίζω.
johnyboy Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 το ποιο κορυφαίο είναι ότι ψάχνοντας στο google για τακτικές μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ, μήπως είμαι άσχετος, πέτυχα στο φορουμ της si να έχουν και άλλοι θέμα με τις σέντρες και τις γκάφες των στόπερ και τους είπαν κάποιοι πως δεν ξέρουν να παίζουν. εντάξει να δεχτώ και τις σέντρες και τα χαζά λάθη που κάνουν οι αμυντικοί κλάιν το έλυσα με κάποιο τρόπο και αφού έπαιξα τόσο, αλλά αυτό με το συμβόλαιο είναι εκνευριστικό.
nzeppos Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ε κάθε φορά αυτό γίνεται, αν κάποιοι έχουν πασιφανή προβλήματα με τα απίστευτα που γίνονται σε αυτά τα παιχνίδια (όχι μόνο στο FM), πάντα θα βγουν δυο-τρεις "επιστήμονες" και θα λένε στους άλλους ότι δεν ξέρουν να παίζουν. Ορισμένοι θα μπουν στον κόπο να αναλύσουν και συστήματα επί συστημάτων, τακτικές, μυστικά, κόλπα, exploits και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Για μένα πάντα η κουβέντα τελείωνε όταν απαντούσα ότι "παιδιά, καλά αυτά που λέτε αλλά εγώ είμαι στον Ολυμπιακό και δεν μπορώ να νικήσω την... Αγία Παρασκευή, οπότε για ποια συστήματα μου λέτε;" (ναι, έχει τύχει κι αυτό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα